canım estetisyen arkadaş bir başlık açmıştı , bir peeling tarifi vermişti yağ, şeker falan tüyleri besliyomuş bunu yapın demişti ;
1 tatlı kaşığı mısır unu
çok az el kremi
çok az su
karıştırıp krem kıvamına getiriyosun, cildine sürüyosun, kuruyunca ovalayarak çıkarıyosun... sonra su ile durulayıp hemen ardından kil maskesi yapıyosun ki sıkılaşsın .. 15 dk. maske bekliyo sonra yıkayıp kurula ve ardından nemlendiricini sür... ayriyeten cildin nem kazanması için içtende destekleyeceksin ve bol boool su içeceksin
Yüzüne hiç peeling yaptıran yok mu?
en iyi peeling banyo yaparken kese yap yüzüne çıkıncada yüzüne garnier in gündüz kremini uygula çok faydasını göreceksin hem garnier in ürünleri bitkisel ben bu yüzden tercih ediyorum
benim cildimde kuruya dönük karma .. hassas birde .. peeling yapıyorum ben . y rocherden kullanıyorum peelingi . bitkisel ürünler satılıyor ordan edinebilirsin .... ben memnunum .. peeling mutlaka şart . ölü tabakayı atman lazım ...
içtiğiniz türk kahvesinin tortunu yüzünüze dairesel hareketlerle sürün.
Evet kahve telvesi çok faydalı...
Bir de doğum sonrası çatlakları yok etmek için bile bunu kullananlar var ama ben denemedim çok şükür benim çatlaklarım neredeyse yok gibi.
ay o çatlaklardan çok var ama benimki doğumdan değil kilodan keşke doğumdan olaydı
hatresim bak benim kullandığım bu krem yüzümü hem nemlendiriyo hemde bakım yapıyo
Eki Görüntüle 899316
E canım dene bir istersen, doğum da bir nevi şişmanlamanın öbür şekli.O çatlaklar geçiyorsa seninki hayda hayda geçer
selam aarkadaşım
benim cildimde kuru
bende bir ara suna dumankayanın mısırunlu peelingini yaptım ve ondan sonra benim cildim mahvoldu
düzeltene kadar denemediğim krem kalmadı
peeling olarak ben termal çamur yada kil süt yada maya süt yada yumurta kullanıyorum
bende cildim nemlensin istiyorum biraz ama yok kışta geldi iyice kurudu
heleki parmak uçlarım neyse o ayrı bir mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?