Yüzdeki şişlik morarma ne zaman geçer

Benim 3. Güne kadar kocaman oldu yüzüm gözlerim kapandı 4. Gün gözlerim açıldı bir buçuk haftada şişliklerim tamamen gitti aslında yüzde hala ödem var ama sadece ben anlıyorum insanlar pek anlamıyor o geçici süreç canım asıl bantlar çıkınca süreç başlıyor burun kocaman ve büyük duruyor aynaya bakıyorsun başkası var sanki vs. Şişlikleri sorun etme önemli olan omdan sonrası kendine bir ay zaman ver oflayıp puflamak için bekle biraz
Yarın 4. Gün bekleyip görecem gözlerim büyük olduğu için kapanmadı benim şu an dudak ve alt yanaklar acayip şiş kimsede böylesini görmedim ve yemek asla yiyemiyorum su bile zor içiyorum ağzım kapanmıyor

Hiç konuşamıyorum zaten o ayrı konu, gerçekten çok zormuş ameliyat sonrası süreç

Hiç konuşamıyorum zaten o ayrı konu, gerçekten çok zormuş ameliyat sonrası süreç
İlk bir hafta zor canım sende olanlar bende de oldu hatta ben 10 gün sonra darbe yedim ve burun damarım çatladı tekrar ameliyat oldum yakıldı damarlarım o yüzden şükret ben çok ofladım pufladım sonra pişman oldum geçiyor çünkü...

İlk bir hafta zor canım sende olanlar bende de oldu hatta ben 10 gün sonra darbe yedim ve burun damarım çatladı tekrar ameliyat oldum yakıldı damarlarım o yüzden şükret ben çok ofladım pufladım sonra pişman oldum geçiyor çünkü...
Çok geçmiş olsun

Canım şişlik çok normal 4. Gündem sonra inmeye başlıyor sana tavsiyem yeşil çay , maydanoz suyu ve bolca şu içmeye çalış özellikle maydanoz suyu en iyi ödem attiricidir..

Canım şişlik çok normal 4. Gündem sonra inmeye başlıyor sana tavsiyem yeşil çay , maydanoz suyu ve bolca şu içmeye çalış özellikle maydanoz suyu en iyi ödem attiricidir..
Teşekkür ederim ama benim arada kan sızıntısı da oluyor yeşil çay da sulandırır kanı derler. Bi de ilaçlarla bitki çayları aynı anda kullanma konusunda tereddtlüyüm

Teşekkür ederim ama benim arada kan sızıntısı da oluyor yeşil çay da sulandırır kanı derler. Bi de ilaçlarla bitki çayları aynı anda kullanma konusunda tereddtlüyüm
Rica ederim canim. Benim bugün 5 .Günüm dune kadar kan sızıntısı vardı bu çok normalmiş ama iyi geldiğini biliyorum çok araştırdım canım kullanıp kullanmamak sana kalmış herkesin yöntemi farklıdır çünkü .

Rica ederim canim. Benim bugün 5 .Günüm dune kadar kan sızıntısı vardı bu çok normalmiş ama iyi geldiğini biliyorum çok araştırdım canım kullanıp kullanmamak sana kalmış herkesin yöntemi farklıdır çünkü .
Sızıntılar durunca ben de kullanayım o zaman sağolun. 5. Günde şişlikleriniz ne durumda peki

4. Günden sonra iniyor deniliyor ayrıca doktor sürekli buz koy dedi

Birinci günden sonra buzu yasaklar çoğu doktor, sizinkini bilemedim vardır herhalde bir bildiği. Ben ödeminiz %80 inene kadar her gün biraz da olsa daha şiş uyanıp gün içinde normale döneceğinizi söylüyorum ki herhangi bir stres yapmayın.

Bugün biraz indi ama burnum çok acıyor bugün de. Ya ne zormuş yoruldum gerçekten dik yatmaktan ve bişey yiyememekten..
canı çok tatlı bi insan da değilim normalde ama insanalr nasıl kaç defa estetik olup dayanıyor inanamıyorum..ben şu an herkese çok çok sorunlu değilse burnunuz asla yaptırmayın diyorum..çok zor bi ameliyat

Birinci günden sonra buzu yasaklar çoğu doktor, sizinkini bilemedim vardır herhalde bir bildiği. Ben ödeminiz %80 inene kadar her gün biraz da olsa daha şiş uyanıp gün içinde normale döneceğinizi söylüyorum ki herhangi bir stres yapmayın.
Evet belli ki her doktorun kendine göre yöntemi var benimki ilk 5 gün sürekli uygula dedi internetten de araştırdım buz uygulaması şişlik ve morlukların daha çabuk iyileşmesine ve ağrılara faydası olduğunu. Zaten şişlikten yüzümde yanma oluyor buz da ferahlatıryot biraz ağrımı alıyor..tabi yine en iyisi herkesin kendi doktorunun tavsiyesini dinlemesi, herkesin burnuna farklı işlemler yapılıyor bi de tabi cilt tipi farklı falan

Back
X