• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki tüyler

Ahh ahhh arkadaşım bence çok göze batmıyorsa hiç aldırma. Ben hiç aldırmamıştım ama işte bir hata ettim aldırdım kuaför sir ağda ile aldı 2-3 gün sivilceler oluştu ve geçti. İkinci aldırışımda sivilceler oluştu ve 2 ay olmasına rağmen hala geçmedi. Başka bir kuaför arkadaşıma sordum alerji olmuş dedi. Şimdi cildiyeden randevu alıp gideceğim prüzsüz yüzüm erkenler gibi sivilceyle kaplandı.

Ayva tüylerine lazer etki etmez. Aldikca tüy niye sertlessin ki bunu hic anlamam. Sarartabilirsiniz

öncelikle hormon testlerin yaptirin sorun yoksa da yüz icin en güzeli igneli epilasyon. ben de bu dertten muzdaribim simdi yanaklarimda neredeyse yok cene altimda baya ince ve azaldi. cene alti en zor bitiyor zaman aliyor sabir gerektiriyor. bide ben pcoluyum yani tüylenmeye yatkin vücudum. lazer ise ayva tüylerini de uyarabiliyor bazen o yüzden hic bulasmadan direk igneliye gidin bence..

Dermatoloğa gitmelisin canım o sana lazerin uyup uymayacağını, hormon tahlili gerekip gerekmediğini söyler.

Ben lazere gidiyorum yüzüme, memnunum ama sakın kuaförlerde- dandirik güzellik merkezlerinde yani doktor olmayan yerlerde yaptırma.. En iyisi hastanede yaptırmak ya da doktor bulunan büyük merkezlerde..

öncelikle hormon testlerin yaptirin sorun yoksa da yüz icin en güzeli igneli epilasyon. ben de bu dertten muzdaribim simdi yanaklarimda neredeyse yok cene altimda baya ince ve azaldi. cene alti en zor bitiyor zaman aliyor sabir gerektiriyor. bide ben pcoluyum yani tüylenmeye yatkin vücudum. lazer ise ayva tüylerini de uyarabiliyor bazen o yüzden hic bulasmadan direk igneliye gidin bence..
Mrb siz tüylerinizi tedavi ve iğneli epilasyonla mı bitirdiniz

arkadaşlar yüzdeki tüyler beni artık germeye başladı. ağda lazer vs seyler de sivilce yapcak korkusuyla bir şey yapamıyorum ve genelde kaförler de bakıp bir kere alırsak sonrasında sert sert erkeğimsi çıkıcak en azından su an tüy seklinde diyolar. napsam sarartıcı mı alsam diyorum o da esmer olduğum için cok dikkat çeker :KK70: kafayı yedim valla :KK70:
Bence en iyi çözüm lazer yoksa hiçbirşey çare etmiyor

Back
X