Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden sordunuz ki gorumcenıze ne alalım dıyeBu aralar cok konu aciyorum farkindayim kusura bakmayin ama icimi dökmeye ihtiyacim var suan...
2 hafta sonra görümcemin dügünü var. Dügünü icin bilezigini aldik esimle. Ev hediyesi yani ceyiz yardimida diyebiliriz o kalmisti. Bende esimle konustum, bu ay giderlerimize bakaraktan, en fazla 150 euroya bisey aliriz diye düsündük. Avrupada yasiyoruz bu arada, o yüzden euro. Herneyse görümceme sordum; ceyizinde eksigin nedir, eksigin varsa almak isteriz diye. Cevabi;süpürgemi daha almadim oldu. Esime söyledim olur aliriz dedi. Ne görümceme ne alacagimi söyledim nede o bana ne istedigini söyledi. Konu öylece kapandi. Sonra esime dedim ne alsak, banada birsey demedi kizkardesin, diye. Esimde; bosver sorarsan pisman olursun, öyle ucuz bisey begenmez kendisi, dedi. Bende o zaman 150 euroluk benimde 4 yildiz kullanip,cok memnun kaldigim bir süpürge var onu alirim diye düsündüm.
Asil gelelim mevzuya, görümcem esime msj atiyor; abi süpürgemi begendim, hem resmini hemde fiyatini yaziyor. Fiyatida nemi? 400 euro!
Insan sormazmi, abi ben bunu begendim ama alabilecekmisiniz? Sizin icinde uygunmu diye? Ne kadar yüzsüz ve bencil. Sorabilirdi bana yenge süpürge ne almayi düsünüyorsunuz? Bütceniz nedir, bende ona bakayim diye ama yapmadi!!! Ve ben iyi niyetle yaklasip onada katkim olsun diye böyle birseye kalkistigim icin pisman oldum. Hala sinirliyim. Eşimde sinirlendi ve onunla konusacagini, asla bu kadar pahali hediye almayacagini. Anesine 100 euro verip baska eksigini almasini söyleyecegim dedi. Sorun şuki bizim gercekten öyle bir pahali hediye almaya imkanimiz yok. Ve görümce hanim bunu bildigi halde böyle davranmasi? Bilmiyorum yani ya ben cok abartiyorum yada gercekten bencil..
ne alaka?sanan kızım isine bak sen burası babanın tarlası degil yaniii sende ona göre yazz
canım düğün yoğunluğu varHaklisiniz ama kendide sorabilirdi bütceniz nedir diye