Yüz İfadeleri!

white_love

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
79
44
33
Hatay
Arkadaşlar bu mesajlarda kullandığınız yüz ifadelerini nereden koyuyorsunuz acaba? Günlerdir uğraşıyorum, bir türlü bulamadım. Mecburen konu açmak zorunda kaldım. Ben de yorumlarımda yüz ifadeleri kullanmak istiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu mesajlarda kullandığınız yüz ifadelerini nereden koyuyorsunuz acaba? Günlerdir uğraşıyorum, bir türlü bulamadım. Mecburen konu açmak zorunda kaldım. Ben de yorumlarımda yüz ifadeleri kullanmak istiyorum. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden..

E ama gözünün önünde duruyor, bak mesajı yazdığımız yerin altında gözüküyorlar, istediğin yüz ifadesinin üzerine tıkladığın zaman yazına eklenmiş oluyor. Daha fazlası içinde altta [fazlası] diye bir buton var oraya basarak çıkan smiley lerden tercih yapabilirsin aynı şekilde :9:

E ama gözünün önünde duruyor, bak mesajı yazdığımız yerin altında gözüküyorlar, istediğin yüz ifadesinin üzerine tıkladığın zaman yazına eklenmiş oluyor. Daha fazlası içinde altta [fazlası] diye bir buton var oraya basarak çıkan smiley lerden tercih yapabilirsin aynı şekilde :9:

Bende gözükmüyor, acaba google chromu kullandığım için olabilir mi?

sizden rica etsem bütün yüz ifadelerini kullanıp mesaj olarak yazabilir misiniz?

kontrol paneli>secenekleri düzenle>mesaj editörü : standart editör toolbarı işaretleyip kaydedin. bu şekilde smileleriniz cıkar.
bunun dışında konunuzu yanlış yere açmışsınız.

Sağ üstte kontrol paneli var..girin oraya..

Seçenekleri düzenle / çeşitli seçenekler / mesaj editörü / gelişmiş düzenleyici seçin, mesaj panelinde görürsünüz.
Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsınız.

Edit: Cevap verilmiş zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X