• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzsüz adam değilde ne bu şimdi

Aslında sizin beklediğiniz buradakilerin size "Yaa evet bak silmiyor da seni demek ki hala senden hoşlanıyor seni seviyor" tarzı yorumlar yapması.

Üzgünüm ama umrunda bile olduğunuzu sanmıyorum. Acı ama gerçek. O sizi silmediyse siz onu rehberinizden silin ve hayatınıza bakın.

Selam kızlar ben dün akşam aradım niye silmedin dedim benim rehberim silerim silmem dedi şaka gibi resmen.O kadar ağır konuştum seni kim kazıklamışsa daha önce haketmişşsin sen kazığın hasını daha yememişsin dedim daha neler neler netim yoktu öğleden sonra baktım gine silmemiş yuh gerçekten
:KK70: :KK70:
Helal olsun çok iyi yapmış. Sizin tavrınızda birine ben de aynını yapardım. Kendinizi o kadar sakil duruma düşürmüşsünüz ki. Sinirinizi nasıl bozacağını gayet iyi biliyormuş :KK70:

dün çok güzel laf soktum sen daha kazığın hasını tatmamışsın dedim ama kim yapmışşsa iyi yapmış eline sağlık dedim.Burnundan fitil fitil gelecek dedim.Zaten bu adamların takıldığı kızlar ya darbe atıyor ya da bunlar rahat durmuyor.Normal bir adam değil ki insan ilişki yürütsün dengesiz saygısız ukala.
Laf sokmak değil gayet hırstan delirmiş histerik bir kadının sayıklamaları bunlar. Laf soktuğunuzu bile düşünmemiştir :D

sen farklısın diyen erkek genelde aynı gözle bakıyor herkese:oha: gerçek acıdır gerçek acıtır...

Ben de aldatildim kimseye yaklasip sevgili gozuyle bakmiyorum su anki arkadasim da. Aramizdaki hisler guzel ve bunu yogunlastirip herseyi mahfetmek istemiyoruz o da bana bastan sevgili olmak istemedigini soyledi ben de ona akisina biraktik. Boyle seyler zamanla olur ve guvenle tamamlandiktan sonra bir iliski olur. Seni seviyorum laflari falan zaten hikaye hic bir erkegin sadakatine sevgisine inanip kendimi uzmem. Adamla sevgili degilsiniz ve trip atmaya hakkiniz yok. Sizi kandirip sevgili olalim seviyorum o bu diye hislerinizle oynamamis ki. Siz de erkek arkadaslarinizla olabilirsiniz o da kiz arkadaslariyla. Ha sevgili olsaniz boyle yapmasi sacma olurdu ama adamin yaptigi yuzsuzluk degil istemiyorsaniz engelleyin. Belki adama baglanmissinizdir?

Back
X