Lekeler, Çiller Yüz Kılcallığı Sorunsalı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.643
6.058
Her zaman değil ama elmacık kemiklerim kızarık kızarık lekeli gibi duruyor. Yüzümü sıcak suyla yıkamamaya çalışıyorum ama yine de kızarık duruyor. Bunu engellemenin, tedavi etmenin yolu var mı?
Konu açıldıysa daha önce kusura bakmayın bulamadım.
Cevaplar için teşekkürler:KK25:

Cildiniz hassas sanırım.Benim de burun kenarlarım da kılcal damarlanma olduğundan konuyu baya bi araştırmıştım.Ordan yola çıkarak şunları söyleyebilirim:Öncelikle lazerle tedavisi var ama yeniden oluşmayacak anlamına gelmiyor.Benim gibi doğal yolları tercih etmek istersen çayın buharını dahi yüzüne tutmaman gerekir.Sıcak iyi gelmiyor malesef.Yüzünü hep soğuk suyla yıkamalısın.Yüzünü tahriş edecek ağda vs. gibi yönetemler kullanıyorsan dikkatli olman gerekiyor.Bi dermotoloğa görünürsen sana uygun krem söyleyecektir.Onu da düzenli kullanırsan baya bi rahatlarsın.

Cildiniz hassas sanırım.Benim de burun kenarlarım da kılcal damarlanma olduğundan konuyu baya bi araştırmıştım.Ordan yola çıkarak şunları söyleyebilirim:Öncelikle lazerle tedavisi var ama yeniden oluşmayacak anlamına gelmiyor.Benim gibi doğal yolları tercih etmek istersen çayın buharını dahi yüzüne tutmaman gerekir.Sıcak iyi gelmiyor malesef.Yüzünü hep soğuk suyla yıkamalısın.Yüzünü tahriş edecek ağda vs. gibi yönetemler kullanıyorsan dikkatli olman gerekiyor.Bi dermotoloğa görünürsen sana uygun krem söyleyecektir.Onu da düzenli kullanırsan baya bi rahatlarsın.
benim de burnum değil de yanaklarım öyle :KK61: doğal yollar var mı, bitkisel ürünler, doğal maskeler bakıyorum ama hiç bulamadım. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:)

X