Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne pratik insanlar var..
ben de bir düğüne gitmiştim, düğünevinin komşusu evini açmış misafirler için..
su içmek için mutfağa giderken, odanın kapısının üst pervazından yere doğru uzanan, 1 mt kadar lastikle raptiyelenmiş, bir ilaç kutusu gördüm
meğer kadın D.K hapını unutmamak için yatakodasının kapısına böyle bir yöntemle tutturmuş
yanımızda birisi sordu, kadın gülerek, gayet rahat izah etti..:26:
ne pratik insanlar var..
ben de bir düğüne gitmiştim, düğünevinin komşusu evini açmış misafirler için..
su içmek için mutfağa giderken, odanın kapısının üst pervazından yere doğru uzanan, 1 mt kadar lastikle raptiyelenmiş, bir ilaç kutusu gördüm
meğer kadın D.K hapını unutmamak için yatakodasının kapısına böyle bir yöntemle tutturmuş
yanımızda birisi sordu, kadın gülerek, gayet rahat izah etti..:26:
15 sayfayı da gülerek okudum.ne olaylar varmış yahu.yatak odasında o iş için havlu kağıtlık falanama yaşadığınız çok iğrenç ya.kaynananıza dışkıda bulunan koli basilinden bahsedilmeli.idrar yollarına geçerse ciddi enfeksiyonlara yol açıyor.hayati tehlikesi bile var. ama eminim yine gülerek karşılar.bir de eskiler ara bezi diyorlardı galiba.isim bile yüklenmiş mikrop yuvasına.hatta hatta mikroplar daha şirin görünsün diye oyalanmış da
kenarı oyalı ara bezi var hatunun diye de methedilip, diğer kadınlar tarafından kıskanılıp gıptayla bakılıyordur tuvalette asılı duran o cisimciğe
![]()
şimdi kaynanam bunuda yapıyor desem apartıyon dersiniz.face olduğunu düşünmeyin gerçekten doğru.kaynanamla birgün oturduk konuşuyorduk görümcemin düğününü anlatmaya başladı.sonra gitti sandıktan bir bez çıkardı görseniz ne miğdeniz kalır ne bağırsağınız.bez kırmızıdan koyu kahve rengine dönmüş.5 sene sandıkta saklamış.at şunu bana niye gösteriyon şunu şimdi dedim.miğdem bulandı bulandı anlatamam.ben öyle diyince sobaya attı.sen bunu sandıktamı sakladın bunca sene dedim.gülerek heeee dedi.bizde kız annesine bu bezi verirler dedi.isteyende saklar dedi.
bende biliyorum böyle birini tanıdığımdı senelerce bekaret kanını sandıkta saklamış
ya ben böyle insanları anlamıyorum yani sanki bi gün gelip biri aslında sen kız değilsin dese sandıktan haaa dur ben sana şimdi gösteririm bak işte kanıt kanım mı dicek acaba yaahem ne belli ordaki kanın o kan olduğu sanki bekaret kanı başka renk
![]()
bende biliyorum böyle birini tanıdığımdı senelerce bekaret kanını sandıkta saklamış
ya ben böyle insanları anlamıyorum yani sanki bi gün gelip biri aslında sen kız değilsin dese sandıktan haaa dur ben sana şimdi gösteririm bak işte kanıt kanım mı dicek acaba yaahem ne belli ordaki kanın o kan olduğu sanki bekaret kanı başka renk
![]()
kızlar abartmayın...bir çok yaşlı böyle yaoıyor çünkü böyle alışmışlar. evet baştan söyleseymiş iyi olurmuş onu başka yerede asabilirdi ama olan olmuş bir kere...kaynanası da açık açık söylemiş. iğrenç bir durum kabul ediyorum. bundan sonra dikkat etsin konu sahibi
havlu tuvaletin içindeyse suç sizin,
dışındaysa kaynananızın.
zira kimse tuvalet içine el silme havlusu asmaz.
ama tuvalet lavabo banyo hepsi bir diyorsanız da yine kayınvalidenizin ayıbı tabi.