• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzgörümlüğünüz neydi?

küçük altın takmıştı sana güzel bişey takmak isterdim ama borcum olsun demişti birde. bende sen yanımdasın ya o bana yer demiştim. her sene bişeyler yapmaya çalışır canım benim.

hiçbişeeee takmadı... dugunden sonra otele bıraktı bi akrabası bizi.. ozaman istemiştim şakasınaa... akrabasıda kınadı beniii takılan altınlar ne gune duruo dieeee
kendi bi yuzuge geldiyse benım sucum neee ala ala:D

Bana üzerinde güzel motifi olan bir hediyelik altın kolye takmıştı. Yüz görümlüğü diyince de beşi bir yerde takcak sanıyor insan

yüzgörümlüğü ne zaman takılıyor ,eğer evlendiğinizdeyse adam sizin yüzünüzü ilk kez görmüyor ki mantıken ilk buluşmada yüzünüzü örtüp gidin o yüzgörümlüğü versin öyle açın ...mantıken adı yanlış bu adetin:halay::halay:

Biz düğün yerine geldiğinizde arabadan indikten sonra yüzümü açıp takmıştı . Eşim adiyamanli orda böyle yapanlarda varmış:)

konunun uzerinden 7 yil gecmis ve insaallahbu 7 yilda kizlarimiz cok yol katetmistir

bizde hiç konuşmadık bu konuyu aslında ama eşim adettir diye kendi başına gitmiş almış bana da supriz oldu ve şaşırdım . anca 60 yaşına gelince takabileceğim ağır bir gerganlık almıştı olsundu düşünmüş almış yani

Back
X