• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzsüz adam değilde ne bu şimdi

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar benim konuştuğum biri vardı ama bu kişiyle sevgili değildik.İlişki sevgili lafı geçince kaçıyor eski sevgilisi bunu aldatmış.Sadece kendi etrafında kızlarla günlük takılır yani bir nevi eğlence arkadaşlığı.Ama bana sürekli sen farklısın onlara benzemiyorsun falan filan.Neyse bu zor zamanımda beni aradı sağlık ve işle ilgili durumlardan dolayı.Ben de arayıp halini sorayım dedim musait misin dedim eveledi ses cıkarmadı annenler geldi yanına arkadaşların mı dedim gık cıkmıyor sonra kızlar mı var dedim evet dedi.Hemen söylesene yanımda kızlar var diye niye geveliyorsun.Ben de sinirlendim kızlar diyince niye böyle yaptın oturuyoruz sadece niye trip atıyorsun dedi.Ben de senin zamanını çalmıyım diye pat diye kapattım suratına.Mesaj yazdım seni rehberimden siliyorum sen de beni sil diye whatsapına baktım resmi çevrimiçi durumu herşeyi gozukuyor.Bir adam nasıl bu kadar yüzsüz olur karşındaki kız beni sil diyor yine silmiyor.Sizce amacı ne bunun beni delirtmek mi.

Ne diyorsunuz kızlar haksız mıyım.

Yok canım benden hoşlanmıştı beni sil dedim buna rağmen whatsaptan silmedi engellemedi sil dedim hala silmemiş neyin kafası bu

• Beğen
Reactions: Yeu
madem sevgili değilsiniz niye yanındakilerle ilgileniyorsun, niye hesap versin ki sana? ayrıca sevgilin bile olsa bayan arkadaşlarıyla da oturabilir anlayamıyorum bu tripleri. "beni sil ben seni sildim" vs. ne kadar ergence bir hareket! sen silersen sil hala ne diye kontrol ediyorsun silmiş silmemiş bilmem ne?

Bence saçma olan bir adamın bu kadar yüzsüz olması sil demişşse ben de anında silerim

bana biri ben seni siliyorum dese anında siler engeli basarım o beni silmiş ben niye tutayım rehberinde.

Selam kızlar benim konuştuğum biri vardı ama bu kişiyle sevgili değildik.İlişki sevgili lafı geçince kaçıyor eski sevgilisi bunu aldatmış.Sadece kendi etrafında kızlarla günlük takılır yani bir nevi eğlence arkadaşlığı.Ama bana sürekli sen farklısın onlara benzemiyorsun falan filan.Neyse bu zor zamanımda beni aradı sağlık ve işle ilgili durumlardan dolayı.Ben de arayıp halini sorayım dedim musait misin dedim eveledi ses cıkarmadı annenler geldi yanına arkadaşların mı dedim gık cıkmıyor sonra kızlar mı var dedim evet dedi.Hemen söylesene yanımda kızlar var diye niye geveliyorsun.Ben de sinirlendim kızlar diyince niye böyle yaptın oturuyoruz sadece niye trip atıyorsun dedi.Ben de senin zamanını çalmıyım diye pat diye kapattım suratına.Mesaj yazdım seni rehberimden siliyorum sen de beni sil diye whatsapına baktım resmi çevrimiçi durumu herşeyi gozukuyor.Bir adam nasıl bu kadar yüzsüz olur karşındaki kız beni sil diyor yine silmiyor.Sizce amacı ne bunun beni delirtmek mi.
Yaptigi davranışa kizdiniz mi ?

Kizmaniz gereken sey; size farklısin benim icin deyip kızlarla takiliyor olmasi degil mi?

Rehberinden silip silmemesine niye takildiniz ki. Hicbir anlambifade etmiyor.

Silsin veya silmesin bosver ama bence bu adamdan bir cacik olmaz nedense her erkek sen farklisin diyor genelde :) sevgili beyler bu mesaji okuyorsaniz bahanenizi degistirmeye ne dersiniz?

Oyle telefonda konusurken bence yanina birilerinin gelmesi ve seninle konusuyor olmasi onu sıkıntıya düşürmüş, bu suphelenilecek.bir durum bence

Bence saçma olan bir adamın bu kadar yüzsüz olması sil demişşse ben de anında silerim
yüzsüzlükle ne alakası var ah bir anlasam... her gün hatta her saat başı watsapını sosyal medya hesaplarını vs. kontrol et, acaba silmiş mi "aaa yine silmemiş vay yüzsüz" diye söylen dur vaktini boşa harca.

Bence ediyor bir insanı silmek bu kadar zor olmamalı hele karşındaki insan beni sil diyorsa 27 yaşında adamsın ulan o beni siliyorsa ben de şimdi silerim

ben sorununuzu anlamsız buldum. whatsaptan silmesine mşi takıldınız? bence yanında kızlar var diye sizle konuşmaması tam dayaklık. güya potansiyeli kaçırmak istemiyor, böyle aşğılık adam mı olur?

Aranizda bir şey yokmuş. Sen ne sifatla triplendin ki? Belli ki o da takmamış zaten. Biraz gelin güvey olmuşsun kendi kendine.

Yok canım bunun sevgilisi olmaz kız değil kızlarla oturuyor bir kişi değil yani.Etrafında kızlar var mademm beni niye silmiyorsun

siler yada silmez konuşmamak senin elinde olan bi durum engelle sende görmez hem almazsin mesajda ama çevrimiçiligine kadar bakiyorsun umrunda demekki.. Birde sil demek sanki atarsan cevap veririm der gibi buluyorum açıkçası :D

ilk başta geveledi kim var yanında dedim ses cıkarmadı kız arkadaşlarım var desene geveledi ağzında lafı kaçak konuştu.

Vallah takmıyorum yok saymak silmek engellemekle olur.BaNA bir kız böyle diycek tek kız sen misin sen rehberinde olsan ne olur olmasan ne olur der silerim

Back
X