Yüz tüyleri sorunsalı

Sweaty12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
2
0
26
Merhaba ablalarım ve akranlarım.Bu forumda sizleri gizliden takip ediyordum :oops: Tecrübelerinizden o kadar çok yararlandım ki anlatamam.Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.Yalnız artık beni aşan bir sorunum var.Tecrübeleriniz yine ışık olacaktır bana.Ben esmer tenliyim.Yaşım 16.Yüzümde çok ince tüyler var ama var.Bu tüyler göz çevreme kadar devam ediyor ve siyah renk.Bunları almak istiyorum fakat annem benim yaşlarımdayken onun da böyle çıktığını daha sonra döküldüğünü söyledi.Ben de sizlere sormak istedim gerçekten olabilir mi?Ya da çevrenizde böyle bir şey tanık oldunuz mu?Şimdiden çoook teşekkür ederim :KK45: Bu arada horman testi yaptırmıştık ve her şey normaldi o_O

Merhaba ablalarım ve akranlarım.Bu forumda sizleri gizliden takip ediyordum :oops: Tecrübelerinizden o kadar çok yararlandım ki anlatamam.Size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.Yalnız artık beni aşan bir sorunum var.Tecrübeleriniz yine ışık olacaktır bana.Ben esmer tenliyim.Yaşım 16.Yüzümde çok ince tüyler var ama var.Bu tüyler göz çevreme kadar devam ediyor ve siyah renk.Bunları almak istiyorum fakat annem benim yaşlarımdayken onun da böyle çıktığını daha sonra döküldüğünü söyledi.Ben de sizlere sormak istedim gerçekten olabilir mi?Ya da çevrenizde böyle bir şey tanık oldunuz mu?Şimdiden çoook teşekkür ederim :KK45: Bu arada horman testi yaptırmıştık ve her şey normaldi o_O

Anneni dinle. Genetik faktör önemli. Şu anda alma girişiminde bulunursan geri dönüşü çok zor olacak. Ergenlikle beraber vücudun gelişirken hormonların da aktif ve hareket halinde.

Yaşın 18 i geçtikten sonra o tüyler ayva tüyü yapısından uzaklaşıp alınması gereken bir boyuta gelir ise yine annene danışarak ilerle.

Senin için en doğru çözümü el ele verip bulabilirsiniz.

Anneni dinle. Genetik faktör önemli. Şu anda alma girişiminde bulunursan geri dönüşü çok zor olacak. Ergenlikle beraber vücudun gelişirken hormonların da aktif ve hareket halinde.

Yaşın 18 i geçtikten sonra o tüyler ayva tüyü yapısından uzaklaşıp alınması gereken bir boyuta gelir ise yine annene danışarak ilerle.

Senin için en doğru çözümü el ele verip bulabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız

Ergenlikte hormonlar normal olmaz hormon bozukluğu yok ama hormon dengesizliği zaman zaman olur bu süreçte hiç dokunma ince uçlu makasla kısalta bilr sarartabilirsin ergenlik bitince de iğneli veya lazere gidebilirsin

Geçmiyor
bendede 15 yaşında başladı
favori kısmı dahil sert kıllar halinde
almadım sararttım tüylerim beslendi doğal ortamından alınmış ayıya döndüm
sonra ağdayla aldım yok 2 hafta ucu çıkıyor sakal gibi
lazere gittim,işe yaradı dedim bi baktım her yerime sıçramış boynum full tüy oldu
ama kıl değiller siyah uzun sık tüylerim var
lazerde bitince iğneliye başlayacağım
yaşımda 19
buda benim böyle bir gönül yaramdır
dursun şurda belki ilerde vay be ne maymundum diye okur gülerim

Valla bende senin gibiydim dokulmuyor onlar hatta benimkiler siyahlasmisti. Kuaför de aldiriyorum 1 ay tertemiz geziyorum . Annenden izin al kıllı killi dolaşma bence.

bence göze batan bir şey yoksa elleme göze kadar herkeste tüy olur alında olur kulak altında bile olur yani bence elleme eğer aldırıcaksan da çakmakla yaktır kesinlikle ağdayla yağma ya da iple daha gür çıkar ama çakmakla kıl kökü yandığı için böyle sorun olmuyo annem kuaför olduğu için o yaktı benimkileri faullerden rahatsız olabiliyoruz ama tek yapma saçını yakabilirsin

X