Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Kesesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Thetis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.839
0
0
İstanbul
Yüz kesesi hakkında bilgisi olan var mı kızlar?
Ciltteki pürüzleri düzeltmesi soyulmaları geçirmesi için kullanmak istiyorum ama tahriş etmesinden korkuyorum. Kullananların yorumlarını bekliyorum

2591.jpg

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum aynı bu resimdekini. cildim çok hassas ve diğer temizleme jellirini kullandığımda sivilce yapıyor kızarıyor. kese diğer kimyasal içerikli ürünlerin zararlarından kurtardığı gibi çok da iyi temizliyor cildimde ne yağ kalıyor ne de siyah nokta. ayrıca makyajı çok çok iyi temizliyor. mesela makyajınızı başka bi ürünle temizleyin sonra bu kese ile tekrar silin aslında diğer ürünün makyajı çıkarmamış olduğunu göreceksiniz kesedeki boyaları görünce.

Ben kullanıyorum aynı bu resimdekini. cildim çok hassas ve diğer temizleme jellirini kullandığımda sivilce yapıyor kızarıyor. kese diğer kimyasal içerikli ürünlerin zararlarından kurtardığı gibi çok da iyi temizliyor cildimde ne yağ kalıyor ne de siyah nokta. ayrıca makyajı çok çok iyi temizliyor. mesela makyajınızı başka bi ürünle temizleyin sonra bu kese ile tekrar silin aslında diğer ürünün makyajı çıkarmamış olduğunu göreceksiniz kesedeki boyaları görünce.

Teşekkür ederim bilgi için a.s.

mikrofiber kese bu. ben silsewden alıyorum internet sitesinden üye olunca daha uygun fiyata geliyor şu anda 7.5 sanırım fiyatı da tavsiye ederim ama kesinlikle. isterseniz başka marka alın ama mikrofiber olsun

zaten bende bu siteden öğrendim biri yazmıştı mikrofiber yüz kesesi diye. araştırdım sonra bunu almaya karar verdim ve çok memnun kaldım. diğer sabunlara yüz temizleme jellerine para vermekten kurtuldum.

kızlar bende bu keseden almıştım ama nasıl kullanıldığını anlamadım sanki bir faydasını göremedim yüze sauna eskisi yapıptamı keseliyeceğim

kızlar bende bu keseden almıştım ama nasıl kullanıldığını anlamadım sanki bir faydasını göremedim yüze sauna eskisi yapıptamı keseliyeceğim

keseyi ıslatacaksın yüzünü temizleyeceksin bütün yağlardan arındırıyor. makyajı silmek içinde aynı şekilde kullanılıyor. yani yüz temizleme jeli ve makyaj temizleme jelleri yerine kullanabileceğin çok daha iyi zararsız bir ürün.

Eski bir konu ama ihyâ etmekte fayda var :)
Ben de Biosev'in yüz kesesini kullanıyorum. Çok da memnunum. Temizleyici ve toniğe ihtiyaç olmaksızın sadece suyla yüzü temizliyor. Aynı zamanda Biosev'in satış temsilcisiyim. Ürün isteği olduğu takdirde yardımcı olabilirim.

Back
X