• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz üstü Bırakılmak

zaman empati zamanı değil bu unutmanızı zorlaştırır, sözlenme evliliğe adımdır yok yok hatta koşmadır ki bırakmış buna odaklanın ...affetmeye gelince bahanesi ne merak ettim? hadi geçerli sebep sundu (neyse o) aynı abla kendisinde mevcutken nasıl olacak o iş? aile önemlidir ,duygusal davranmayın çabaladıüınızı yazmışsınız haksızlık zordur ama hani iyi günde kötü günde yanında olma hastalık sağlık olayı ? bu iş zor
Evlenseydi benimle ailesinin kendisini aramayacağını sormayacağını düşünüyordu . Kafasının karışık olma sebebi buymuş. Başta çok sağlam duruyordu . Beni de o ikna etti bu kararlılığıyla . Ama nasıl bir anda böyle değişti anlayamıyorum . Çok da üzülüyorum . Kolay sevebilen biri de değilim . Onu da çok sevdim .

Geç olmadan gercek yuzu ortaya cikmis bence daha iyi olmus adam olsa tum dunyayi karsisina alir ben bu kizi buna ragmen seviorm size ne der seni birakmazdi bence gercekten bisiler ciddilesmeden son bulmasi daha iyi olmus

Vallahi ben de eşim den 3 yaş buyugum. Kv de beni istemiyormus hatta görümce resmimi görünce kart bile demiş haspam. Seven adam alır. Millet genelevden kadın çıkarıp nikah yapıyor. Sevmemis yeterince.

Evlenseydi benimle ailesinin kendisini aramayacağını sormayacağını düşünüyordu . Kafasının karışık olma sebebi buymuş. Başta çok sağlam duruyordu . Beni de o ikna etti bu kararlılığıyla . Ama nasıl bir anda böyle değişti anlayamıyorum . Çok da üzülüyorum . Kolay sevebilen biri de değilim . Onu da çok sevdim .
hayır ne var sizde bu kadar yazılanlardan anladığım 3 sene büyükmüşsünüz 3 sene yaa sanki 20 yaş hayret birşey....onun kafasını seveyim kafa güzel içmeden sarhoş olanlardan o ,ama bakın başta sağlam durmuş ama aile onu ikna etmiş unutursun sana kızmı yok biz sunu sunu münasip gördük vs sözlerle erkekler bunlara inanır en azından dengesiz olanlar ....demekki inatla başladı seviyorum naraları attı ailesinede sizi savundu ama dayanamadı ,tabiki üzünülmezmi ? kolaymı? eden bulur daha çook arar sizi suçunuz yok anladığım kadarıyla inanın soğumanız için o kadar sebep varki....sevdiğiniz kadar sevilirsiniz ve emin olun nasip olsaydı olurdu zaten
Nasip, istenilen değil verilen.. Nasipse gelir Çin'den Yemen'den, nasip değilse senin bile olsa kayar gider elinden. .
hem bilemezsiniz belki bundan sonra daha güzel kapılır açılır

hayır ne var sizde bu kadar yazılanlardan anladığım 3 sene büyükmüşsünüz 3 sene yaa sanki 20 yaş hayret birşey....onun kafasını seveyim kafa güzel içmeden sarhoş olanlardan o ,ama bakın başta sağlam durmuş ama aile onu ikna etmiş unutursun sana kızmı yok biz sunu sunu münasip gördük vs sözlerle erkekler bunlara inanır en azından dengesiz olanlar ....demekki inatla başladı seviyorum naraları attı ailesinede sizi savundu ama dayanamadı ,tabiki üzünülmezmi ? kolaymı? eden bulur daha çook arar sizi suçunuz yok anladığım kadarıyla inanın soğumanız için o kadar sebep varki....sevdiğiniz kadar sevilirsiniz ve emin olun nasip olsaydı olurdu zaten
Nasip, istenilen değil verilen.. Nasipse gelir Çin'den Yemen'den, nasip değilse senin bile olsa kayar gider elinden. .
hem bilemezsiniz belki bundan sonra daha güzel kapılır açılır
İnşaallah öyle olur . Benim için de dileyen herkes için de .

Seven adamın kafası karışmaz.
kesinlikle katılıyorum..önümde çok örnek senelerce sevdiği için bütün zorluklara rağmen kızın elini bırakmayan..kendi aklını karıştırma canım empati sen nie yapıosun o senin kadar ince düşündümü?kendne hakszlık etme sevmediği için böyle oldu de ve kapat.Allah da onun karsısına cıkarır bigün yaptıklarını.

Tatlım tabi ki üzülüyorsun ama sende onu silip atmalısın. Kaldı ki erkek kıtlığı yaşanmıyor. Seni bir kere yüzüstü bırakan adam geri dönse ne olur dönmese ne olur.

Tatlım tabi ki üzülüyorsun ama sende onu silip atmalısın. Kaldı ki erkek kıtlığı yaşanmıyor. Seni bir kere yüzüstü bırakan adam geri dönse ne olur dönmese ne olur.
Zayıf davrandığı herkesçe malum. Buna diyecek bişeyim yok . Keşke çok daha güçlü durabilseydi . Ama bir taraftan da zayıf davranması onun sevmediğini göstermez diyorum . Herkes aynı güçlü karakterde değildir . İşte bu yüzden, pişman olup dönerse affedilmeyi hak eder mi?

Adam değilmiş diyenlere;
Ben de öyle düşünüyorum . Bir taraftan da kendimi yerine koyuyorum . Acaba sürekli biri bana da onu kötüleseydi ben de onun gibi kafamı karışmış bulur muydum ?

Neyinle kötüleyecek ki seni ? 3 yıl dünyaya erken gelmenle mi? Benim arkadaşım ve eşi arasında 6 yaş var. Annesi nasıl karşı çıktı 5 kuruş vermem dedi. 2. el eşya aldılar. Yine evlendi. Bugün ablasına bile karşı çıkmayan insan, yarın ne olurdu kim bilir. Senin için en hayırlısı olmuş.

Söz kesmenize 1 hafta kala 3 yaş büyüksün diye ablası sizin ayrılmanıza mı sebep oldu ? o zaman abla suçlu değil sevgilin suçluymuş. Başka şeylerde olabilir

Back
X