• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımı çok kıskanıyorum

Bizimle kafa bulmaya çalıştığınızı sanmıştım ama yorumlari okuyunca ciddi olduğunuzu anladım. Daha 10 aylık bir bebek bu hanımefendi 10 yaşında değil ki. Sizi nasıl aramak isteyecek küçücük daha. Neyse zamanla aşacağınızı düşünüyorum. Kuzenim de aşırı bağımlıydı şimdi çocuk 4 yaşında annelerine bıraksalar da gezseler diye yer arıyorlar.

Ama size tavsiyem, (üyeliği kapatmışsınız ama bence okuyacaksınız yorumları) çocuğunuzu madem bu kadar seviyor ve düşkünsünüz, onu kendinize bu kadar bağımlı yetiştirmeyin. Kuzenimin oğlu başka yerde kalmaya annesiz yatmaya cok zor alıştı. Hala bile alışmış değil bence ama eskiye göre daha normal eskiden hiç kalamıyordu annesiz. Çocuk biraz serbest olsun sizden ayrı da kalsın insanlara alışsin. Kendini bilmeye başlayınca arayacak zaten merak etmeyin çok küçük daha

Konu sahibi üyelik iptali yapmış. Umarım kendisi ve çocuğu için gerekeni yapar.

Arkadaşlar terapi görüyorum bu arada uzun yıllardır hemde. Ama bu kendi içimde çözemediğim bir durum. Sağlıklı olmadığını ben de farkındayım. Belki bu durumu yaşayıp çözmeye çalışan ya da çözmüş olan birileri vardır diye konu açtım. “Kahrolacak ne var” diye sorarken yaşadıklarımı yaşamadığınız için size konuşması kolay geliyor. Çocuğu kendime bağımlı yetiştirmek gibi bir derdim yok bu elimde olmadan kendi içimde yaşadığım bir durum.
Uzun yıllardır terapi görüp bu haldesiniz o zaman siz o terapisti değiştirin bence hatta kim o terapist keske yazsaydınız da gitmeseydik

Herkese merhaba. 10 aylık bir kızım var ve ben kızımı doğduğu günden beri eşim hariç herkesten kıskanıyorum. Bu zmana kadar kimseye 1 saat bile emanet etmişliğim yok. Her seyi tek basıma yapmaya calısıyorum gecem gündüzüm o. Son zamanlarda çok fazla tetikenlendiğimi fark ettim. Annemi 10 yıl önce kaybettim. Babamla görüşmüyorum. Eşimin ailesi ise çok düşkün kızıma. Kızım normalde evden paçamdan ayrılmaz, odadan çıksam ağlar, kimseye gitmez babasına bile. Bugün ilk kez babaannesi halası dedesi hepsine gitti onlarla oyunlar oynadı beni hiç ama hiç aramadı. Hatta dedesinin kucağından çağırdığımda gelmedi bile. İçten içe o kadar kahroldum ki size anlatamam… bunu yaşayan var mı?
Konu başlığı yanlış bu kıskanmak değil korumak

Bırakın oynasın sizde nefes alın bir çay kahve için
Ben çok korumacı bir anneyim 18 aylık kızım iki tarafın ailesi gelince hep gozum onda istemediğim şeyleri yapmalarında müdahale ediyorum

Çocuk sodyallessin hep bizi görüyorlar yazık

Back
X