- 9 Şubat 2021
- 591
- 614
- 53
- Konu Sahibi beyazkardelenn
Merhaba iyi günler cildiyeye randevu bulamadım bende sizlere danışmak istedim yüzümde önceden 5 tane ben varken şimdi 10 a yükseldi bir anda arttı neden olmuştur sizce sebebi nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneş tetikleyebilir diye biliyorum. En kısa sürede kontrol ettirin.
Yok benGüneş lekesi olabilir mi güneş kremi kullanmanız gerekiyor
Çok dikkat etmiyordum arada kullanmadığım zaman oluyordu şimdi bir anda 10 a yükseldi sol tarafım da sıra sıra açık koyu renk çıkmış inanamiyorumGüneş yüzünden olabilir yaz kış devamlı yüksek korumalı Güneş kremi kullaniyor musunuzben çocukluğumdan beri alerjim yüzünden güneş kremi kullanırım yüzümde çok az ben var çoğunun rengi açıldı
Siz hangi marka kullaniyorsunzGüneş yüzünden olabilir yaz kış devamlı yüksek korumalı Güneş kremi kullaniyor musunuzben çocukluğumdan beri alerjim yüzünden güneş kremi kullanırım yüzümde çok az ben var çoğunun rengi açıldı
Alerjik hassas cilt benimki de la rocha posay tüp olanından kullanıyorum 50spf çok memnunumSiz hangi marka kullaniyorsunz
Renklerde değişim büyüme kaşınma kanama falan var mıKızlar sizce neden oldu ya pirinç sabunu vs var onlardan alsam etki eder mi
Renklerde koyulaşma var kanama vs yokRenklerde değişim büyüme kaşınma kanama falan var mı
Ben mustela nın çocuklar için de kullanılan kreminden kullanıyorum biraz yağlı ama çok memnunum avene de olabilir biraz pahalilar gerçi internetten güvenilir yerlerden alabilirsiniz bazen indirime giriyorlarSiz hangi marka kullaniyorsunz
Reklam mı yapacaktı acaba o yüzden miKonu sahibi niye ceza almış bu konu yüzünden mi acaba
Valla bilmiyorum ki belki baska bi yorumunuz yüzünden de olabilirReklam mı yapacaktı acaba o yüzden mi