• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok acil bakabilir misiniz. Dolgudan bir hafta sonra yüzümden ip çıktı

Dolgu ile ip arasında en küçük bir alaka yok. 44 yaşımdayım, dört senedir botoks ve dolgu yaptırıyorum işlem ön konsültasyon, uyuşturma ve iğne ya da kanülle dolguyu enjekte etmekten ibaret. Sizinki çok acaip bir şey olmuş. Ne markaydı dolgu teosyal mi?

Şöyle daha sonrasında bizden olsun diyerek kolajen enjekte etmişlerdi. Sanırım ondan kaynaklı. Yukarıda da video atmışlar. O tarz bi işlem olabilir, ama yine de ipin bi ucu cilt yüzeyindeydi

Şöyle daha sonrasında bizden olsun diyerek kolajen enjekte etmişlerdi. Sanırım ondan kaynaklı. Yukarıda da video atmışlar. O tarz bi işlem olabilir, ama yine de ipin bi ucu cilt yüzeyindeydi

O zaman odur, yapısı farklıdır belki. Askı işlemi zaten asimetrik yapılmaz bir de size sormadan da yapmazlar sanmıyorum.

Çok teşekkürler ben yine de emin olmak için arayıp konuşayım

Tabii ki sorun içiniz rahat eder. Benim de ilk kez dudak dolgumda iki minik top kaldı ama zaten benim bünye çok çabuk erittiği için dert etmedim.

Siz yüzünüzün içinden mi çekip çıkardınız?
Ağrı olmadı mı çekerken ve yeri kanayıp boşluk falan kalmadı mı?

Bildiğim kadarıyla kolajen ipler zaten cildin yüzeyinde tutulup eritiyor deri altına uygulanmıyor

ay zaten bu tip konulara mesafeliydim şimdi okuyunca bende korktum iyice
iple dolgu yapılmamışki neden ip çıksın
ben olsam yarın sabah yaptırdığım yeri arar sorardım
video paylaşmışlar o pratik bi yönteme benziyor ama öyle bişi uygulamış olsalar açıkça söylemeleri gerekirdi
sonuçta yapılacak işlemle alakalı bilgi vermişlerdir illaki
ip ne alaka cidden
ay korkunç bence yarın hemen ara sor ihmale gelmez

Tabii ki sorun içiniz rahat eder. Benim de ilk kez dudak dolgumda iki minik top kaldı ama zaten benim bünye çok çabuk erittiği için dert etmedim.

Hepsi ayrı bi olay, yaptırmasan ayrı yaptırımca ayrı bi dert oluyormuş :)))))

Siz yüzünüzün içinden mi çekip çıkardınız?
Ağrı olmadı mı çekerken ve yeri kanayıp boşluk falan kalmadı mı?

Bildiğim kadarıyla kolajen ipler zaten cildin yüzeyinde tutulup eritiyor deri altına uygulanmıyor

Evet evet iğne yapılan yerden çıkardım hatta başta kıl sandım normalde çıkan bi yer olmadığı için çektim çektikçe geldi. Çekerken resmini de çektim.

Selam, aradım kliniği. Korkacak bi şey yokmuş. Kolajen ip yapılmış bizim hatamız diyip kabul ettiler.

Back
X