yüze lazer yaptıranlar yardımcı olabilir mi?

alexandranastasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
182
141
103
31
Arkadaşlar 3 gün önce hibrit lazer ile yüz bölgeme lazer yaptırdım. bıyık kısmı çok siyah ve sert çıktı. kaş makası ile biraz düzelmeye çalışsam da siyah siyah çok belli :( dışarı çıkamıyorum. fondöten bile kapatmıyor. ne kadar süre de dökülür ? yaptırdığım yer 15 20 güne dökülür dedi ama o kadar sürer mi? deneyimi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

rahat 10 gunu bulur dokulmesi ama ilk seanslar o kdr siyah gorunur zamanla tüyler zayifladigi icin o şekilde siyahlik kalmiyor.

rahat 10 gunu bulur dokulmesi ama ilk seanslar o kdr siyah gorunur zamanla tüyler zayifladigi icin o şekilde siyahlik kalmiyor.
ya okula gidicemm . dışarı çıkmaya utanıyorum. simsiyah. hep aldığım için bu kadar kara kıllarım olduğunu bilmiyodum. bide uçlarını kısalttım diperleri kapkara. peki dökülünce hepsi dökülüyor mu? 10 gün sonra temiz görünür müyüm :(

Ana ben de ellipse lazere gittim daha da kötü oldu bildiğin sakal çıkarıyorum.Geçmedi madem sana 2 seans hibrit lazer atalım dediler. Daha attırmadım. Umarlarım pişman olmam bir daha.

Ana ben de ellipse lazere gittim daha da kötü oldu bildiğin sakal çıkarıyorum.Geçmedi madem sana 2 seans hibrit lazer atalım dediler. Daha attırmadım. Umarlarım pişman olmam bir daha.
hibrit hem alexin hem de diot un karışımı yani hem siyah hem de ince tüylere etki ediyomuş. kadın öyle dedi. hatta telefonda hibrit kullanıyorum demiştim. araştırıp gelseydin için rahat ederdi dedi. 3 seansa kadar belli olur nasıl biteceği ama bitmeyenlere de iğneli yapar seni kurtarırım dedi. pekte araştırmadan gittim ama olumlu sonuç almaya başlarsam ilk sana mesaj atarım canım.

hibrit hem alexin hem de diot un karışımı yani hem siyah hem de ince tüylere etki ediyomuş. kadın öyle dedi. hatta telefonda hibrit kullanıyorum demiştim. araştırıp gelseydin için rahat ederdi dedi. 3 seansa kadar belli olur nasıl biteceği ama bitmeyenlere de iğneli yapar seni kurtarırım dedi. pekte araştırmadan gittim ama olumlu sonuç almaya başlarsam ilk sana mesaj atarım canım.

Teşekkür ederim bekliyorum :)

Her banyoda bol bol kese yapın çok faydasını gördüm bende yüzüme lazer yaptırıyorum 2.seansta yüzde 95 bitti diyebilirim ama kese yapmanın acaip faydası var.benim lazerci bayan mutlaka her banyoda yapmaya çalış demşti...

Arkadaşlar 3 gün önce hibrit lazer ile yüz bölgeme lazer yaptırdım. bıyık kısmı çok siyah ve sert çıktı. kaş makası ile biraz düzelmeye çalışsam da siyah siyah çok belli :KK43: dışarı çıkamıyorum. fondöten bile kapatmıyor. ne kadar süre de dökülür ? yaptırdığım yer 15 20 güne dökülür dedi ama o kadar sürer mi? deneyimi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Canım bu senin cilt yapına bağlı birazda benim 15 günden sonra başlıyor dökülmeye.

Ben yüze uygun bulmuyorum lazeri, ben de bir iki seans gitmiştim, ilk başlarda güzel oluyor ama daha da çoğaltıyor. Kontrol seansın ne zaman?
Ben clnc medilife a gittim gayette bitti ayva tüylerim var iğneliye gitmiştim onceden başka biyerde hep iz kaldı cildim mahvoldu tabii senn görüşün ama gittiğin yer daha önemli bence kullanılan cihaz başındaki uzman

Bu gün 2. seansıma gittim. ilk seanstan sonra kıllar 7 10 gün içinde döküldü ama kalanlarda oldu. bakalım . çok az açıkan yerlerde var. normal çıkan yerlerde.

Back
X