yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.çok korkuyorum...

keydiley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
670
3
66
İstanbul
kızlar haftaya p.tesi doğum olacak büyük ihtimalle sezeryan doğum olacak.uykularım kaçtı herşey gözümde büyüdü.korkmuyordum okadar ama doktor gün verince başka oluyormuş.aslında nasıl bir yol izlenecek azçok biliyorum.ama yaşamayan bilemez misali sudan çıkmış balık gibiyim.kafamı birtürlü toparlayamıyorum.hep bişeyler eksikmiş gibi.bide ailemde doğumlar çok zor oluyor.siz doğuma bir hafta kala kafanızı neyle dağıttınız.bide yaşadığım şehirde yalnızım pek arkadaşımda yok yeni geldik.evdeyim genelde bi eşimi görüyorum.oda erkek anlamıo ne kadar olsa (yinede allah razı olsun yanımda hep) beni anlayacak birileriyle konuşmak istedim.

canım arkadaşım neden kafana taktın bu kadar, allah yardım eder sanada bebeğinede , içini ferah tut zaten uyanıcaksın bitmiş olacak sezeryan olacakmışsın , normal yapsan nolucak :))) bence bebeğini kucağına aldığını hayal et ve rahatla bebişide tedirgin etme ...

bende bilmiyorum.normalde çok dirençliyimdir.ama çok doğum hikayesi dinledim sanırım.bide ilk defa karşılaşıcam bi durum.çok gerildim.şimdi uyku yok 1 aydır zaten 1 haftadır iiice yarasa oldum.e bebek gelincede uyuyamiicam.bide yaşadığım şehirde yalnızım belirttiğm gibi ondan olsa gerek.eşimde öle dio 10 cm açcaklar çıkarcaklar dio.e sende gir diom girmio paşam dayanamazmış.e ben nasıl dayancam.zaten hep kızımı hayal edince sakinleşiyorum sonra yine düşüncelere dalıyorum.

evet haklısın herkes o kdar çok hurafe anlatıyor ki :) benimde kısmet olursa ilk olacak çok heyecanlıyım, şuan için daha uzun yolumuz olduğundan korku ya da tedirginlik yok, ama sende de olmasın tadını çıkar son zamanların, ahh ahh ben en çok hamilelik saltanatımın biteceğine üzülüyorum :)))))

başta evet bende öyle diyordum.keşke hep hamile kalsam:))) ama şu son dönem öyle diyemiyorum.sancılar başladı.geceleri uyuyamıyorum.ayakkabılarım olmuyor.şiştim(( parmak uçlarım uyuşuyor.çaydanlık tutamıyorum.bide doğum korkusu:)) tam oldu yani!!! bu arada allah bağışlasın.bir avazda yada bir çızıkta inşallah:)))

Korkma canım, en zor günleri atlattın şimdi bebeğini kucağına alacağın günü düşün bence.
Rabbim bizlerede nasip etsin o günleri, bende de şimdi erken doğum endişesi var

hakikaten yüzmüş kuyruğa gelmişsin canım.artık kucağına almanın hayalini kur.bol dinlen.bebek olunca pek uyuyamayacaksın çünkü.zaman çabucak geçiyor.hatta artık hemen doğsada bende bi rahatlasam dediğinde oluyordur.ben sezaryen i merak ettim. ilk doğumda neden sezaryen????

ailemde genetik sanırım hiç öle kolay doğuran yok.kolay derken elbette herksinki zordur ama benimkiler biraz farklı.ölümle sonuçlanan var.bende çok korkuyorum bu nedenle.

Korkma canım, en zor günleri atlattın şimdi bebeğini kucağına alacağın günü düşün bence.
Rabbim bizlerede nasip etsin o günleri, bende de şimdi erken doğum endişesi var

canım allah kolaylık versin.umarım olmaz öle bişey ama kuzenim 7 aylık doğum yaptı şuan 2 aylık oldu bebek gayette iyi.meraklanma tıp çok ilerledi.en iyi şekilde bakılacaktır bebeğine.benim bebeğime de ufak demişti doktorlar utandırdı benim meleğim onları:)) geçen hafta haftada 400 gr almış kuşum.hiç belli olmaz.sen endişelenme.

Allah yardimcin olsun canim,hayirlisiyla yavrunu al kucagina

Allahim isteyenlere versin...banada bu güzel duyguyu yasatsin

Allahim sana verir o gücü icini ferrah tut

bu kadar korkarsan herşey ters gider.biraz relax ol canım. doğum 5 dk. sonrası mutluluk.kasma kendini... sonra doğum sonrası psikolojin bozulur.bunalıma girersin. herşey güzel olacakkk

çok teşekkürler.arkadaşım doğum yaptı geçen hafta oda korkuyordu biraz.ama son gün aradım ütü yapıodu:)) dio hiçbişi hissetmiyorum korkuda endişede kalmadı dedi.umarım bendede öle olur.

evet bende 28 kasıma gün aldım. gün aldığımdan beri daha bir anne gibi hissediyorum kendimi. tek korkum 28 kasımı beklememesi kızımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…