- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Yoo niye zor gelsin özür dilemek. Gerekiyorsa dilerim de,Erdoğana hakaret ediyor olma ihtimali mi seni rahatsız etti.ne biliyim ben yazdıklarından ötürü bu konuda bu kadar hassas olabileceğini tahmin edemedim.Anlamadim, hakaret mi soyluyormusuz? Boyle bir deyim var da ben mi bilmiyorum? "hakaret soylemek!!"
Bak hala aynisini yapiyorsun, lafimi carpitiyorsun. Sen beni "biz de hakaret ediyoruz" demekle sucladin. Ozur dilemek mi zor geldi yoksa?
Ona niye soruyorsun? Ben yazmisim, bana sor. Hakaretler Erdoganin tavrindan kaynaklaniyor demek, hakaretler Turkiye hedef alinarak degil, Erdoganin sahsina yapiliyor demektir. Turkiyedeki hani sizin hic ses cikarmadiginiz pisliklere, kokusmusluklara, gezi olaylarinda kimyasalli tazyikli sularla yakilanlara, kor birakilanlara, gazetecilerin, aydinlarin iceri atilmasina tepki olarak Erdogana yapiliyor demektir. Sana Almanlarin diger yaptiklari videoyu izlemeni tavsiye etmistim, izlemedin degil mi? Seyretsen orada anlarsin neden hangi tavirlari yuzunden disarda boyle bir tavra maruz kaldigini. Herkes izlesin ozellikle de Erdogan izledigini anlasin diye Turkce altyazi da yapmislar yeni, oyle diyorlar, ben altyazilisini izlemedim ama..Yahu hakaretler erdoğan'ın tavrından Kaynaklanıyor demek ne demek allahaşkına. Hakareti normalleştirmek, hakediyor demek değil mi. Yani ortada bir hakaret olduğunu kabul etmek değil ki sorun,bu hakareti hakedecek ne yapmış olabilir bir insan, sözkonusu terbiyesizliği hangi davranış geçerli kılabilir.
Ben kimseye hakaret etmem, benim sivri dilim hakaretsiz de islevini gormeye yariyor, ihtiyacim olmaz.Yoo niye zor gelsin özür dilemek. Gerekiyorsa dilerim de,Erdoğana hakaret ediyor olma ihtimali mi seni rahatsız etti.ne biliyim ben yazdıklarından ötürü bu konuda bu kadar hassas olabileceğini tahmin edemedim.
Hayır değil.Yahu hakaretler erdoğan'ın tavrından Kaynaklanıyor demek ne demek allahaşkına. Hakareti normalleştirmek, hakediyor demek değil mi. Yani ortada bir hakaret olduğunu kabul etmek değil ki sorun,bu hakareti hakedecek ne yapmış olabilir bir insan, sözkonusu terbiyesizliği hangi davranış geçerli kılabilir.
Eeee sonuçKakao ve Ben panckek değil yalnız o, ya pankek ya pancake :)
Sonuç yok. Yaptığınız şeyi bilin dedim sadece :) Bir şeyin doğrusunu öğrenmek yeterince iyi bir sonuç değil mi? :)Eeee sonuç
HimmmSonuç yok. Yaptığınız şeyi bilin dedim sadece :) Bir şeyin doğrusunu öğrenmek yeterince iyi bir sonuç değil mi? :)
Ne demek, bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler :)HimmmAllah razı olsun....ha akıtma, ha panckek,ha pankek,çok takılma içeriği ve tadı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?