Yüzdeki Lekelere Bi Çare???

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.850
698
yüzümde güneş sevdalısı olduğum zamanlardan kalma, leke ve ben ve çillere sahibim..
asıl rahatsızlık veren lekeler..
pudrayla bu lekeler kapatılabiliyor kısmen ama....

neler yapılabilir,hangi ürünleri tavsiye edebilirsiniz bu lekeler için arkadaşlar?
kozmetik olarak değilde,leke açıcı krem vs öğrenmek istiyorum.

teşekkürler..

Olsun belki alınmışsındır diye dedim özür dilemek güzeldir
Özür dilemek güzeldir evet. Ama burda dilenicek bi durum yok Hannazım canım benim

Sen şu çillere bi çare var mı,onu desene bana

Özür dilemek güzeldir evet. Ama burda dilenicek bi durum yok Hannazım canım benim

Sen şu çillere bi çare var mı,onu desene bana
Aynen bende de bu dert var.neyapcagim ne kullanacağım hiç fikrim yok.siz ne yaptınız birşeyler bulabildinizmi?

Birşey kullandın mı canım benim bildiğim özellikle güneş lekeleri için havuç sabunu iyi geliyor

Gecnlerde gordum la roche posayin mikro soyucu tonigi varmis ...nasildir bilmem ama...belki ise yarar

Merhaba benimde Çillerim ve güneş lekelerim var. Kiehls in leke serumunu araştırıyorum bu aralar alacagim gibi duruyor isterseniz sizde bi bakın. Bi de cildiye uzmani bi doktorumuz ablam icin karisim recetesi vermis kullanip sonuc alirsa size de mesaj atarım. Ha bide o doktor da yukarida ki uyenin yazdığı ürünü önermis. Denemek lazim.

Merhaba lar bende cildiye uzmanina gittim lekeler icin eczanede tonik hazirlatip ve 3 krem yazdi ikisini 8 de digerini 9 da kullan dedi tonigi de 1 saat once kullaniyordum. Mantik olarak verilen kremlerin saati cok onemli oldugunu anladim. Ise yaradi evet yuzum soyuldu. Lekeler 1 ayda gitti. Kesinlikle iyi bir cildiye uzmanina gidilmeli.. Ben buradan kullandigim kremleri oneremem cunku bana iyi gelen baskasina gelmeyebilir...sonuc itibariyle receteyle satilan kremler.

Hani doktora gittiniz? bende doktorlarla vs uğraşmak istemiyorum.kimyasal peeling yaptırmak istiyorum.

Hani doktora gittiniz? bende doktorlarla vs uğraşmak istemiyorum.kimyasal peeling yaptırmak istiyorum.
Inan ki ben hepsini denedim en iyi marka kremleri pahali kimyasal peeling i ama olmadi. Bende googladan arastirdim doktor ismi ankaradan gittim habibullah aktas..

Inan ki ben hepsini denedim en iyi marka kremleri pahali kimyasal peeling i ama olmadi. Bende googladan arastirdim doktor ismi ankaradan gittim habibullah aktas..
canim kimyasal peelingler çok iyiymiş. benim çok yoğun lekelerim yok.sadece çil şeklinde ama git gide çoğaldığını farkediyorum.peki güneş koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz.markası ne?kaç faktor

canim kimyasal peelingler çok iyiymiş. benim çok yoğun lekelerim yok.sadece çil şeklinde ama git gide çoğaldığını farkediyorum.peki güneş koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz.markası ne?kaç faktor
Hamilton optimal kullaniyorum 50 lik en iyisi o geldi bana parlak ve yagli bir cilt gorunumu olmuyor. Yuzumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…