Aman dizisini izlesin diye bütün yükü sırtlanmam hergün. Acımıcaksın bunlaraBu dediginiz lafla yuz vermenin arasindaki anlam mana nedirr? ??
Orda öylece dizi izleyerek git demesi kolay tabi. Sen olma da o zaman bi desin bakalım. Gel diye yalvarır. Bence de çok yüz verilmemeli erkek milletine.Aman dizisini izlesin diye bütün yükü sırtlanmam hergün. Acımıcaksın bunlara
Hergün dizi izliyor ya valla sinir olmaya başladm . çocuklarıda atıyor üstüme.Ya bu teknolojiyi ortaklaşa kaldırın benim adamda öyleydi anlaşma yaptık uzlaşmaya varıldı.
Evde ortak ikimizinde beğendiği programlar dışında tv açılmıyor.
Sosyal medyayı kapattık.
Huzur valla tavsiye ediyorum..
Ciddi ciddi git diyor .dünden hazır gibi. İzlettiğime şükretsin hergün hergün bide arsızlık yapıyorOrda öylece dizi izleyerek git demesi kolay tabi. Sen olma da o zaman bi desin bakalım. Gel diye yalvarır. Bence de çok yüz verilmemeli erkek milletine.
Bncede evlenmeyn bn yıllardır çok pişmanım.))Ben bdv yi okudukça evlenmemeye karar verdim..ne zormuş stresliymiş yahu evlilik.
Alıştırmayın böyle ya şımarmış resmen. Akşam çocuklarına vakit ayırsın aptal saptal diziler yerine. Beraber etkinlik yapın onu da çağırın biraz sorumluluk alsın cocuklarla vakit geçirmek adına.Ciddi ciddi git diyor .dünden hazır gibi. İzlettiğime şükretsin hergün hergün bide arsızlık yapıyor
Duzgun bir sekilde. Cocuklarla tek basina ilgilenmenin sizi yordugunu. Aksamlari dizilerinden fedakarlik edip cocuklarin bakimina yardimci olmasini istemek cok mu zor?Kızlar eşime sinir oldum...
Eşimin her gün bir dizisi var (nefret ettim artk ) .ben izlemiyorum dizi hiç.Haftada bir gün yarım yamalak bir diziyi takip ediyorum (tekrarlarndan) ama o başka dizi izlediği için ona izin veriyorum. İki tane çocuğum var ikiside küçük beni çok bunaltıyorlar ama gözünü ayırmıyor diziden rahatca izlesin diye bir şey demiyordum. Çok bunaldm şakayla "bıktım başımı alıp gitsemmi" dedim bebslere .Bu ciddileşti git bişey demem fln diyor birkaç kere daha sordum hala git diyor . utanmaz yüzsüz adam yüz vermeye gelmiyor bunlara...
Nerdeee mümkün değil .birde aöf sınavlarm var o kadar söylenmeme rağmen 1 ay kaldı sınava daha kitap açamadm hala gereksz şeylerle gün dolduruyor .çok boş birisi yaa kitap okumak ona göre hiç önemli değil .((Alıştırmayın böyle ya şımarmış resmen. Akşam çocuklarına vakit ayırsın aptal saptal diziler yerine. Beraber etkinlik yapın onu da çağırın biraz sorumluluk alsın cocuklarla vakit geçirmek adına.
Çıkıp üstüne hunharca tepinip, saçını başını yolamiyor musun :) şaka bir yana cocuk bakımında yük paylaşılmalı. . Eşim eve geldikten sonra çocuklar onun gözetiminde olur ,elimi sürmem ..yemek yememislerse yedirir , biraz oynar ,pijamalarını giydirir ,uyku pazarlığı yapar ,bazen hikayeyle bazen hikayesiz yırtar :) ondan sonra kalırız basbasa. .bu doğumdan itibaren böyle oldu .. bez değiştirmek de duruma dahil ..Hergün dizi izliyor ya valla sinir olmaya başladm . çocuklarıda atıyor üstüme.
Aöf sınavm var 1 aydır demediğim laf kalmadı .Benmle ilgili değil yaa adam boş. Çocuklara baksa ısrarlarmla .sütten kesmeye çalışıyorum bu kezde sürekli şunumu yedirsek bunu mu yedirsek tamam yedir diyorum getir de yediriyim hadi diyor.Duzgun bir sekilde. Cocuklarla tek basina ilgilenmenin sizi yordugunu. Aksamlari dizilerinden fedakarlik edip cocuklarin bakimina yardimci olmasini istemek cok mu zor?
Ben simdiye kadar kocasina laf carpip trip atip da amacina ulasmis kadin gormedim. Aksine karsilarinda daha hircinlasmis daha zıtlasan bir es buluyorlar. Siz sorununuzu bu sekilde ifade ederseniz. Boyle cevap alirsiniz kusura bakmayin!
Aa çok kötü ya ne kadar anlayışsız. En azından sınav arifesi akşamları çocukları kendisi oyalasa bikaç saat çalışsan. Biraz da sende suç sanki ? Alıştırmışsın rahata. Sadece senin değil ya çocuklar bence ciddi bir konusma yap en azından şu bir ay cocukları ile kaliteli zaman gecirsin akşamaları en kötü 2 saat ders çalış emeğine yazık vallahi.Nerdeee mümkün değil .birde aöf sınavlarm var o kadar söylenmeme rağmen 1 ay kaldı sınava daha kitap açamadm hala gereksz şeylerle gün dolduruyor .çok boş birisi yaa kitap okumak ona göre hiç önemli değil .((
Hem aöf hem kpss hem mülakatlar stres oldm ztn . başka birşey yapsam dışarı çıksam bakarm der .kitap okursam sürekli istekleri bitmiyor dizileri bitmiyor.Aa çok kötü ya ne kadar anlayışsız. En azından sınav arifesi akşamları çocukları kendisi oyalasa bikaç saat çalışsan. Biraz da sende suç sanki ? Alıştırmışsın rahata. Sadece senin değil ya çocuklar bence ciddi bir konusma yap en azından şu bir ay cocukları ile kaliteli zaman gecirsin akşamaları en kötü 2 saat ders çalış emeğine yazık vallahi.
Dışarı vs durumlarda mecbur bakacak zaten. Sokaktan adam çevirip baktıracak halin yok. İş bu senin bu ihtiyaç duyduğun zamanlarla seve sevd yapması sana vakit kazandırması lazım. Sen nası kıyamıyorsun rahat izlesin dizi diyosun, onun da seni düşünmesi gerek ama zor görünüyo.Hem aöf hem kpss hem mülakatlar stres oldm ztn . başka birşey yapsam dışarı çıksam bakarm der .kitap okursam sürekli istekleri bitmiyor dizileri bitmiyor.
Öyle cnm yaa .baksa bile isteği bitmiyor. Çocugn teki 3.5 yasnda birşey istiyor 1 saat yalvarıyor yaptırana kadar kendi yapmıyor bukezde sinirleniyorm ztn .Dışarı vs durumlarda mecbur bakacak zaten. Sokaktan adam çevirip baktıracak halin yok. İş bu senin bu ihtiyaç duyduğun zamanlarla seve sevd yapması sana vakit kazandırması lazım. Sen nası kıyamıyorsun rahat izlesin dizi diyosun, onun da seni düşünmesi gerek ama beyfendinin ama zor görünüyo.
Bol sabır diliyorum sana. Ve cocukları gündüz biraz yor, yani enerjilerini atsınlar aktif olacakları zaman geçirsinler. Akşam erken yatarlarsa sen de belki ders calışabilirsin cnmÖyle cnm yaa .baksa bile isteği bitmiyor. Çocugn teki 3.5 yasnda birşey istiyor 1 saat yalvarıyor yaptırana kadar kendi yapmıyor bukezde sinirleniyorm ztn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?