A aa niye özür diliyomuşsun ki ne var bunda canım benimHuyum da değildir ama merak ettim nedense üzür dilerüüüüm
A aa niye özür diliyomuşsun ki ne var bunda canım benim
Özür dilemek güzeldir evet. Ama burda dilenicek bi durum yok Hannazım canım benimOlsun belki alınmışsındır diye dedim özür dilemek güzeldir
Aynen bende de bu dert var.neyapcagim ne kullanacağım hiç fikrim yok.siz ne yaptınız birşeyler bulabildinizmi?Özür dilemek güzeldir evet. Ama burda dilenicek bi durum yok Hannazım canım benim
Sen şu çillere bi çare var mı,onu desene bana
Havuç sabunumu? ilk defa duydum.peki iyi geliyormuBirşey kullandın mı canım benim bildiğim özellikle güneş lekeleri için havuç sabunu iyi geliyor
Bende yok ama havuç sabunu olduğunu biliyorum canım bir araştır bakalımHavuç sabunumu? ilk defa duydum.peki iyi geliyormu
Teşekkür ederim.arastiracagimBende yok ama havuç sabunu olduğunu biliyorum canım bir araştır bakalım
Merhaba lar bende cildiye uzmanina gittim lekeler icin eczanede tonik hazirlatip ve 3 krem yazdi ikisini 8 de digerini 9 da kullan dedi tonigi de 1 saat once kullaniyordum. Mantik olarak verilen kremlerin saati cok onemli oldugunu anladim. Ise yaradi evet yuzum soyuldu. Lekeler 1 ayda gitti. Kesinlikle iyi bir cildiye uzmanina gidilmeli.. Ben buradan kullandigim kremleri oneremem cunku bana iyi gelen baskasina gelmeyebilir...sonuc itibariyle receteyle satilan kremler.Merhaba benimde Çillerim ve güneş lekelerim var. Kiehls in leke serumunu araştırıyorum bu aralar alacagim gibi duruyor isterseniz sizde bi bakın. Bi de cildiye uzmani bi doktorumuz ablam icin karisim recetesi vermis kullanip sonuc alirsa size de mesaj atarım. Ha bide o doktor da yukarida ki uyenin yazdığı ürünü önermis. Denemek lazim.
Hani doktora gittiniz? bende doktorlarla vs uğraşmak istemiyorum.kimyasal peeling yaptırmak istiyorum.Merhaba lar bende cildiye uzmanina gittim lekeler icin eczanede tonik hazirlatip ve 3 krem yazdi ikisini 8 de digerini 9 da kullan dedi tonigi de 1 saat once kullaniyordum. Mantik olarak verilen kremlerin saati cok onemli oldugunu anladim. Ise yaradi evet yuzum soyuldu. Lekeler 1 ayda gitti. Kesinlikle iyi bir cildiye uzmanina gidilmeli.. Ben buradan kullandigim kremleri oneremem cunku bana iyi gelen baskasina gelmeyebilir...sonuc itibariyle receteyle satilan kremler.
Inan ki ben hepsini denedim en iyi marka kremleri pahali kimyasal peeling i ama olmadi. Bende googladan arastirdim doktor ismi ankaradan gittim habibullah aktas..Hani doktora gittiniz? bende doktorlarla vs uğraşmak istemiyorum.kimyasal peeling yaptırmak istiyorum.
canim kimyasal peelingler çok iyiymiş. benim çok yoğun lekelerim yok.sadece çil şeklinde ama git gide çoğaldığını farkediyorum.peki güneş koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz.markası ne?kaç faktorInan ki ben hepsini denedim en iyi marka kremleri pahali kimyasal peeling i ama olmadi. Bende googladan arastirdim doktor ismi ankaradan gittim habibullah aktas..
Hamilton optimal kullaniyorum 50 lik en iyisi o geldi bana parlak ve yagli bir cilt gorunumu olmuyor. Yuzumde.canim kimyasal peelingler çok iyiymiş. benim çok yoğun lekelerim yok.sadece çil şeklinde ama git gide çoğaldığını farkediyorum.peki güneş koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz.markası ne?kaç faktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?