Yüz kızarması(Kızlar yardım edin)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar bende son 1 senedir yüz kızarması başladı.Durup dururken geriliyorum en yakın arkadaşımla konuşurken bile hiçbişey yokken yüzüm kızarmaya başlıyor.İnsanlar yanlış anlıyor.Utangaç biri değildim normalde noldu böyle birden bire..Kızlar yardım edin evden çıkamıyorum sırf bu korkudan=((

bende de aynı problem var bende normalde utangac biri değilim.. ama farklı bi ortama giriyim, ya da yeni biriyle tanışayım kesinlikle boynuma kadar kızarıyorum yaaa.. o kadar kötü bişey ki bu.. bi de kızardığımda kızaranlar kızardığımı görüyo diye iyi ce bi kızarıyorum var mı böle biey.. ne yapıcaz :((((

kızlar bu sorunu bnde bikaçsene önce yaşamıştım durduk yere kızarıyodum ama utangaçlıktan fln deildi genelde kulaklarım kızarıyodu harbi fena bi durumdu yani

mrb kızlar
aynı sorun bende de vardı seneler önce ama kendi kendine düzeldi. nedenmiş acaba

yuz kizarmasi (utanma duygusu)insana has bir ozellik..:utangac: benimde onceden oyle bir durumum vardi onemli zamanlarda oluyordu kas gevseltici yada agri kesici aliyordum rahatlatiyordu..:içelim:

Back
X