• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzsüz adam değilde ne bu şimdi

haksız mıyım sinirli portakal.Misal sana ben seni siliyorum desen sen beni neden tutarsın rehberinde ben de silerim demek ki benle iletişimi koparmak istiyor derim aynı karşılığı ben de veririm düz mantık bu.

Seni o kadar bile iplemiyor demek ki.Bu tip insanlar böyledir.Acı ama gerçek.
Seni sevdiğinden falan değil öyle hayallere kapılmamalısın.

Numaram değişecek değiştirmeyi düşünüyorum bu bilerek silmiyor kasti ama niye
Senin sözüne o kadar bile kıymet vermiyor demek ki.Önemsememiş uğraşmamış.Boşver sanane yani ister siler ister silmez.Bi sakin ol adama da mesaj atıp kendinizi düşürme.

seni whatsapptan silmiş olabilir. gizlilik ayarlarını yapmamıştır bu sebeple görüyorsundur resmini, son görülmesini.

Bence tam tersi silmeye tenezzül etmesi lazım biri bana böyle dese ben ona muhtac mıyım der anında silerim.Erkek arkasımı da bir kız sil beni demiti çoçuk anında silmişti beni istemeyeni ben niye silmiyim bir kızın eline mi kaldım dedi pat diye sildi insan bari böyle olur
Yaa silse nolak silmese nolcak tatlım yaa :ukala: diyelim ki sildi eee?? yada silmedi eee??? Sen onu bence telefonundan önce beyninden sil

Siler silmez kendi telefonu kendi rehberi sizi ilgilendirir mi konusmak istemiyorsaniz konusmazsiniz olur biter
sevgili olmadan bu sekilde davranan birisiyle (ergenvari) kimse iliskiye baslamaz zaten

Numaram değişecek değiştirmeyi düşünüyorum bu bilerek silmiyor kasti ama niye
Sizde durumunuz gercek olamayacak kadar sacma oldugunu biliyorsunuz ama hala buraya yaziyorsunuz. Kusura bakmayin ama hic inandirici gelmiyo heralde caniniz sikildi biraz egleneyim diye konu actiniz. Yok engellememis yok silmemis aricam niye silmedin diye hesap sorucam felan cik sacma yani nerden bakarsan bak gercek olamayacak kadar sacma

Selam kızlar benim konuştuğum biri vardı ama bu kişiyle sevgili değildik.İlişki sevgili lafı geçince kaçıyor eski sevgilisi bunu aldatmış.Sadece kendi etrafında kızlarla günlük takılır yani bir nevi eğlence arkadaşlığı.Ama bana sürekli sen farklısın onlara benzemiyorsun falan filan.Neyse bu zor zamanımda beni aradı sağlık ve işle ilgili durumlardan dolayı.Ben de arayıp halini sorayım dedim musait misin dedim eveledi ses cıkarmadı annenler geldi yanına arkadaşların mı dedim gık cıkmıyor sonra kızlar mı var dedim evet dedi.Hemen söylesene yanımda kızlar var diye niye geveliyorsun.Ben de sinirlendim kızlar diyince niye böyle yaptın oturuyoruz sadece niye trip atıyorsun dedi.Ben de senin zamanını çalmıyım diye pat diye kapattım suratına.Mesaj yazdım seni rehberimden siliyorum sen de beni sil diye whatsapına baktım resmi çevrimiçi durumu herşeyi gozukuyor.Bir adam nasıl bu kadar yüzsüz olur karşındaki kız beni sil diyor yine silmiyor.Sizce amacı ne bunun beni delirtmek mi.
Böyle biri insanı sinir ermekten başka ne yaparki bide görüşme bence

Silsin veya silmesin bosver ama bence bu adamdan bir cacik olmaz nedense her erkek sen farklisin diyor genelde :) sevgili beyler bu mesaji okuyorsaniz bahanenizi degistirmeye ne dersiniz?

Oyle telefonda konusurken bence yanina birilerinin gelmesi ve seninle konusuyor olmasi onu sıkıntıya düşürmüş, bu suphelenilecek.bir durum bence
Niye değiştirsinler ki bahaneyi baksana işe yarıyor :) Herkes kız çocuğuna öğretmeli bu klişeleri bence, yeni nesiller öğrenemeden geliyor.

Sil deyip watsap durumuna bakana kadar siz neden silmediniz. Bal gibi apaçık blöf yapmışsınız, yememiş.
Çok aradınız mı bu ıssız Adamı. Boşverin ne yapıyorsa yapsın.Böyle anlamsız güvensiz saçmasapan ilişkilere kıymetli zamanınızı harcamayın.

Niye değiştirsinler ki bahaneyi baksana işe yarıyor :) Herkes kız çocuğuna öğretmeli bu klişeleri bence, yeni nesiller öğrenemeden geliyor.
Guinness rekorlar kitabına girecek belkide girmiştir bile bu cümle. :D valla yeni nesiller öğrenmiyor doğru ama yeni nesiller de değişti baya, çok sıkıntıya gelmiyoruz artık ayrıl kurtul mantığı ni benimsedik resmen :) erkeklerde bunu farketmeye başlamışlardır illaki

Beni sil demek ne demek.kendinizi böyle komik durumlara düşürmeyin.konusmak istemiyorsanız bir daha silip mesaj atmazsınız.eğer o sizi ararsa da engelleme secenegi mevcıt.birine beni sil demek kusura bakmayın ama çok sacma

+1
Ben olsam çok da fifi şeklinde cevap verirdim herhal.

Guinness rekorlar kitabına girecek belkide girmiştir bile bu cümle. :KK70: valla yeni nesiller öğrenmiyor doğru ama yeni nesiller de değişti baya, çok sıkıntıya gelmiyoruz artık ayrıl kurtul mantığı ni benimsedik resmen :) erkeklerde bunu farketmeye başlamışlardır illaki
Böyle bir adamın ama umurunda değil ki ayrılıp ayrılmaması, o arada istediğini aldı mı tamam :D O tür erkekler için iki tür kadın var. Bir kolaylıkla birlikte olabilecekleri kadınlar, dürüst bir şekilde, çünkü o kadın da aynı şeyi istiyordur. Bir de "ama sen çok özelsin" demeleri gereken kadınlar. İkisinden de istedikleri şey aynı. Bu ikinci gruptaki kadınların çok playboy bir adamı "adam etme" o kimselere bağlanamazken kendine bağlama hevesleri olmasa bunlar olmayacak kalpleri kırılmayacak.
Sayın konu sahibi... Adam henüz sizi rehberinden silmemiş. Bunun iki sebebi olabilir. Birincisi biraz zaman geçince sizin siniriniz geçecek hala tek seferlik de olsa bir şansı olacak diye düşünüyor olabilir. İkincisi ise yanındaki arkadaşlarıyla çok meşguldür, eğlenceleri uzamıştır sizi rehberden silecek kadar bile takmıyordur şu an. Yani öyle çok anlamlar yüklemenize gerek yok.

Resmi durumu görünüyor diye silmediği anlamına gelmez ki. bence seni seviyor dememizi bekliyosan yanılıyosun seni yedek tutuyor

Böyle bir adamın ama umurunda değil ki ayrılıp ayrılmaması, o arada istediğini aldı mı tamam :KK70: O tür erkekler için iki tür kadın var. Bir kolaylıkla birlikte olabilecekleri kadınlar, dürüst bir şekilde, çünkü o kadın da aynı şeyi istiyordur. Bir de "ama sen çok özelsin" demeleri gereken kadınlar. İkisinden de istedikleri şey aynı. Bu ikinci gruptaki kadınların çok playboy bir adamı "adam etme" o kimselere bağlanamazken kendine bağlama hevesleri olmasa bunlar olmayacak kalpleri kırılmayacak.
Sayın konu sahibi... Adam henüz sizi rehberinden silmemiş. Bunun iki sebebi olabilir. Birincisi biraz zaman geçince sizin siniriniz geçecek hala tek seferlik de olsa bir şansı olacak diye düşünüyor olabilir. İkincisi ise yanındaki arkadaşlarıyla çok meşguldür, eğlenceleri uzamıştır sizi rehberden silecek kadar bile takmıyordur şu an. Yani öyle çok anlamlar yüklemenize gerek yok.
Hahahah çok doğru söylüyorsunuz verdiğiniz 2 ci örneğin yaşayan kaniti yim :D ne yazikki amma velakin ben tam zamanında herseyi durdurdum kaldiki beyefendi 2 hafta kendi haksız olduğu halde aramadi sormadı sonra birden aramaya başladı her an seni özlüyorum mu dersin sürekli aklımdasın mi dersin ohh neler neler :)
tabi sonuç malumunuz yüz bulamadı 2 ci stratejisi beni meraklandirmak herkeze acik olan insta profilini gizli yapmış fotolar yüklemiş takipçilerinin beğenisine sunmuş şimdi benden tahminimce adım bekliyor hnh bekleye dursun :rapci:

o kadar cok kafana takmissinki silme mevzusunu ben bile onun yerinde olsam inadina silmeyesim geldi suan..tek sorun buymus gibi sanki.sizene siz silin gitsin o ne yaparsa yapsin burdan umut isigimi gormek istiyorsunuz anlamadimki..net olun sizi istemeyen adama tavir yapiyorsaniz bari arkasinda durun.adam yüzsüz degil bence sizi umursamiyor gibi gözüküyor burdan bakinca..

Yok canım benden hoşlanmıştı beni sil dedim buna rağmen whatsaptan silmedi engellemedi sil dedim hala silmemiş neyin kafası bu
Umurunda değil işte olsa o kızlarLa değil seninle olurdu

Back
X