- Konu Sahibi Ashiyamizuki
-
Arkadaslar yüzüm deforme oldu eski halinden eser yok böyle sarktı yanaklarim . agzimin kenarları da hani şiş şiş durur ya sarkıkliktan öyle oldu yaşım 20lerde henüz , elma salatalik ve maden sulu buz kuplerini 10 gun cildimde sabah aksam dolastirdim bu sürede de yüz yogasi yaptim bir etkisi olmadı onerebileceginiz seyler var mi ?
Arkadaslar yüzüm deforme oldu eski halinden eser yok böyle sarktı yanaklarim . agzimin kenarları da hani şiş şiş durur ya sarkıkliktan öyle oldu yaşım 20lerde henüz , elma salatalik ve maden sulu buz kuplerini 10 gun cildimde sabah aksam dolastirdim bu sürede de yüz yogasi yaptim bir etkisi olmadı onerebileceginiz seyler var mi ?
Valla ablamda vardı öyle problem. Nivea'nın kremlerini kullandı. Gece gündüz kremi bi de cilt serumu var. Baya iyi geldi hala kullanıyor. Bir şansını dene istersen. Bi de makyajı yüzünde çok tutma. Eve gelir gelmez sil.
Yuz sarkması değil de ben de burun yanak çizgisinden şikayetçiyim. Genetik bu durumlar. Benden büyük kişilerde bile benimki gibi çizgiler yok. Seninki de genetik olmasın? Dert etme ama serum iyi gelebilir sanırım. Bir arkadaşım kullanıyor . Memnun üstelik. Ben maddi durumum el verince dolgu yaptırıcam.
Tam hatırlamıyorum ki canım ya. Yarın öğrenir yazarım sana. Kremler birlikte satılıyor gece gündüz iki tane, bi de toparlayıcı serum. Hepsi günde bir kez temiz cilde uygulanıyor. Biraz pahalı ama rahat 6 ay gidiyor.Tam olarak adı ne o krem ve serumun ve ablanız ne sıklıkta uyguluyor ?
Tam olarak adı ne o krem ve serumun ve ablanız ne sıklıkta uyguluyor ?
Nivea vital serisiymiş öğrendim şimdi.
inşallah siz de bir çaresini bulursunuz elbet vardır bir yol , üzen birsey olmadı fakat ben 13 yaşımdan beri pudra olsun fondoten olsun sürerdim yüzüme temizleneceğini de bilmiyordum 18 yaşıma kadar bu böyle gitti 5 yıl yüzüm yıpranmış da olabilirahhh ahhh neler denemedim,neler yapmadım.mezoterapiden tutta vitamin serumlarına kadar her şeyi denedim olmadı olmadı
töbe billah yerine geri gelmiyor
canım aç kalma,hızlı kilo alıp verme,hızlı alınca bişey yokta aniden verince yüzde bir çökme oluşuyor
ve kafana bir şey takma ben eğer çok kırgınsam,aşırı bir üzgünlük yaşıyorsam anında sarkıyor yüzüm yada ağız kenarında ki çizgi derinleşiyor
son zamanlarda seni derinden üzen birşey mi oldu
Teşekkür ederim 40a da cok var yahu :)20 yaşında cilt sarkarmı yahu:44:sakın estetik düşünme bir abla olarak yazıyorum..sıkılaştırıcı kremler falan kullan..gerdirme için 40 ı bekle bari
yuzunun yapisindandir o canim ve cildin yaglidir muhtemelen ya da karma. ayni dertten muzdaribim de ordan biliyorum. angelina Jolie nin de yuzu oyledir 18 yasindaki fotoğrafında bile burun kenari cizgileri var o kadar operasyon gecirmese su an baya sarkik olacakti benim burun ve agiz yapim da onun gibi kendimi bildim bileli belirgindi o cizgiler ve yas gittikce derinleşti, gözenekler buyudu.
kremlerden sakin medet umma parana yazik. ben bi estetik cerrahla konuştum gençlik asisi bile ise yaramıyormus krem ne yapsin. bana dolgu ve prp onermisti bi kac sene once. dolguya cesaret edemem a prp filan dusunuyorum onumuzdeki günler gidip görüşücem baska bi klinikle mutlaka sana da yazarim ne onerecegini. unutursam hatirlat olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?