Yüzde Şişme

Perpul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
1.428
2.034
133
Revizyon ameliyat olalı iki aya yaklaştı. Şöyle bir sorun var ki sıcak ortamlarda gün içinde yüzüm aşırı şişiyor. Daha önceki ameliyatımda böyle bir şey olmamıştı. Bu derece ödem birikmesi normal mi gün içinde? Benzer sorunlar yaşayan var mı böyle tam olarak ne zaman kurtulurum bu durumdan acaba. İşyerim de acayip sıcak oluyor aynada topaç gibi görünüyorum böyle olunca sabah evden çıkarken her şey normal, sıcakta şişkinlik. Henüz kontrole gitmediğim için doktora da soramadim.

Benim ilk ameliyatımı olalı 6.5 ay oluyor sıcakta yüzümün tamamı olmasa bile dudak ve burnum şişiyor ama çoook hafif bir şişme.

Benim ilk ameliyatımı olalı 6.5 ay oluyor sıcakta yüzümün tamamı olmasa bile dudak ve burnum şişiyor ama çoook hafif bir şişme.
İlk aylar bu derece olması normal o zaman. İlk ameliyatımda böyle olmamıştı o yüzden kafama takıldı.

Kişiden kişiye değişiyordur zaten ama ikinci ameliyat daha ödemli oluyor diye duymuştum ben.
İşin garibi yüzümde çok şişlik morluk olmadi ilk ameliyata nazaran sadece sıcak ortamlarda çok şişiyor ilginç.

İşin garibi yüzümde çok şişlik morluk olmadi ilk ameliyata nazaran sadece sıcak ortamlarda çok şişiyor ilginç.
Piezo ile mi kemiğe şekil verdi ? Benim de yüzüm 1 gram morarmadı, cok şişti ama davul gibiydi. Ameliyatım uzun sürmüş,uzun süre cilt hava aldığı için böyle olduğunu dusunuyorum. 3 4 ayda anca indi.

Piezo ile mi kemiğe şekil verdi ? Benim de yüzüm 1 gram morarmadı, cok şişti ama davul gibiydi. Ameliyatım uzun sürmüş,uzun süre cilt hava aldığı için böyle olduğunu dusunuyorum. 3 4 ayda anca indi.
Hangi teknik uyguladı bilmiyorum ama tüm hastalarında morarma olmamış konuştuğum. Belki o teknikten dolayıdır. Benim de uzun sürdü 4 saat kadar. Ben de 3-4 ayı bekliycem o zaman anca iner herhalde.

Back
X