• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüz kurulama havlusu oldu.........havlusu

canım geçmiş olsun öncelikle..kendimi senin yerine koydum da iğrenç
ama ne yalan söyleyeyim güldürdü de beni :)
yaşlı insanlar yapar bunu,çocukluğumdan hatırlıyorum ancak şimdilerde de var mı bilmiyordum doğrusu

vallahi güleyimmi ağlayımmı bende anlamadım.düşünüyorumda acaba daha önceden yüzümü sildim mi.

iğrenç bir durum.
Benim anlamadığım bacak arasın siliyosa banyoda ne işi var.Tuvalette olması gerekmez mi?

çok büyük geçmiş olsun hem sinirim bozuldu okurken hemde kendimi sizin yerinize koydum midem bulandı onunla yüzünüzüde kurulayabilirdiniz verilmiş sadakanız vamış yoksa daha büyük bir skandal yaşardınız buarada iyiki havluyla dışarı çıkıp kızınıza seslenip öğrenmişsiniz bu durumu....

işte düşünüyorum acaba o günden önceler yüzümü kuruladımmı.aklıma gelmiyor

işte düşünüyorum acaba o günden önceler yüzümü kuruladımmı.aklıma gelmiyor

boşver düşünme artık olan olmuş tiksinti haline getirme aklından çıkar yoksa heryerde aklına glir yemek masasında dahi....ben kendimden biliyorum bişeyden çok tiksinirsem yemek masasında gözümün önüne geliyor midem kalkıyor hemen...artık yanında havlu falan getir çocuğunda aynı şeyi yapar falan ALLAH muhafaza...

Kötü bir durum ama

Eski kadınların alışkanlığı sanırım

Annanemde öyle tuvalet kağıdı dururken bir bez asar tuvalete

Alışmış değiştiremezsin

Ama en azından insanların havlu sanmayacağı bir yere koysa kayınvalideniz iyi olurmuş

merhaba arkadaşlar dün kaynanama oturmaya gittim.evlerinde tuvaletle mutfak karşı karşıya.kaynanamla çay yapıyordu bende bulaşık makinesine bulaşıkları diziyordum.ben çok dolanmaktan tuvalet ihtiyacımı erteledim.bulaşıkları dizdikten sonra koşa koşa wc ye gittim.sonra ellerimi yıkadım kapının arkasında her zaman ufak bir havlu var.elimi herzaman ona kuruluyordum.yine elimde havlu kapıyı açtım.kızıma seslendim tam o sırada kaynanam elimde beni havlulan görmeye başlayınca kahkalan gülmeye başladı..niye gülüyon dedim.ben onlan bacak aramı siliyorum demezmi.miğdem alt üst oldu.ya sen bunu niye buraya koyuyorsun dedim.kimse karışmıyor dedi.bilseydim sana başdan derdim dedi.ama normal havlu.misafir geldiği zaman muhakkak benim gibi bilmeden elini kuruluyordur.ya tuvalet kağıdına kurulayacağına eski yöntemle kurulanıyor.hemde havluya.bide bana diyor ki sende kurulan kapının arkasına koy.orda tuvaletin arkasında tozdan zaten insan mikrop kapar.sizce bu kadın normal birşeymi yapıyor.

iyice kolonyayla ellerinizi dezenfekte edin bence

boşver düşünme artık olan olmuş tiksinti haline getirme aklından çıkar yoksaheryerde aklına glir yemek masasında dahi....ben kendimden biliyorum bişeyden çok tiksinirsem yemek masasında gözümün önüne geliyor midem kalkıyor hemen...artık yanında havlu falan getir çocuğunda aynı şeyi yapar falan ALLAH muhafaza...

unutmam biraz zaman alacak.çünkü hayatımda bu kadar çok miğdem bulanacak birşey yaşamamıştım.halamda buna benzer bir olay yaşamış nasıl olur demiştim.aklına geldikce nasıl oluyor diye düşünmüştüm gerçekten berbat birşey.halamda babannem takma dişini suya koymuş sonra babannem dişine koyduktan sonra suyu orda bırakmış.halamda sabah uyku serseminle mutfağa gitmiş.tezgahtaki suyu içmiş.bunu senelerdir anlatırlar güler diğer halamlar.

unutmam biraz zaman alacak.çünkü hayatımda bu kadar çok miğdem bulanacak birşey yaşamamıştım.halamda buna benzer bir olay yaşamış nasıl olur demiştim.aklına geldikce nasıl oluyor diye düşünmüştüm gerçekten berbat birşey.halamda babannem takma dişini suya koymuş sonra babannem dişine koyduktan sonra suyu orda bırakmış.halamda sabah uyku serseminle mutfağa gitmiş.tezgahtaki suyu içmiş.bunu senelerdir anlatırlar güler diğer halamlar.

bende öyle bi olay duymuştum
20-30 sene önce kaynanamın babası yanlışlıkla kaynanamın adet beziyle ağzını silmiş yemekten sonra

su içme meselesi daha iğrenç geldi
ama niyeyse çok güldüm ikisine de
inş. başıma gelmez:1::1::1:

Kötü bir durum ama

Eski kadınların alışkanlığı sanırım

Annanemde öyle tuvalet kağıdı dururken bir bez asar tuvalete

Alışmış değiştiremezsin

Ama en azından insanların havlu sanmayacağı bir yere koysa kayınvalideniz iyi olurmuş

pamukta kullanıyor oraya buraya düşürüyor.pamuk kullandığını bildiğim için pecetelen alıyorum yerden.evet farklı yere koymalı dedimde ama hala orda.benim dediğimi önemsemiyor birde bana akıl veriyor sende böyle yap diyor.kurula sonra pamuk koy diyor.hem daha temiz olurmuşum.benim aklımı beğenme hiç

Çok geçmiş olsun, traji-komik bir olay olmuş maalesef...
Demek ki neymiş; misafirlik için nereye gidersek gidelim, minik bir havlu alıyormuşuz yanımıza...

bende öyle bi olay duymuştum
20-30 sene önce kaynanamın babası yanlışlıkla kaynanamın adet beziyle ağzını silmiş yemekten sonra

evet eskiden kadınlar adet bezlerini elbiselerini parçalar yaparmış.adamlarda bilmiyor hangi bezin ne işe yaraığını bilmeden ellerini yüzlerini silerlermiş

bak bu daha kötü yaptı beni :27: sen beni kusdurcan bu akşam yapma etme neolur :9:

gülmüş ya bir de, ben ona takıldım. iğrenç ötesi bir şey ya bez mi kaldı? pisliğin alışkanlığı mı olurmuş?
temizlik imandan gelir. sizin yerinizde olsam o ellerimi bir şişe dezenfektanla yıkardım, o kadının evinde de yemek falan yemezdim.
olmaz böyle şey!

pamukta kullanıyor oraya buraya düşürüyor.pamuk kullandığını bildiğim için pecetelen alıyorum yerden.evet farklı yere koymalı dedimde ama hala orda.benim dediğimi önemsemiyor birde bana akıl veriyor sende böyle yap diyor.kurula sonra pamuk koy diyor.hem daha temiz olurmuşum.benim aklımı beğenme hiç

Boş ver o nasıl istiyorsa evinde öyle yaşasın.
Sen kayınvalidenin evinde iken bu durumu unutmayıp dikkatli davranırsın.
Gerisini kafana takma

Nasıl yaa.
ÇOK TUHAF

kaynanam kullanmış bezi sonra yıkamış kurutmaya koymuş
babasıda bilmiyomuş ne bezi olduğunu, zaten fındık toplamaya gitmişlerdi o ara, fındıklığın içinde yemek yiyolarmış orda eline geçirdiği ilk bezle ağzını yüzünü silmiş işte
ama en azından bez yıkanmıştı yani :1:

Son düzenleme:
Back
X