Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum hafif rimel sürün göz altı kapatıcısı yeterli sınıf arkadaşımı asla tanımadım makyajsız görünce ertesi gün okulda görmüştüm çok iyi hatırlıyorum oh be demiştimKızlar merhaba ben genelde makyajsız çıkarım dışarıya özel günler harici pek yapmam şu son 2 -3 aydır işe giderken hafif yapmaya başladım yüz makyaja alışır solgun durur flan dediler arkadaşlae hiç alıştırma dediler bilemedim ne düşünüyor sunuz
Teşekkürler ya bana s saçma geldiyok be ne ilgisi var yapma diye uydurmuşlar insan kendını o an nasıl hissediyorsa öyle yapmalı
Aslında abiye yüz denilen yüz bende en ufak bir şeyde komple makyajlı duruyor mesela yanaklarım kırmızı bayaBende öyle düşünüyorum hafif rimel sürün göz altı kapatıcısı yeterli sınıf arkadaşımı asla tanımadım makyajsız görünce ertesi gün okulda görmüştüm çok iyi hatırlıyorum oh be demiştim![]()
sen nasıl istiyorsan öle yap canım hayat senınAy t
Teşekkürler ya bana s saçma geldi
Ben makyaj sevmeye başladım eskiden zor gelirdi şunda daha kolay geliyorsen nasıl istiyorsan öle yap canım hayat senın
hep yapma arada dinlensin cildinBen makyaj sevmeye başladım eskiden zor gelirdi şunda daha kolay geliyor
Aşko çok tuhaf bir durum var mesela ruj sürdüm diyelim kirpiklerim zaten uzun maskara sürünce upuuzn oluyor tenim kapatıcıyla bile baya porselen makyaj gibi duruyor bilmiyorum güzel miyim yoksayuz makyaja alismaz insanlar sizi makyajli gormeye alisir, yapmadiginizda "noldu solgun musun" derler:)
ama siz zaten hafif makyaj yapiyorsunuz, cok degismez. onu dediklerimiz genelde eyeliner cekip göz seklini degistiren, fondoten sürüp cilt tonunu esitleyenler, kontürle yuzunu kücültenler falan. sirf far ruj allik ne kadar degisik gosterecek
kendinizi iyi hissederseniz devam edin
Şaka bir yana hafif makyajı beceremiyorum sanırım nude toprak tonları denicemyuz makyaja alismaz insanlar sizi makyajli gormeye alisir, yapmadiginizda "noldu solgun musun" derler:)
ama siz zaten hafif makyaj yapiyorsunuz, cok degismez. onu dediklerimiz genelde eyeliner cekip göz seklini degistiren, fondoten sürüp cilt tonunu esitleyenler, kontürle yuzunu kücültenler falan. sirf far ruj allik ne kadar degisik gosterecek
kendinizi iyi hissederseniz devam edin
O ne be hayatımda duymadımKızlar merhaba ben genelde makyajsız çıkarım dışarıya özel günler harici pek yapmam şu son 2 -3 aydır işe giderken hafif yapmaya başladım yüz makyaja alışır solgun durur flan dediler arkadaşlae hiç alıştırma dediler bilemedim ne düşünüyor sunuz
Abiye yüz değildi çirkinAslında abiye yüz denilen yüz bende en ufak bir şeyde komple makyajlı duruyor mesela yanaklarım kırmızı baya
Bilmiyorum çirkin mi ama abartılı olduğu kesinAbiye yüz değildi çirkin![]()