yuzdekı egzamayı ne gecırır

valla eller ve ayaklar için sitede çözüm var ama yüz için işe yara mı bilmem. Sonuçta bu psikolojik bir sorun. Ben de artık azaldı. Sıkıntı yapmadığın sürece nüksetmiyor. Ama en iyi çözüm şu kirpi eti yemeyle alakalı olan canım. Birde aktarlarda kurutulmuş yılan derisi var onu un gibi yapıp yemeklere azar azar ekleniyormuş.
 
isvec iksırı yada gökcek iksırını yenı ögrendım ama nerden bulucaz

isveç ikrisi tüm aktarlarda yabancı ve türk yapımı olarak var ben kullandım ama işe yaramadı. gökçek iskirinide googlede arat kendisinin web sayfası var. ama konu hakkında bilgim yok ne kadar işe yarar bilemem. ben gözümle gördüğümü sölerim tavsiye ederim ondan bu kirpi işe yarıyorsırnaşık şey
 
kirpi baharda cıkıyormuş bu zaman bulamazsın dedıler bugun carsıya cıktım arastırdım ılk fırsatta kırpı etı yıyecegım valla 10 yıldır bu sorunu yasıyorum nerde satılır bılgın varmı
 
Canim internette yaptigim arastirmada, isine yarayabilecek bir sey buldum, umarim isine yarar yerimseniben


Sinameki: Soğuk ve sıcaktan dolayı ciltte meydana gelen çatlaklıkları giderir, dökülen saçların çıkmasını sağlar. Saçların yağını alır. Egzama ve yaralara sürülürse iyi gelir. Sinameki sirke ile kaynatılıp kıl diplerine vurulursu saçlar sağlığına kavuşur.

Baska dogal seyler bulursam eklerim canim...

Sevgiler... a.s.
 
Dermokozmetik bir ürün olan La roche-posay firmasının PITYVAL ve SEDAGEL ürünlerinin bu firmanın termal suyuyla kullanın. Bu ürün yüzdeki egzema için. Fiyatı da uygun. L roche-posay satan eczanelerden edinebilirsiniz.:nazar:
 
benimde yüzümde egzama vardı hele güneşli günlerde yüzümde iz büyür öyle fena yakardı ki anlatamam.. günlerce acıdan görüntünün korkunçlugundan agladıgımı bilirimsenağlama
iki yıl boyunca ELİDEL diye bi krem kullandım şimdi egzamanın oldugu yer pürüzsüz artık hiç bişey kullanmıyorum..:dance:
bu ilaç bi haftada izi geçirir ama sürekli kullanman lazım bıraktıgın an yani on gün falan kullanma yine tekrarlar.
ben yaklaşık 2yıl kullandım şiddetle tavsiye ederim...
inşallah hemen geçer saglıcakla kalın:1hug:
 
geçmiş olsun,öncelikle çuha çiçeği yağı kapsülü kullanmalısın
hem ağızdan hem de kapsülleri delerek banyo öncesi yüzüne sür
mutlaka çok yumuşak bir temizleme jeli mesela dr pericone marka gentle cleanser kullan
parfüm içermeyen bir nemlendirici kullan
makyaj su sıralar yapma derim
ben tüm bu önerdiklerimle sorununun halledileceğine inanıyorum
kirpilere kıyma :1hug::teselli:
 
bu tarz sorun yaşayan ciltlerde dr murad, dermalogica, vichy la roche posay kesinlikle ters tepiyor hatırlatayım,aynı şekilde bu saydıgım markaların en yumusak temizleyicileri bile kılcal damar sorunu olanlarda da aynı ters etkiyi gösteriyor önermiyorum
yüz için termal su sprey alacaksan sarıkız marka olanı al,yabancı markalarda 19 sarıkız markada 26 mıneral varŞeniz
 
bu egzemayı kaşıntıyı falan geçirten bir şey biliyorum kefir içeceği benim annemin kaşıntısı vardı ve komsumuzda egzema var kefir içiyolar ve gerçekten yararı var kefir zaten her derde deva siz araştırın yinede..
 
kefir adtardanmı alınıyor. kaynatılıpmı içilecek. altınotu ıcıyorum şu an oda ıyı geldi
 
canım kirpilere kıymak ıstemem ama dert ınsana herseyı yaptırıyor. 15 yıldır yuzum kasınıyo sureklı makyaj yapamıyorum cok kotu bu egzama kaşıntı cok fena
 
Arkadaşlar aşağıda belirtilen tavsiyelere uyulduğu durumda, egzamadan kurtulabilirsiniz... yerimseniben

Egzamadan kurtulma yöntemleri

- Süt ve tüm süt ürünlerinden uzak durun...

- Günde iki kez 500 mg kuş üzümü yağı veya bulamıyorsanız 50'şer gram kuş üzümü yiyin. 12 yaşından daha küçükler için miktarların yarısını verin. Buna 6-8 hafta devam edin.

- Sizi rahatlatacak herhangi bir yöntem bulun, bu hipnoz olabilir. Hipnozun alerjik durumlarda fayda sağladığını ortaya koyan sonuçlar vardır.

- Kaplıcalar egzamada son derece faydalı olabilir. Bunun için uzun süre her gün kaplıca suyu ile yıkanmanız gerekir. Bu süre içerisinde ilaç kullanmamanız daha iyi olabilir.

- Sarı sabır bitkisinden elde edilen krem ve nergis losyonu etkilenen bölgelere sürülebilir.

- Protein tüketiminizi azaltın, günlük kalori alımınızın %10'unu geçmesin. Protein kaynağı olarak hayvansal ürünler yerine bitkisel ürünleri tercih edin.

- Doğal şartlarda yetiştirilmiş sebze ve meyveleri tüketin, suni gübre ve ilaçlarla yetiştirilen besinlerden uzak durun.

- omega-3 yağ asitlerini daha fazla tüketin.

- Hidrojenize veya kısmen hidrojenize yağlardan kaçının (margarinler, hamburger yağları...)

- Banyodan sonra sadece kurulanın, derinizi ovalamayın.

Sevgiler... a.s.
 
ben YILLARCA BU EGZEMA İLLETİYLE UĞRAŞTIM 3 4 YIL ARALIKSIZ CELESTODERM V KULLANDM ARTIK EROIN BAĞIMLISI GİBİ BITMEDEN ALIYODUM YUZM KABUK VE KASKATIYDI SÜREKLİ NEMLENDRMEN GEREKIYO ZAMANLA YOKOLUYO İNŞALLAH SENDE KURTULURSUN BENM ÖYLE OLDU AMA ERGENLIK ZAMANI NÜKSEDYO ÇOĞUNLUKLA
 
ben YILLARCA BU EGZEMA İLLETİYLE UĞRAŞTIM 3 4 YIL ARALIKSIZ CELESTODERM V KULLANDM ARTIK EROIN BAĞIMLISI GİBİ BITMEDEN ALIYODUM YUZM KABUK VE KASKATIYDI SÜREKLİ NEMLENDRMEN GEREKIYO ZAMANLA YOKOLUYO İNŞALLAH SENDE KURTULURSUN BENM ÖYLE OLDU AMA ERGENLIK ZAMANI NÜKSEDYO ÇOĞUNLUKLA
 
kefir cok ii geliomus.. ben daha yeni basladım bi cok seye ii geliomus... düzenli içebilirsin etkisini mutlaka göreceksin..
 
kızzlar bu soruna sülükte çok iyi geliyo ben denedim üstelik sivilcelerimde geçti.. darısı başınıza:KK70:
 
X