• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzsüz adam değilde ne bu şimdi

Selam kızlar ben dün akşam aradım niye silmedin dedim benim rehberim silerim silmem dedi şaka gibi resmen.O kadar ağır konuştum seni kim kazıklamışsa daha önce haketmişşsin sen kazığın hasını daha yememişsin dedim daha neler neler netim yoktu öğleden sonra baktım gine silmemiş yuh gerçekten

siz hirs yapmissiniz belli. Benim garibime giden sey ise nerede böyle bir gün onunla bir gün bununla takilan erkek varsa nedense hepsi ama hepsi gecmisinde aldatilmista, kimseye güvenmiyormusta falan filan sahsen bana böyle diyen adama zaten inanmam. Bir kere kadinlara saygisi yookk.

Saygısı zaten yok bir insan bu kadar denyo olabilir mi.Dün akşam mesajta öyle şeyler yazdım ki başka adam olsa anında siler engeli basar en psikopat adamın bile gururu vardır bu nasıl bir yaratık.Ne demek benim rehberim ister silerim ister silmem.Rehberini tamamını değil beni sil diyorum ben olsam sana meraklı değilim silerim gider derim.Pamukhelva

sen sil engelle hayır ona sil engelle deyince arayıp aşkından ölüyorumu beklediysen ondan sana yar olmaz baştan zaten bu işin olmayacağını ama yanında olursan da iyi olacağını eski sevgilim aldattı diyerek belirtmiş aman ne takılıyorsun canını sıktığına değmez :işsiz:

Saygısı zaten yok bir insan bu kadar denyo olabilir mi.Dün akşam mesajta öyle şeyler yazdım ki başka adam olsa anında siler engeli basar en psikopat adamın bile gururu vardır bu nasıl bir yaratık.Ne demek benim rehberim ister silerim ister silmem.Rehberini tamamını değil beni sil diyorum ben olsam sana meraklı değilim silerim gider derim.Pamukhelva
Allah aşkına onun rehberinde kayıtlı olsan ne olur ya?
Silsin silmesin ne önemi var sen sil engelle adamın umrunda değil ego okşamaktan başka birşey yapmıyorsun iyice rezil ettin kendini he.

Adam seni resmen gömmüş daha neyin derdindesin ya hala konusuyorsun..

"Benm rehberim silerim silmem" demiş bence utanman gerek..!

Vallah kızlar beni o kadar uzdu ki bilerek inanın çok kırıldım ama ben biliyorum ne yapıcağımı allahın izniyle benim yapacağım birşey var aklımda ama zamanı var.Burnundan fitil fitil getireceğem dedim ne yapacağımı çok iyi biliyorum.Denyo olmasa ister silerim ister silmem demez.Ne meraklıymış beni rehberinde tutmaya hayır bu saatten sonra ona benden ekmekte çıkmaz.İnsan görüşmediği birinin telini niye rehberinde tutar

dün çok güzel laf soktum sen daha kazığın hasını tatmamışsın dedim ama kim yapmışşsa iyi yapmış eline sağlık dedim.Burnundan fitil fitil gelecek dedim.Zaten bu adamların takıldığı kızlar ya darbe atıyor ya da bunlar rahat durmuyor.Normal bir adam değil ki insan ilişki yürütsün dengesiz saygısız ukala.

Zaten kasığın hasını yiyip iki kere aldatılmış biri sevgilisi biri nişanlısı ne demişler bu işler sırayla.Seni ne içki şişeleri ne de yanındaki kızlar kurtaracak.Öyle bir kazık yiyeceksin ki bunlar bile seni kurtaramayacak.

Takıntılı birisiniz galiba. Sizi önemsemeyen biri için bu kadar önemsenme çabası ve bak sana neler edicem hırsı buradan çok saçma duruyor haberiniz olsun.

onca tavsiye ye rağmen akillanmayip aramissin ay bi hossun çocuk sanki dk başı seni arıyor seni rahatsiz ediyor yalvariyor sanki de Bak öyle olsa haklısın be dicem en sonunda savciliğa da gidersin sen :D sanki senden vazgecemiyormus gibi anlatiyosun çok komik duruma düşme dedik yine dusmussun inada bindirmis çünkü hosuna gidiyor eh arada eğlence şart niye prim veriyosun :D

her erkeğin dediği gıbı sen ayrısın lafı:işsiz:ılıski yaşamadığın bir kısıye böyle yapman benı sil felan gereksiz cümleler olmuş.konusmak ıstemıyorsan cewap vermemen yeterlı :halay:

Selam kızlar benim konuştuğum biri vardı ama bu kişiyle sevgili değildik.İlişki sevgili lafı geçince kaçıyor eski sevgilisi bunu aldatmış.Sadece kendi etrafında kızlarla günlük takılır yani bir nevi eğlence arkadaşlığı.Ama bana sürekli sen farklısın onlara benzemiyorsun falan filan.Neyse bu zor zamanımda beni aradı sağlık ve işle ilgili durumlardan dolayı.Ben de arayıp halini sorayım dedim musait misin dedim eveledi ses cıkarmadı annenler geldi yanına arkadaşların mı dedim gık cıkmıyor sonra kızlar mı var dedim evet dedi.Hemen söylesene yanımda kızlar var diye niye geveliyorsun.Ben de sinirlendim kızlar diyince niye böyle yaptın oturuyoruz sadece niye trip atıyorsun dedi.Ben de senin zamanını çalmıyım diye pat diye kapattım suratına.Mesaj yazdım seni rehberimden siliyorum sen de beni sil diye whatsapına baktım resmi çevrimiçi durumu herşeyi gozukuyor.Bir adam nasıl bu kadar yüzsüz olur karşındaki kız beni sil diyor yine silmiyor.Sizce amacı ne bunun beni delirtmek mi.

Amacı duygusal olarak seni sömürmek. Eskiden biz kötü hissettiğimizde yapardık. Şimdi erkeklerin bu cinsleri türedi. Bir erkeğe hiç yakışmıyor. Sen samimi, alçak gönüllü davranmışsın; o ezik farklı algılamış.

Selam kızlar benim konuştuğum biri vardı ama bu kişiyle sevgili değildik.İlişki sevgili lafı geçince kaçıyor eski sevgilisi bunu aldatmış.Sadece kendi etrafında kızlarla günlük takılır yani bir nevi eğlence arkadaşlığı.Ama bana sürekli sen farklısın onlara benzemiyorsun falan filan.Neyse bu zor zamanımda beni aradı sağlık ve işle ilgili durumlardan dolayı.Ben de arayıp halini sorayım dedim musait misin dedim eveledi ses cıkarmadı annenler geldi yanına arkadaşların mı dedim gık cıkmıyor sonra kızlar mı var dedim evet dedi.Hemen söylesene yanımda kızlar var diye niye geveliyorsun.Ben de sinirlendim kızlar diyince niye böyle yaptın oturuyoruz sadece niye trip atıyorsun dedi.Ben de senin zamanını çalmıyım diye pat diye kapattım suratına.Mesaj yazdım seni rehberimden siliyorum sen de beni sil diye whatsapına baktım resmi çevrimiçi durumu herşeyi gozukuyor.Bir adam nasıl bu kadar yüzsüz olur karşındaki kız beni sil diyor yine silmiyor.Sizce amacı ne bunun beni delirtmek mi.
yüzsüzlük değil sizi umursamamış.

Back
X