yüzdeki tüylere estetik olur mu_???

mirliva20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
53
1
86
40
Ankara
slm kızlar.... yüzümdeki tüylere lazer, iğneli, ağda yani aklınıza gelebilecek herşeyi denedim.... bitkisel ilaçlar, karınca yumurtası falan..... hormon bozukluğu da yok ama kurtulamıyorum!!!!!!

acaba tüylerden kurtulmak için estetik ameliyat var mıdır_??? yani cinsiyet değiştirenler kurtulabiliyor .... artık başka bişe aklıma gelmiyo... lütfen bilgisi olan varsa ya da benim bilgi edinebileceğim bi yer varsa söyler misiniz_??????? :43:

LAZER diye birşey var hiç duydun mu (?)
hani lazer epilasyon uzun zamandır var da sen hiç işitmemişsin anlaşılan taa ameliyat düşünmüşsün artık çok daha ucuz hem senin gibi yıllardır ugraşanlarınki birkaç seansta sona eriyo
zaten aklı sıra yapılan çer çöp çözümleri kılları tetikler daha da çogaltır olanları güçlendirir

Son düzenleme:
LAZER diye birşey var hiç duydun mu (?)
hani lazer epilasyon uzun zamandır var da sen hiç işitmemişsin anlaşılan taa ameliyat düşünmüşsün artık çok daha ucuz hem senin gibi yıllardır ugraşanlarınki birkaç seansta sona eriyo
zaten aklı sıra yapılan çer çöp çözümleri kılları tetikler daha da çogaltır olanları güçlendirir

mesajımı okursanız duyup duymadığımı da anlarsınız.

evet lazeri denemişşin ama genekde yüzdeki tüyler çok ince oldugu için norml lazer zaten görmezde acaba iğneli epilasyonu denedinmi canım

Back
X