Göz Çevresi Bakımı Yüz nemlendiricisi göze sürülür mü?

musicteacher

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
243
6
118
35
İstanbul
Bilgisi olan var mi bu konuda? Tabi agir nemlendiricilerden bahsetmiyorum kaliteli olanlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır, göz çevresi çok farklı , yapısı çok ince,,, farklı özellikle göz çevresi için al

Nuxenin brightening adli nemlendiricisini kullaniyorum da, aciklamalarda goz cevresine de surebilirsiniz diyor iki uc aydir hep surdum ama tereddutte kaldim:/ onereceginiz marka var mi?

Nuxenin brightening adli nemlendiricisini kullaniyorum da, aciklamalarda goz cevresine de surebilirsiniz diyor iki uc aydir hep surdum ama tereddutte kaldim:/ onereceginiz marka var mi?

o markayı duymadım bilmiyorum, eğer öyle yazıyorsa belki öyledir ama göz çevresi çok narin ve en erken yaşlanan bölge diye biliyorum, internetten de araştır,,,
herkesin cildi farklı,,
eğer normal fiyattan bir şey alıcaksan, loreal i dene derim
eğer para harcamak istiyorsan clarins, estee lauder, falan olabilir,,,
ama en iyisi tester istemek, ben öyle yapıyorum,,,
benim cildim hassas le roc posay ın temizlik ürünlerini kullanıyorum,, onun göz kemi var mı bilmiyorum,,, eczanelerde satılıyor

La rochenin goz cevresi kremi var evet..estee lauderin goz serumu hep merak ettigim ovulen bi urun ama cok pahali:// tesekkurler yorum icin:)

Clınıque all about eyes serisini ve serumunu kesinlikle tavsiye ederim biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor o paraya değer sonuç mükemmel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Clınıque all about eyes serisini ve serumunu kesinlikle tavsiye ederim biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor o paraya değer sonuç mükemmel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tavsiye ettiginiz goz serumu mu?

Back
X