- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi animalinstinct
-
Canım ben comfort zone nemlendiricisini,ve nemlendiricili peelingini kullanıyorum,benmde cok kuru ve hassas cildim,ve karma:26::26: çok iyi ürünler kullanmalıyızz,canım daha rahat sırt üstü yatmak istiyorsan ayağının altına da küçük bir yastık koy öyle yat ben öyle daha rahat uyuyabiliyorum...
salonların yeni tercihi oksijen kozmetik kızlar. ben cilt bakımı ve güzellik uzmanıyım. her çeşit ürün elimize ulaşıyor. fakat benim tercihim RUS malı olan faberliürc oksijen kozmetik ürünleri. hem yaşlanmayı durduruyor hem de fiyat olarak çok uygun. Gençleştirmeye gelince bunu evde kullanacağınız hiçbir ürün yapamaz. sadece yaşlanmayı yavaşlatırsınız. o nedenle yüze yapılan isveç masajı kurtarıcıdır ürünle desteklendiğinde :)
Yaklaşık 2,5 ay oldu. Sitede yazmıştım zaten. 30 yaşındayım şuan. Şimdiye kadar hiçbirşey yapmamıştım cildime bakmamıştım yani. Dudak kenarlarımdan çeneme uzanan kısımda bile izler belirmeye başlamıştı. O gün cilt bakımına girdim. Yüzüm temizlendi. Ve uzman bana md formulations ürünlerini verdi. Temizleme losyonu - nemlendirici- düzenleyici ve güneş koruyucu. Dediği şekilde kullandım hiç aksatmadım. Çünki düzenli kullanmak gerekiyormuş. Ve ayrıca başka rahatsızlığımdan dolayı 4 aydır düzenli bitki çayları içiyorum. Arkadaşlarım soruyor ışıl ışılsın. Çok sağlıklı görünüyor cildin diye. Kendime göre ne bilim temiz bir cilt dışında çok farkettiğim birşey yok aslında ama. Bu dudak kısmını özellikle farkettim. O aşağı uzanmaya başlayan çizgiler yok şuan. Sanırım onlar sarkmalardan oluyor değil mi? Ama şuan yok. ıllaki md ürünlerinden mi oldu bilmiyorum gerçi başka birşeyde yapmıyorum hafif bir evde peeling ve kil maskesi dışında ama ne bilim. Bana çok iyi geldi bu ürün. Biraz pahalı evet ama memnunum şuan hemde çok. Paylaşmak istedim.
Benim yakın arkadaşım yurtdışından hindistandan bir şey alıp kullanmıştı inanılır gibi değil 3-4 ay kullandı gözlerime inamadım onu görünce bambaşka bir cilde sahip oldu ne kullandığını söyledi ebay den almış onada başka birisi tavsiye etmiş ama tekrar baktık bulamadık türkiyede hiç bilinmiyor zaten belki bilen birisi vardır NAHİNSE-İ yazıyor üzerinde ama markası değil o elde yapılıyor nette nasıl yapıldığını buldum ama o malzemeleri burda bulmak zor.Bilen var mı? ya da kullanan.
canım,daha ayrıntılı bilgi verir misin? markası,kullanma zamanları,hafif kırışıklıklar için vs..:26:Ben o dediğini eczacı bir arkadaşımın önerisiyle 6 ay kadar kullandım gerçekten harika bir ürün gelecek ay tekrar devam edeceğim o kadar krem kullandım pahalı markalar vs. ama bunun yaptığı etki bambaşka.
Canim sen yüz yogasi yapiyomusun?? Faydasini gördünmü?? Nekadar sürede etkisini gösteriyo??Arkadaşlar yüz yogası tekniğiyle yüzdeki tüm bölgeler için özel yüz yogası hareketleri var. Bu hareketleri düzenli olarak her gün tekrarlayarak kırışıklıkları ve yüz çizgilerini giderebiliyorsunuz. Cildiniz 5 - 6 ayda sıkılaşıp güçleniyor. Daha dinç ve diri bir yüze sahip olabiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?