Bende aynı şekilde ilaç tedavisi oldum şimdi 2 kez lazer oldum korkulacak bişey yok sadece güneş koruyucu kullanma konusunda hassasiyet göstermelisin.
yaklaşık 2.5 ay önce ist bir estetik merkezinde lazerle kılcal damar tedavisi oldum yüzümde yanıklar oluştu hala izleri var kızarıklıklarda geçmedi aynı hatta dahada artmış gibi hissediyorum yaptırmadan önce ii düşünmenizi tavsiye ederim
lazer cihazımın adı vbeam perfecta
benim nerdeyse hiç kalmadı 6. lazer seansım bitti 3 ay ara verdi doktor şimdi tekrar gidecem devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım lazeri. ama yaptıracağınız lazer cihazını iyi araştırın benim cihazın adını unuttum hatırladığımda yazarım bu cihaz azar azar etki etti yara yapmadı
arkadaşlar merhaba tedavi olanlar sonuçlardan haberden edin ne olur... benimde elmacık kemiğimde ve burnumun yanında sivilceye benzer dar çatlaması var... yaklaşık 15 yıldır var... tavsiye edilen tüm kremleri denedim... 2 farklı dermatoğun önerdiği kremleri de denedim... ya kış 50 faktör koruyucu krem de kullanıyorum... hiçbir faydası yok... o kremler rosase hastalarında işe yarıyor malesef... benim damar çatlamam sivilce gibi büyük bir nokta şeklince hiç sevmiyorum... lazer yaptırmak istiyorum ama çok farklı yorumlar var bazı arkadaşlar çok memnun tamamen geçti diyorlar, bazıları çok fena iz kaldı daha beter oldu diyorlar ... lütfen yaptıran ve memnun olanlar özelden yaptırdıkları yeri söyleyebilirler mi... çok rica ediyorum... bıktım bunlarla yaşamaktan artık...
benim yüzümdeki linktekine benziyor: http://www.kadinlariz.com/wp-content/uploads/2010/12/yüzde-kilcal-damar-catlamasi.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?