Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cildin cok kuruysa hindistan cevizi yagi ya da shea kullanabilirsin cildin icinBenim cildim asiri kuru ne tavsiye edersiniz
Nuxe adli krem nasil onu duydum ama pahali geldi 100tlydi
Shea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirimCildin cok kuruysa hindistan cevizi yagi ya da shea kullanabilirsin cildin icin
Shea yagi eksik yazmisim :) cilt serumu da kullanmayi deneedin mi o daha cok nem verir kremden..Bi de nem maskesi yap haftada 1 2 kereShea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirim
Bu yaglarda destek olabilir
Badem yagi tuylenme yapmaz mi ? Ben oyle okumustum onu kullanmaya korkuyorumBence badem yağı yada bephanten kullan canım..
diğer ürünlerde katkı maddesi çok..
Eksik yazmışım canımBadem yagi tuylenme yapmaz mi ? Ben oyle okumustum onu kullanmaya korkuyorum
Cilt serumunuda denemedimShea yagi eksik yazmisim :) cilt serumu da kullanmayi deneedin mi o daha cok nem verir kremden..Bi de nem maskesi yap haftada 1 2 kere
MerhabaShea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirim
Bu yaglarda destek olabilir
TesekkurlerMerhaba
Kuru cildi nemlendirmek için aloe veralı ürünleri tavsiye ederim. Aloe vera çok iyi bir nem kaynağıdır.. yağlandırmadan nem sağlar
Cildime yogurdu surup bi yarim saat falan bekletirdim sivilcelerimin kizarikligini falan alirdi ama acayip kotu kokuyor o da karbonati hic denemedimYogurt ve karbonat deneyen var mi
Cildin rengini acip lekeleri gideriyomus dedim deneyen varsa bende yapim ve onereyim herkeseCildime yogurdu surup bi yarim saat falan bekletirdim sivilcelerimin kizarikligini falan alirdi ama acayip kotu kokuyor o da karbonati hic denemedim