Yuzdeki tuylenmeler

Yuzune lazer vurdurma ipl utuleme vs hic. Cunku lazer kalin tuyleri inceltiyor ince tuyleri kalinlastiriyor kedi tuyu gibi olmustu yuzum igneli epilasyonla bitirdim az bi miktar var ama rahatsiz edici boyutta degil rahatim.

Yuzune lazer vurdurma ipl utuleme vs hic. Cunku lazer kalin tuyleri inceltiyor ince tuyleri kalinlastiriyor kedi tuyu gibi olmustu yuzum igneli epilasyonla bitirdim az bi miktar var ama rahatsiz edici boyutta degil rahatim.

İgneli epilasyon mu ne kadar surdu bitmesi ve tam olarak nerelere yaptirdin yuzunde sadece biyik cene mi yoksa komple mi

Bn sir agda yaptiriyorum ama useniorum artik her hafta git kil aldir bazen iki hftada bir gidiyorum bu seferde uzamis oluolar daraliyorummm.. Yaaa su isvicreli bilim adamlari ne is yapio bulsalar ya buna bi cozum :KK43:

Bn sir agda yaptiriyorum ama useniorum artik her hafta git kil aldir bazen iki hftada bir gidiyorum bu seferde uzamis oluolar daraliyorummm.. Yaaa su isvicreli bilim adamlari ne is yapio bulsalar ya buna bi cozum :KK43:

katılıyorum. kıl tüy için de bişey bulunsa keşke. ne bileyim mucizevi bi formül iksir krem ne olursa işte :KK70: bi sürünce bi daha çıkartmayacak cinsten.

2090larda inş :KK45:

Yüze lazer sakın yaptırma.hani dayanabilirsen iğneli olabilir de.ben yaptırmıştım 3 sene önce ve çok pişmanım.
Yaaaa uffff napcam ben yaaa valla biktim artikkk kuaforlerin hepsi sen takinti yapiyirsun vok yok desede ben cok rhtsiz oluyorum.. Bi avuc sacim var sacimdan cok kilim var bu ne adaletizlik yaa

Igneliyle 7-8 ayda bitti.Zaten cok yoktu ama simdi kaymak gibi sukur.Ama isin ehline gittim ben.Allah bin defa razi olsun kendisinden.

benim yüzüm ve boynumda var, 6-7 seanstır gidiyorum memnunum jilet falanda sürmüyorlar rahat ol

Ben gittim
Ama iğneli değildi
E....w.... Diye bir yere gitmiştim
Evet jilet sürüyorlar seans başladıktan sonra ağda iple almak gibi kökünden çeken işlemler yasak
Ve kesin olarak söylüyorum şu an yüzmde çıkan tüylerle babamın sakallarının bir farkı yok
Azalmadı. En azından eskiden tüycüktü şimdi bildiğin sakal. Hemde boynuma kadar sert sert
Hergün almak zorundayım.
Sakın iğneli gariç lazer yaptırmayın
Şimdi bir ton da iğbeliye para vermem gerek

Yaaaa uffff napcam ben yaaa valla biktim artikkk kuaforlerin hepsi sen takinti yapiyirsun vok yok desede ben cok rhtsiz oluyorum.. Bi avuc sacim var sacimdan cok kilim var bu ne adaletizlik yaa
Maalesef böyle işte.ben çok çok pişmanım inan.iğneli epilasyonu araştır bence.yaptıracağın yeri de iyi araştır.sonra cilt yanıkları vs ile karşılaşma.

Guzel bir yerde igneli arastir.Sakin lazere gitme.Daha da arttirir sakin.Ben once lazere gidip cogaltip igneliye gecis yaptim.Sen o hataya dusme.

Ben yuz bolgesine tavsiye etmiyorum. Bittigine de inanmiyorum.bence sire devam yaa...

E uyarmiyorlar mi yaa cogalir falan diye ya da cogalinca aciklamalari ne oldu sana

Neden uyarsinlar potansiyel bir musteriyi? Ben ordu'da baslayip trabzonda devam etmistim lazere.Baktim ayni kaliyor ve hatta cogaliyor.Biraktim.Memlekete gelince igneliye basladim ve hepsi bitti gitti.

X