Sivilceli Ciltler Yüzde sivilcelenme

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

thebutterflyeffect

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
838
863
33
Duş alırken hem saçım hem de vücudum için kullandığım Defne sabunumun son zamanlarda yüzümde küçük pütürcük şeklinde sivilcelenmeye yol açtığını fark ettim. Öyle çok aşırı değil ama saçıma yakın noktalarda olunca ve elim gidince ister istemez rahatsız oluyorum. Bu sorun nasıl geçer acaba bir bilen var mıdır? Yüzüme kullanmamalı mıyım bu sabunu?

Eğer sabundan sonra olduysa kullanmayın bence. Ben duş alırken o kadar dikkat ederim ki yüzüme şampuan gelmesin diye kimyasal sonuçta. Çok rahatsız ediyosa limon veya sirke öneririm sivilcenin üzerine sürün biraz bekleyin soğuk suyla yıkayın

Eğer sabundan sonra olduysa kullanmayın bence. Ben duş alırken o kadar dikkat ederim ki yüzüme şampuan gelmesin diye kimyasal sonuçta. Çok rahatsız ediyosa limon veya sirke öneririm sivilcenin üzerine sürün biraz bekleyin soğuk suyla yıkayın
Aşırı bir rahatsızlığım yok aslında ama pütür pütür olunca düşündürdü, yani tam iltihaplı sivilce değil bahsettiğim şey. Çok rahatsız olursam önerinizi denerim ama teşekkürler. :)

Back
X