- 1 Şubat 2019
- 1.783
- 4.760
- 133
- Konu Sahibi beyazkardelenn
Benim yorumum mu ?anlamadım onun yorumu demek istediniz herhaldeValla bilmiyorum ki belki baska bi yorumunuz yüzünden de olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yorumum mu ?anlamadım onun yorumu demek istediniz herhaldeValla bilmiyorum ki belki baska bi yorumunuz yüzünden de olabilir
Çok afedersiniz klavye hatası olmuş dikkat etmeden yollamışımBenim yorumum mu ?anlamadım onun yorumu demek istediniz herhalde
Hayır kategori dışı konuReklam mı yapacaktı acaba o yüzden mi
Konuyu yanlış kategoride açmışım...Konu sahibi niye ceza almış bu konu yüzünden mi acaba
Alıp deneyeceğim içeriği temiz bir ürün benim şuan kullandığım Güneş kremi yapmış olabilir mi ilk defa o markayı kullaniyorum
Olabilir siz yine de doktora da gitmeyi ihmal etmeyinAlıp deneyeceğim içeriği temiz bir ürün benim şuan kullandığım Güneş kremi yapmış olabilir mi ilk defa o markayı kullaniyorum
İnşallah randevu bulabilirsem hemen gideceğim canım çok sıkıldı bu durumaOlabilir siz yine de doktora da gitmeyi ihmal etmeyin
Çok üzülmeyin çözümsüz bir sorun degil çok şükür. Kaliteli Güneş kremi ve guzel bi bakim rutininin çozemeyecegi leke yokturBnm cildime gelmemis olabilir
İnşallah randevu bulabilirsem hemen gideceğim canım çok sıkıldı bu duruma
Çevremdeki insanlar o lekeler kalır dedilerÇok üzülmeyin çözümsüz bir sorun degil çok şükür. Kaliteli Güneş kremi ve guzel bi bakim rutininin çozemeyecegi leke yoktur![]()
"Hangi markayı kullanıyorsunuz, memnun musunuz?" diye soracaktim, mesajınız gözükmüyordu, şimdi görebildim, Mustela demişsiniz, teşekkürler.Güneş yüzünden olabilir yaz kış devamlı yüksek korumalı Güneş kremi kullaniyor musunuzben çocukluğumdan beri alerjim yüzünden güneş kremi kullanırım yüzümde çok az ben var çoğunun rengi açıldı
Rica ederim çok memnunum ama biraz yağlı bi krem onun dışında beyazlık bırakmıyor benim icin en önemli kriter iyi koruması"Hangi markayı kullanıyorsunuz, memnun musunuz?" diye soracaktim, mesajınız gözükmüyordu, şimdi görebildim, Mustela demişsiniz, teşekkürler.
Ben Solante almıştım bu yaz. Onunla ilgili bilginiz var mı? Alerjik ve kuru cilt tipi için olan, Solante İrrita'yı seçmiştim ailemiz alerjik olunca. Bayağı araştırdım bilen arkadaşlardan. Yorumları da okudum. İyi deniyor. Bizimkiler kullanmadı pek, kendim kullandım. Bayağı koruma sağladı gibi geldi. Ha sedece burun bölgesini yaglandirdi gibime geldi.Rica ederim çok memnunum ama biraz yağlı bi krem onun dışında beyazlık bırakmıyor benim icin en önemli kriter iyi koruması
güneşten olabilirMerhaba iyi günler cildiyeye randevu bulamadım bende sizlere danışmak istedim yüzümde önceden 5 tane ben varken şimdi 10 a yükseldi bir anda arttı neden olmuştur sizce sebebi nedir