• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz makyaja alışır mı

matilda1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.957
Puanlar
83
Kızlar merhaba ben genelde makyajsız çıkarım dışarıya özel günler harici pek yapmam şu son 2 -3 aydır işe giderken hafif yapmaya başladım yüz makyaja alışır solgun durur flan dediler arkadaşlae hiç alıştırma dediler bilemedim ne düşünüyor sunuz

yok be ne ilgisi var yapma diye uydurmuşlar insan kendını o an nasıl hissediyorsa öyle yapmalı

Kızlar merhaba ben genelde makyajsız çıkarım dışarıya özel günler harici pek yapmam şu son 2 -3 aydır işe giderken hafif yapmaya başladım yüz makyaja alışır solgun durur flan dediler arkadaşlae hiç alıştırma dediler bilemedim ne düşünüyor sunuz
Bende öyle düşünüyorum hafif rimel sürün göz altı kapatıcısı yeterli sınıf arkadaşımı asla tanımadım makyajsız görünce ertesi gün okulda görmüştüm çok iyi hatırlıyorum oh be demiştim 🤣

Bende öyle düşünüyorum hafif rimel sürün göz altı kapatıcısı yeterli sınıf arkadaşımı asla tanımadım makyajsız görünce ertesi gün okulda görmüştüm çok iyi hatırlıyorum oh be demiştim 🤣
Aslında abiye yüz denilen yüz bende en ufak bir şeyde komple makyajlı duruyor mesela yanaklarım kırmızı baya

yuz makyaja alismaz insanlar sizi makyajli gormeye alisir, yapmadiginizda "noldu solgun musun" derler:)
ama siz zaten hafif makyaj yapiyorsunuz, cok degismez. onu dediklerimiz genelde eyeliner cekip göz seklini degistiren, fondoten sürüp cilt tonunu esitleyenler, kontürle yuzunu kücültenler falan. sirf far ruj allik ne kadar degisik gosterecek
kendinizi iyi hissederseniz devam edin

Yuz degil de alisan goz. Mesela benim goz altlarim mor. Her gun her gun kapatici surersem goz altlarimi hep normal gormeye alisirim. Ayni sekilde diger insanlar gozaltlarimi normal gormeye alisir. Sonra bir gun surmedigimde aaa yorgun musun aaa hasta misin derler aslinda sadece kapatici surmemisimdir.

yuz makyaja alismaz insanlar sizi makyajli gormeye alisir, yapmadiginizda "noldu solgun musun" derler:)
ama siz zaten hafif makyaj yapiyorsunuz, cok degismez. onu dediklerimiz genelde eyeliner cekip göz seklini degistiren, fondoten sürüp cilt tonunu esitleyenler, kontürle yuzunu kücültenler falan. sirf far ruj allik ne kadar degisik gosterecek
Aşko çok tuhaf bir durum var mesela ruj sürdüm diyelim kirpiklerim zaten uzun maskara sürünce upuuzn oluyor tenim kapatıcıyla bile baya porselen makyaj gibi duruyor bilmiyorum güzel miyim yoksa😄

Şaka bir yana hafif makyajı beceremiyorum sanırım nude toprak tonları denicem ❤️

O ne be hayatımda duymadım

Onun tek sebebi makyaj ile alışılan görüntünün makyajsız farklı görünmesidir
Hafif makyajla çok farketmez bence

Yüzüne gözüne sim glitter süren biriyim ben makyajsız gördüklerinde jerkes şaşırıyor hahah

hic duymamistim, biraz baktim soyle birseymis abiye yüz;

ben de tam tersi makyaj yapsam da yapmasam da bir fark yok o yuzden yapmiyorum😂😂

Evet insanlar hep bakımlı/makyajlı gezen kadınları öyle görmeye alışıyor ve makyajsız gördüklerinde zorbalamaya bahane bulmaktan memnun, aaa canımm hasta mısın? Uykusuz musun? Diye tamamen iyi niyetlerinden soruyolar😂
Şöyle de bi durum var, bazı kadınları makyaj aşırı değiştiriyo bazı kadınları çok değiştirmiyo, makyajla çok değişen biriyseniz makyajsız görünce insanlar tanıyamayabiliyo

Back
X