- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Hahaha iyi fikir bende gecen nette baktim hamileler icin yuz ustu yapmak icin sisme yatak yapmislar nerden alirim die dusundum bi Eki Görüntüle 1931746

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha iyi fikir bende gecen nette baktim hamileler icin yuz ustu yapmak icin sisme yatak yapmislar nerden alirim die dusundum bi Eki Görüntüle 1931746
Baktim netten arastirdim biraz ama yabanci holo lilo mu ne ole bisey turkiyede satisi yok sanirimBunu bulmamız lazım hahahahh
Baktim netten arastirdim biraz ama yabanci holo lilo mu ne ole bisey turkiyede satisi yok sanirim
Aynen cnm ya bizim alismaktan baska caremiz yok ne yazik kiHadi yAaa. Şans yok bizde
Artık bebişin insan görünümünde 100 gr falan olmuştur. Bir iki haftaya karnın çıkacak. Yavaş yavaş alışırsın yan yatmaya. Gebelikte sırt üstü bile yasak, damarlardaki kan akışını engelliyormuş. Yakında sürekli sol tarafa yatmaya başlayacaksın İstesen de yüz üstü dönemezsin. Karnına basınç olur dayanamazsın zaten. Şimdilik panik yapma, amnion sıvısı içinde kocamaaan yeri var onun.Suan icin gobek yok kilo verdigim icin cikmadi daha tedirgin uyudugum icin gece uykularim cok bolunuyo uyaninca bakiyorum yuzustu şeklindeydim vicdan yapiyorum galiba bide bisey yaparsam bebege bisey olursa die daha cok kucuk ama ezilicek gibi geliyo
Aynen cnm ya bizim alismaktan baska caremiz yok ne yazik ki
Karnimda cikti az daha olsa degisti yatisim bakiyirum arada gene yatmışım ama eskiye nazaran daha iyi buyudukce yan yaticam sanirimArtık bebişin insan görünümünde 100 gr falan olmuştur. Bir iki haftaya karnın çıkacak. Yavaş yavaş alışırsın yan yatmaya. Gebelikte sırt üstü bile yasak, damarlardaki kan akışını engelliyormuş. Yakında sürekli sol tarafa yatmaya başlayacaksın İstesen de yüz üstü dönemezsin. Karnına basınç olur dayanamazsın zaten. Şimdilik panik yapma, amnion sıvısı içinde kocamaaan yeri var onun.
Hahaha aynen cnm :)Aaa gebelik takvimi haftanda bu konu yazıyor bak:) tesadüf olmuş.
değil yüzüstü doktorum bana sırt üstü bile yatma diyor çünkü bebeğin bu şekillerde senden rahat oksijen alamıyor yani o kadarda karnım yok birşey olmaz diye düşünmeyin karnın çıkıp çıkmaması ile bir ilgisi yok hamile kalana kadar hep yüzüstü uyuyan biriydim ama kaldığımdan beri kesinlikle öyle yatmadım şimdi arada bir sırt üstü yatıyorum onda bile farkedince hemen yana dönüyorumKizlar ben ne kadar dikkat etsem de gece yuz ustu yatmis olarak uyaniyorum cok tedirgin oluyorum bisey olur mu ki daha gobegim filan cikmadi ama arkadasimin dr 14 haftaya kadar yatabilirsin demis biraz daha rahatlatiyo bu beni ama nasil alisicam bilmiyorum
Saol cnm bende düzelttim artik ben bilerek yatmiyodum zaten gece uyandigimda bakiyodum yuzustu olmusum ama bu aralar hep solumda uyuyorum cok sukurdeğil yüzüstü doktorum bana sırt üstü bile yatma diyor çünkü bebeğin bu şekillerde senden rahat oksijen alamıyor yani o kadarda karnım yok birşey olmaz diye düşünmeyin karnın çıkıp çıkmaması ile bir ilgisi yok hamile kalana kadar hep yüzüstü uyuyan biriydim ama kaldığımdan beri kesinlikle öyle yatmadım şimdi arada bir sırt üstü yatıyorum onda bile farkedince hemen yana dönüyorum
en iyisi sol zaten bebeğin en rahat ettiği şekil o en rahat öyle oksijen alabiliyor beslenebiliyorSaol cnm bende düzelttim artik ben bilerek yatmiyodum zaten gece uyandigimda bakiyodum yuzustu olmusum ama bu aralar hep solumda uyuyorum cok sukur