Lekeler, Çiller Yüze zencefil maskesi kullananlar??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Miranda32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
255
144
33
Herkese merhaba kızlar. Güvendiğim bir kullanıcının önerisi ile zencefil limon karışımını siyah nokta gözeneklerime masaj yaparak sürdüm. Ama aşırı derecede bir yanma oldu o yüzden hemen yıkamak zorunda kaldım :( Bu tür bir maske yapıp aynı durumu yaşayan oldu mu?? :(

Herkese merhaba kızlar. Güvendiğim bir kullanıcının önerisi ile zencefil limon karışımını siyah nokta gözeneklerime masaj yaparak sürdüm. Ama aşırı derecede bir yanma oldu o yüzden hemen yıkamak zorunda kaldım :KK43: Bu tür bir maske yapıp aynı durumu yaşayan oldu mu?? :KK43:
yuzume bıldıgın hamur mayası bıle surdugumde yanan hassas bı tenım var. sadece lımon bıle tahrıs etmıstı asıdık oldugu ıcın her cılt bunu kaldıramaz mısal. zencefılı ınsan yerken acı gelen bıseyı yuze surmek ne kadar dogru bılemedım bence bılek gıbı hassas ınce derılı yerde denemeden yuzune maske uygulama derım.

yuzume bıldıgın hamur mayası bıle surdugumde yanan hassas bı tenım var. sadece lımon bıle tahrıs etmıstı asıdık oldugu ıcın her cılt bunu kaldıramaz mısal. zencefılı ınsan yerken acı gelen bıseyı yuze surmek ne kadar dogru bılemedım bence bılek gıbı hassas ınce derılı yerde denemeden yuzune maske uygulama derım.
Haklısınız tadı da tuhaf zaten. Teşekkür ederim önerinizi dikkate alıcam. ☺️

Back
X