yüz sağ sol asimetri farkı düzeltilmesi?

hayaletmavisi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
125
18
298
İstanbul
arkadaslar sağ tarafıma yüzüstü yattıgım için sağ yanak daha düz sol yanak daha ovel kalmıs durumda eminim cok insanda yuzun iki yarısında asimetri vardır bunun tedavisi nedir var mıdır nasıl olur illa tam narkoz gerekir mi?lokal sekilde düzeltilemez mi?

Benim de öyle. Ben bunu fark ediyorum ama insanlar fark etmiyor. Zaten çoğu insanın yüzü bu şekilde. Ben olsam aşırı bir fark yoksa önemsemezdim. Barbara Palvin face yaz, arat. Bak mesela, belli ki onun da yüzünün iki tarafı eşit değil, asimetrik. Pek çok kişi var böyle ama güzel olduğu ve aklıma ilk geldiği için Barbara'yı örnek verdim. Bundan sonra daha çok diğer tarafına dönük yat. Ya da sağ tarafınla çiğneme hareketi yap. Aslında çeneyi kullanıp kullanmamak da yüz asimetrisinde rol oynuyor.

canım benim yüzüm de asimetrik bende hep sağ yanıma yatarım. tek tavsiyem kendinle oynama . çünkü bu tarz asimetrilerde daha kötü olma şansı var tedavi sonrasında. eğer insanlar farketmiyorsa hiç müdahele yaptırma. sanırım geçsin. zatan gençlik güzelliktir. ileriki yaşlarda yüzüne bi operasyon yaptırır isen o zamana kadar bekle. bütün yüz opersayonları asimetri riski içerir. daha kötüsü olmasın alllah korusun

Back
X