Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki senin neden oldu benim cok sivilce kremi kullanmaktan oldu lazer yaptircam ama çok incelediği için korkuyorumBenim de sorunum bu....ama ben yuzume hic bisey kullanmadim...aktara gittim at kestanesi kremi önerdi.arastirmadan alamadim
benim de vardı aynı sorunum bundan 4 sene önce... 3 seans gittim lazere geçmişti o zamanlar... ama bir iki aydır tekrarladılar öyle çok fazla değiller ama yine gitmeyi düşünüyorumPeki senin neden oldu benim cok sivilce kremi kullanmaktan oldu lazer yaptircam ama çok incelediği için korkuyorum
Canım seninkilerde sivilce gibi ni duruyordu peki lazerin yan etkisi oldumu yaniyo filan diyorlar benim cildim inceldi baya bu soyucu kremlerden dolayı nerde yaptırdım lazeri bi de onu sorayim seni bulmuskenbenim de vardı aynı sorunum bundan 4 sene önce... 3 seans gittim lazere geçmişti o zamanlar... ama bir iki aydır tekrarladılar öyle çok fazla değiller ama yine gitmeyi düşünüyorum
yan etki falan olmadı bende çok memnun kaldım... istanbul bakırköyde bir klinikte yaptırdım benCanım seninkilerde sivilce gibi ni duruyordu peki lazerin yan etkisi oldumu yaniyo filan diyorlar benim cildim inceldi baya bu soyucu kremlerden dolayı nerde yaptırdım lazeri bi de onu sorayim seni bulmusken
Merhaba bende sizin sorununuza benzer sorunum vardı ben tamamen şans eseri kurtuldum. İzmit'te yaşıyorum yüzümde kıl ve bol miktarda tüy de vardı ben Soley Güzellik diye bir merkeze gittim kıl ve tüy sorunumu çözerken kılcal damarlarımda yok oldu..Lazerle uygulama nasıl bilemiyorum ama İğneli Epilasyon çok etkili kesinlikle..Arkadaşlar benim yanaklarımda uzun süre sivilce ilaçları ve kremlerini kullanmaktan dolayı cildim inceldi kılcal damar çatlaması oldu yüzümde bu damarlar sivilce gibi kırmızı kırmızı benim gibi olup ta lazer yaptıran varsa lütfen cvp yazsın
Yazın Lazer yapılmıyor sanıyorum..Yapılım diyen bir yer varsa dikkatli olun bence.benim cildimde çok ince ve burun kenarı ve göz altlarımdaki lıcal damarlar belirgin (( bende bu yaz lazer düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum iz falan kalır mı acaba diye
bu lazer epilasyonu içinde mi geçerli? kötü oldu bu ilkbaharda yaptırabilirim o zaman ancak.Yazın Lazer yapılmıyor sanıyorum..Yapılım diyen bir yer varsa dikkatli olun bence.