• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki ben artışı ( et beni değil)

Güneş yüzünden olabilir yaz kış devamlı yüksek korumalı Güneş kremi kullaniyor musunuz 😊 ben çocukluğumdan beri alerjim yüzünden güneş kremi kullanırım yüzümde çok az ben var çoğunun rengi açıldı
"Hangi markayı kullanıyorsunuz, memnun musunuz?" diye soracaktim, mesajınız gözükmüyordu, şimdi görebildim, Mustela demişsiniz, teşekkürler.

"Hangi markayı kullanıyorsunuz, memnun musunuz?" diye soracaktim, mesajınız gözükmüyordu, şimdi görebildim, Mustela demişsiniz, teşekkürler.
Rica ederim çok memnunum ama biraz yağlı bi krem onun dışında beyazlık bırakmıyor benim icin en önemli kriter iyi koruması

Rica ederim çok memnunum ama biraz yağlı bi krem onun dışında beyazlık bırakmıyor benim icin en önemli kriter iyi koruması
Ben Solante almıştım bu yaz. Onunla ilgili bilginiz var mı? Alerjik ve kuru cilt tipi için olan, Solante İrrita'yı seçmiştim ailemiz alerjik olunca. Bayağı araştırdım bilen arkadaşlardan. Yorumları da okudum. İyi deniyor. Bizimkiler kullanmadı pek, kendim kullandım. Bayağı koruma sağladı gibi geldi. Ha sedece burun bölgesini yaglandirdi gibime geldi.

Back
X