Cilt Bakımı Ürünleri yüz temizleme jeli tavsiyesi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
arkadaşlar birçok ürün denedim yüz temzileyicisi olarak ama hiç 2. kez aldığım bir ürün olmadı artık iyi kalitede bir ürün kullanmak istiyorum, yaşım 27, cilt tipim normal; tavsiyelerinizi bekliyorum...

Ben la roche posay jel ve toniğini kullanıyorum. Bir çk marka denedim ama eczane ürünlerini kullanırken içim daha rahat. Aynı markanın güneş kremini de kullanıyorum. Tavsiye ederim.

canım malesef o ürünlerin çoğu kimyasal.. ersağ isimli türk markasının bakım ürünlerini kullanabilirsin. tamamen doğal, çevrende satanlar varsa almanı tavsiye ederim. hem doğal, hem de gayet başarılı. yüz temizleme toniği/sütü/jeli herhangi birini alabilirsin. fazla pahalı da değil 20-25 tl arası. bi de doğal yöntemleri dene bakalım. bir şey kaybetmeyiz:)

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler yazıyorum bu iki markayı bir kenara :)))

iyi de herkesin cilt tipi farklıdır. bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. yüzünde alerji yapabilir. bir uzmandan yardım almalısın, ürünü denemelisin.

lirene yüz temizleme jeli kullanıyorum ferahlık ve parlaklık veriyor çokta memnunum

iyi de herkesin cilt tipi farklıdır. bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. yüzünde alerji yapabilir. bir uzmandan yardım almalısın, ürünü denemelisin.

evet o da doğru...

balbocegi35 teşekkür ederim :)

Benim arkadasimin kizinin yüzü sivilceli falandi secret age jelini aldi baya düzeldi cildi sivilceleri gitti..bende kullaniyorum iyi yani tavsiye edebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

garnier bana yaramadı nedense...

secret age ilk kez duydum canım bir bakayım ben de teşekkürler...

Bioderma sensibio jel kullanabilirsin. 1 alana 1 bedava kampanyası denk getirip 2 şişe 500er ml ürün alırsan bir yıl rahat yeter sana.drugstore ürünü alacaksan da loreal 3lü etkinin pembe olanını öneririm.

cevaplarınız için teşekkürler kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…