Öncelikle geçmiş olsun..1 aylık kızımın yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar var. 3 haftadır ne yaptıysam geçmedi .Dr. olur geçer diyor ama gittikçe kabuklaşıyor. Görüntü çok kötü ben psikolojik olarakta etkileniyorum. Oğlumda bir iki olmuştu anne sütü sürdüm geçmişti. Ama kızımda fayda etmedi. Bilgisi olan var mı? yardım
Öncelikle geçmiş olsun..
Aşırı proteinden de kaynaklı olabilir tabi ama yinede üstüne basa basa söylüyorum..
Bununla ilgili defalarca konu açmış biri olarak lütfen bebeğine kendinde dahil olmak üzere öpülmesine izin verme..
Bundan önceki çocuğundada yaşamış olduğun bir sıkıntı olduğunu söylemişsin...
Ağzına yakın bir kısımda değilse senin gözetiminde yani onun dokunmasına izin vermeden trosid merhem sür 1 saat kadar sonra ılık su ve temiz bir pamukla sil bunu yapa bildiğin sıklıkla yap..Ama kremi sürdükten sonra yanında durmalı ve bulaştırmasına izin vermemelisin...
Yarayı sulandırmamaya dikkat et ve lütfen kimsenin gücenmesini umursamadan çocuklarının öpülmesi konusunda tavrını koy...
Güle güle büyütmen dileğiyle...
teşekkür ediyorum aşırı proteinden kaynaklanabilir demişsin. yediğim proteinli gıdaları kesmek faydalı olurmu ayrıca vermiş olduğun krem kortizonlu mu ? şimdiden teşekkürler
benim kızımda da olmuştu ve geçmek bilmedi dedğin gibi
hiç öpmüyorduk biz, bzden başka gördüğü kimse de yoktu
sütüm çok yağlı olduğu ve yaradığı için olmuş, kilo alımı çok iyiydi zaten
arkadaşın dediği gibi temiz tutmaya çalış, hergün sil
3 hafta olmuş zten, yakında geçer canım merak etme
1 aylık kızımın yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar var. 3 haftadır ne yaptıysam geçmedi .Dr. olur geçer diyor ama gittikçe kabuklaşıyor. Görüntü çok kötü ben psikolojik olarakta etkileniyorum. Oğlumda bir iki olmuştu anne sütü sürdüm geçmişti. Ama kızımda fayda etmedi. Bilgisi olan var mı? yardım
merhaba canım bebeğin hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün ve geçmiş olsun benimde 43 günlük bir oğlum var benim bebeğiminde yüzünde ve boynunda aynı sorun var ben önceleri sabun alerji yaptı diye düşündüm sabunu değiştirdim ama düzelmedi dr çikolata ve çilek reçeli yeme dedi bir haftadır hiç yemedim ama düzelmiyor senin bebeğinin de cildi sert ve pürüzlümü çok üzülüyorum
EVET BENDE ŞAMPUANI DEĞİŞTİRDİM FAYDA ETMEDİ. DR. DA DAHA YÜZÜNE BİLE BAKMADAN GEÇER DİYOR. ÜZÜLÜYORUM. CİLDİ OLDUKÇA SERT VE PÜRÜZLÜ . AMA BUGÜN BİRŞEY ÖĞRENDİM. KK 'DA BİRİ HAMETAN KREM 2-3 GÜNDE GECİRDİ DİYOR BENDE ONU DENEYECEĞİM. İYİ GELİRSE haber veririm. inşallah bebeklerimizin bir an önce düzelir. Bu arada hemen konuya girdim. Senin bebeğinide ALLAH analı babalı BÜYÜTSÜN.
BU ARADA ÇİLEK REÇELİNİ BEnde çok yedim gerçi 1 haftadır başka reçel yiyorum sadece çilek reçelimi yapıyormuş?
sakın sutunu kesme.zamanla geçer.bol bol emzir.bizde geçti ve top gibi masallah.sabır.arkadaşlar sizde nasıl olur bilmiyorum hametanı sürmeye başladım. ilk önce yüzünü temizliyorum sonra sürüyorum günde 2 kere geçiriyor. ama kremi bırakınca tekrar başladı.mangalia dediğin gibi anne sütü alerjisi ise ne olacak anne sütünü kesemeyiz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?