• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzsüz adam değilde ne bu şimdi

kızların olduğunu bile ilk başta söylemedi.Annenler mi geldi yanına arkadaşların mı var dedim pislik söylemedi madem birşeyin değilim ya niye söylemezsin yanında kızların olduğunu

Ama ben yapıcağımı biliyorum birazdan arayıp sen beni neden silmiyorsun sen beni deli mi etmek istiyorsun.Alt tarafı bir tuşa basacaksın sil diyeceksin silecek bu kadar zor mu arkadaş silmek bir insanı

Boşa trip atmışsın. Adam zaten günlük kızlarla takılıyo ve sen bunu biliyosun. Bide üzerine rehberimden siliyorum seni diyosun. Siliyosun da niye haber veriyosun. silerken bile umursuyorsun. Sevyorsan git açıl, trip atma

Arayıp sil beni niye silmiyorsun senin amacın beni delirtmek mi diycem.Ulan madem etrafında cok kız var beni rehberinde tutsan ne olur tutmasan ne olur ben şahsen önemsemediğim birini silerim niye tutayım rehberinde

Ama ben yapıcağımı biliyorum birazdan arayıp sen beni neden silmiyorsun sen beni deli mi etmek istiyorsun.Alt tarafı bir tuşa basacaksın sil diyeceksin silecek bu kadar zor mu arkadaş silmek bir insanı

De ve kendini rezil et.

Birak arkadasim, ne bk yerse yesin.
Siler ya da silmez ona kalmis.
Belki de silmeye bile tenezzul etmiyor?

Bence önce kendine gel. Adam belki de umursamiyor.. Cok istiyorsan sen engelle sil. Sen bu adama kafayı takmış sin sil lafları onunla iletişim kurmak için bahaneler in.. Bence adamı rahatsız etme gerçekten komik duruma dusuyorsun

Arayıp sil beni niye silmiyorsun senin amacın beni delirtmek mi diycem.Ulan madem etrafında cok kız var beni rehberinde tutsan ne olur tutmasan ne olur ben şahsen önemsemediğim birini silerim niye tutayım rehberinde

Illa sıvayacağım diyorsunuz yani.

Adamın ortamı iyiymiş, sallamamış bile sizi. Muhabbetini bölmek istememiştir.

Adam için çarpmada 1, toplamada 0 konumundasınız.

Siz silin bitti gitti işte, amma büyümüşsünüz.

Biri beni bir de böyle geri arasa egom arşa değerdi.

Bence tam tersi silmeye tenezzül etmesi lazım biri bana böyle dese ben ona muhtac mıyım der anında silerim.Erkek arkasımı da bir kız sil beni demiti çoçuk anında silmişti beni istemeyeni ben niye silmiyim bir kızın eline mi kaldım dedi pat diye sildi insan bari böyle olur

Numaram değişecek değiştirmeyi düşünüyorum bu bilerek silmiyor kasti ama niye

Beni sil ,beni engelle ... Ergenvari olmuş. Sevgilisi değilsiniz ,nişanlısı değilsiniz ne diye trip atarsınız. Vakit kaybından başka bişey değil bu adam.

Konu sahibi bi nefes al bi sakinleş kendi kendine konuşmuşsun resmen yorumlarda bile belli sinirin kusura bakma da sürekli "sil dediyse biri silersin" etrafında dönmüşsün asabım bozuldu :KK53:

öyle zaten vakit kaybı sağlam darbe yemiş eskisinden bu gidişle de yiyecek zaten

haksız mıyım sinirli portakal.Misal sana ben seni siliyorum desen sen beni neden tutarsın rehberinde ben de silerim demek ki benle iletişimi koparmak istiyor derim aynı karşılığı ben de veririm düz mantık bu.

Öff elimizi kaldırsak "Issız Adamlara" çarpıyor yeminle!
Ya hu hepsi mi böyle olur? Ne yaşıyorsunuz da bu triplere giriyorsunuz? Bir dramlar, feleğin çemberinden geçtim halleri falan... :KK53: Hadi bilmesek neyse de, nerede sizde o derinlik? :olamaz: Gizem uyandırayım, hazır bad boy akımı da varken ekmeğini yeriz deyip deyip kızları kandırıyorlar :D
İnanmayın kızlar bunlara. Bu tipler ne acısı çekecek, ancak acı verirler. Acı çekmek ince bir ruh ister, bu da genelinde yok zaten. Bunların amacı, adını koymadan herkesle takılayım, düşen de nasibimdir kafası. :KK14:
Hassasmış da yaralıymış da, geçiniz bunları. :KK45:

nooption kimi kastediyorsun bilmiyorum canım.

Bence siz kendi kendinize gelin guvey olmussunuz. Cocuk seviyorum dememis farklisin demis yani seninle yatip kalkmam kankam olursun demis. Ne gerek vardi butun duygularinizi acik etmeye beni sil falan diyerek. Ne kadar onemsemedigini engellememesinden bile anlarsiniz. Bence siz silin engelleyin daha da iletisime gecmeye calismayin

Şimdi arıyorum tutma beni rehberinde istemiyorum diycem laftan da anlamıyor bu adam nasıl bir kişilik hiç mi gurun yok be arkadaş

Back
X