yüzleşmeye gidiyorum

ahirimsensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
380
2
0
Ankara
dün sevgiliimin tlfn numarasını girip sahte hesabı olduğunu öğrenmiştim
dayanamadım o gece işteyken msjla sordm 2 tane dedi oyun için dedi ama nedne benim haberim yok? ya önemli bişey mi dedi
şifreleri ver dedim vermemek için 1 saat direndi o 1 saat içinde belkide arkadaşları bişeyleri sildi ordan çünkü sevgilim geceleri çalışıyor nete giremez
tamam diyeim ki oyun için bu hesaplardan birinde kendi gerçek hesabı engelli? buna neden diye soruyorum ya uff ne bilim falan diye geçiştirdi ortada gizli bişeyler yok mu
bu facelerin msn adresine girdim 163 tane mail var işe yarar bişey çıkmadı ordan
öğlen buluşacağız ve ben ayrılmayı düşünüyorum
8 arkadaş ekliymiş 4ü silinmiş o 4ü kimdi kızmıydı beni aldatımı hepsini soracağım ve hayır diyecek bende inanmıyorum diyip bitireceğim
sabaha kadar ağladım ben ona naptım ki yaaa bir net uğruna üzdü beni
:19:
ben onu daha önce affettmiştim madem hergün girdiği oyun oynadığı bir yer var bana bunu söyleyecekti

Son düzenleme:
aldattıysa bile doğru cevabı vermez bende yasadım gizli hesaptan aldatılmayı kesin yalan söylüyodur halletmistir o halledeceğini anında pisliklerini temizlerler

canım aldatmış olsada bunu sana açıkça söyleyeceğini sanmıyorum. Ki erkeklerin hiç biri bunu yapmaz. Eğer içine sindiremiyorsan bitirmelisin diye düşünüyorum. İnsan affettikçe Yoruluyor. :34:

Tamam git yüzleş ama Sana gerçekleri söylemesini bekleme
Yapmıştırr işi bitmiştir Silmiştir.
Yani illaa yüzüne vurmasına gerek yok

canım aldatmış olsada bunu sana açıkça söyleyeceğini sanmıyorum. Ki erkeklerin hiç biri bunu yapmaz. Eğer içine sindiremiyorsan bitirmelisin diye düşünüyorum. İnsan affettikçe Yoruluyor. :34:

bitecek canm bitecekkk ben bunları hak etmedim onca yıldır ona en ufak yanlışım olmadı o hangi köyün köpeği olup beni sabahlara kadar ağlatabilir

dün sevgiliimin tlfn numarasını girip sahte hesabı olduğunu öğrenmiştim
dayanamadım o gece işteyken msjla sordm 2 tane dedi oyun için dedi ama nedne benim haberim yok? ya önemli bişey mi dedi
şifreleri ver dedim vermemek için 1 saat direndi o 1 saat içinde belkide arkadaşları bişeyleri sildi ordan çünkü sevgilim geceleri çalışıyor nete giremez
tamam diyeim ki oyun için bu hesaplardan birinde kendi gerçek hesabı engelli? buna neden diye soruyorum ya uff ne bilim falan diye geçiştirdi ortada gizli bişeyler yok mu
bu facelerin msn adresine girdim 163 tane mail var işe yarar bişey çıkmadı ordan
öğlen buluşacağız ve ben ayrılmayı düşünüyorum
8 arkadaş ekliymiş 4ü silinmiş o 4ü kimdi kızmıydı beni aldatımı hepsini soracağım ve hayır diyecek bende inanmıyorum diyip bitireceğim
sabaha kadar ağladım ben ona naptım ki yaaa bir net uğruna üzdü beni
:19:
ben onu daha önce affettmiştim madem hergün girdiği oyun oynadığı bir yer var bana bunu söyleyecekti

ya çok abartmışın bence varsayımlarla hareket etme gerçekten seni sevmese sana sahte hesaplarını söylemez :27::27::27::27::27::27:ufak şeyler bunlar kafaya takılacak kadar mühim değil :20::20::20::20::20::20::20:

Bekaretimi verdim diyosun bunun erkek icin pekbi onemi olmaz capkinsa baskasindada yapar.birde marifetmus gibi uazmissin

ya çok abartmışın bence varsayımlarla hareket etme gerçekten seni sevmese sana sahte hesaplarını söylemez :27::27::27::27::27::27:ufak şeyler bunlar kafaya takılacak kadar mühim değil :20::20::20::20::20::20::20:
gerçek hesabını engellemesi kanıtlamıyor mu bazı şeyleri mecbur kaldı vermeye çünkü buldum

Bekaretimi verdim diyosun bunun erkek icin pekbi onemi olmaz capkinsa baskasindada yapar.birde marifetmus gibi uazmissin

ne alaka ya marifetle ben ona gvendim demekki boşaymış

şuan çok güçlüyüm sabaha doğru uykuya dalmışım ve ağlayarak uyandım
ayrılırken ve ayrıldıktan sonrada bu kadar güçlü kalabilirmiyim sizce

gerçek hesabını engellemesi kanıtlamıyor mu bazı şeyleri mecbur kaldı vermeye çünkü buldum

ne alaka ya marifetle ben ona gvendim demekki boşaymış

şuan çok güçlüyüm sabaha doğru uykuya dalmışım ve ağlayarak uyandım
ayrılırken ve ayrıldıktan sonrada bu kadar güçlü kalabilirmiyim sizce

üffffff saçama sapan bi konuyu kafanda büyütmüşün saçmalama ya ne ayrılması madem güvendin devam et ya

üffffff saçama sapan bi konuyu kafanda büyütmüşün saçmalama ya ne ayrılması madem güvendin devam et ya

ya ama bana ymin etmişti hiçbirşey gizlemeyeceğine
kendi hesabını engellemiş ben görmeyim diye
ben görmeyeceksem gizli bişey yok mudur?
ama isim arapça kendi ismiylede açmamış

böyle gizli saklı işlerin arkasından kötü şeyler çıkıyo genelde,ve öyle bişey varsa kesinlikle itiraf etmez
keske sen yanılmış olsan cnm sevgilin bi şekilde arkandan bişeyler çevirmediğini kanıtlasa sana..
şimdi ayrılıktan bahsetmişsin ama önce bi konuşun

aklımdan psikopatça şeyler geçiyor tırnaklarım çok uzun bana sarılmaya falan kalksın da o kollarını güzelce yoliyim :47: :47:

yazık adama :1::1::1::1::1::1:hakkaten psikopata bağlamışın yazık kız Allah aşkına eften püften şeyler için buraya forum açıp insaların vaktini almayın alıyosanızda söz dinleyin bari ya :47::47::47::47::47::47:

böyle gizli saklı işlerin arkasından kötü şeyler çıkıyo genelde,ve öyle bişey varsa kesinlikle itiraf etmez
keske sen yanılmış olsan cnm sevgilin bi şekilde arkandan bişeyler çevirmediğini kanıtlasa sana..
şimdi ayrılıktan bahsetmişsin ama önce bi konuşun

canm daha öncede oldu bi kızla konuştu asılmamış falan diye affettim benim affedecek gücüm yok bugün güzelce konuşcam

yazık adama :1::1::1::1::1::1:hakkaten psikopata bağlamışın yazık kız Allah aşkına eften püften şeyler için buraya forum açıp insaların vaktini almayın alıyosanızda söz dinleyin bari ya :47::47::47::47::47::47:

keşke herkes senin gibi düşünse benimde içim rahatlar ayrılmam zaten çok seviyorum ama gizli bişeyler varsa yanlış bişeylerde yok mudur

Senin görmeni istememiş ki kendi hesabını engellemiş, hem oyun için bile olsa neden şifresini vermemek için 1 saat diretiyor ki? Korkusu olmasa al şifrem bak derdi.:19:

Senin görmeni istememiş ki kendi hesabını engellemiş, hem oyun için bile olsa neden şifresini vermemek için 1 saat diretiyor ki? Korkusu olmasa al şifrem bak derdi.:19:

kesinlike haklısın canm
bugün buluşma yeri ben verecektim ama vermeden birden evine gideceğim pcyi açtırıp sorularımı soracağım
sonarda zaten vedalaşmaya geldim netinle mutluluklar diyeceğim

Back
X