Yüzsüz kp .s

Ben senin yerinde olsam kiraya baska eve cikarim. Kirayi odeyemeyecek gucum yoksa da calisir oderim. Yatak odama esim disinda kimse izinsiz giremez girmemeli.. Orasi mahrem bir yer. Ben kv evine gittigimde evde kimse yokken bile yatak odalarina girmedim. Eltimin yatak odasinda montum asiliyken o gir al dedigi halde girip almadim insanlar birbirine saygili olmali. Bunu kp ne soylediginde eminim sen suclu olursun. Ah insanlar Ah !

Aynen öyle canm. Ben lohusayken de yanımdan ayrılamdı bunalıma girdim sütüm gelmedi yatamadm oturamdm dikişlerden neler nelerrrr .s

Dolanıyor oğlum var o uyurken giriyor bazende ben odamı toplarken dalıyor sinir oluyorum
Söyle sende gerekirse kavga et.ne münasebet genç bi kadının yatak odasına pat diye dalmak.bu ne densizlik.gerekşrse eşinle de kavga et girdirme.ben mi çok cadalozum yoksa siz mi çok mülayimsiniz anlamadım:KK64:

Kızlar mrb buraya ilk defa yazıyorum. Akıl almaya ihtiyacm var .s

4 senelik evliyim .. 3 senelik evliliğimde kiradaydık bundan 9 ay öncesine kadar sonra bazı sebeplerden dolayı kp in evine geçtik onlar başka şehire taşndılar. Bu 9 aylık sürede kp en az 10 defa gelmiştir bize. Tamm kendi evi torununu özlüyor ama inanın kızlar artık dayanamıyorum kp hiç susmaz devamlı konuşur saçma sapan konulardan bn cevp vermm ama konşmaya devam eder .s yatak odama izinsiz girer banyomada öyle çok bunalmdayım bi kaç gün sonra yine gelecek kendi evinde oturduğumuz için bu kadr duyarsz olduğunu düşünüyorum bıktrdı artk eşime dediğim zamnda ban kızıyor yatak odama girmesin diyorum nolck diyor .s kp o kadr çok çektrdi ki bna ilk evlndğim zamnlar artk nefret eder oldm ve her hareketi lafı batyr .s demem o ki geldiğinde nasıl davranmalıyım napmalıyım çok çaresizim :KK43:.:mad:
Eşine de ki üzerimi değiştirirken girmiş olsa hoşuna gider mi bundan sonra kilitlemek istiyorum kapımı de uygunsuz zamana denk gelebilir de

Kilit yoksa da al anahtarını içerde olmadan bile kapini kilitli tut sonuçta çamaşırın falan var özelin senin orasi

Yatak odamızın kapısını kilitleyin sorarsada müsait değil.icersi dersin gerçi ne yapacaksanız senin yatak odamda çok saçma 4 sene KV. Kp birlikte yasadim kayinpederim odama bir kez girmemiştir girdiğinde bizimle beraber bebeğimi sevmeye girmiştir öylede olmasaydı katlanamazdim sanırım

Söyle sende gerekirse kavga et.ne münasebet genç bi kadının yatak odasına pat diye dalmak.bu ne densizlik.gerekşrse eşinle de kavga et girdirme.ben mi çok cadalozum yoksa siz mi çok mülayimsiniz anlamadım:KK64:
Benim kaynanam girerdi evdeyken hep kilitli tuttum istemiyorum dedim şimdi utancından girmiyor ses cikartmazsam devam ederdi eminim

Zaten gidecek bi yerim olsa 5 dk durmam herşey çocuğum için perişan olmsn diye .s
Yatak odamızın kapısını kilitleyin sorarsada müsait değil.icersi dersin gerçi ne yapacaksanız senin yatak odamda çok saçma 4 sene KV. Kp birlikte yasadim kayinpederim odama bir kez girmemiştir girdiğinde bizimle beraber bebeğimi sevmeye girmiştir öylede olmasaydı katlanamazdim sanırım
Yeri

Eşine de ki üzerimi değiştirirken girmiş olsa hoşuna gider mi bundan sonra kilitlemek istiyorum kapımı de uygunsuz zamana denk gelebilir de

Kilit yoksa da al anahtarını içerde olmadan bile kapini kilitli tut sonuçta çamaşırın falan var özelin senin orasi

Geldiğinde deniyim ama o adam utanmaz arlanmaz

Kiraya çıkmak daha uygun.Durumunuz yok mu ayrı eve çıkacak.Bir arkadaşım da kayınvalidesinin evinde oturuyor sürekli eşiyle tartışıyor.Eşi de kiraya çıksak geçinemeyiz diyerek arkadaşımı susturuyor.Siz de durum varsa ayrı eve çıkmak daha mantıklı.Eyvallah etmemek en doğrusu.Onun dışında pek yapacak birşey yok ev Ada'mın çünkü.Kendisi de anlayışsız belli ki eşin de dahil buna.

Kiraya çıkmak daha uygun.Durumunuz yok mu ayrı eve çıkacak.Bir arkadaşım da kayınvalidesinin evinde oturuyor sürekli eşiyle tartışıyor.Eşi de kiraya çıksak geçinemeyiz diyerek arkadaşımı susturuyor.Siz de durum varsa ayrı eve çıkmak daha mantıklı.Eyvallah etmemek en doğrusu.Onun dışında pek yapacak birşey yok ev Ada'mın çünkü.

Arkadaşnzla aynı durumdayım diyebilirim .s

Arkadaşnzla aynı durumdayım diyebilirim .s
Onun bir yönden şansı var evi oğlunun üzerine yaptı hep ve arkadaşımda şerh koydurdu eve ortak oldu haliyle.Eşinizde geçinme niyeti varsa ufak bile olsa ayrı ev en mantıklısı.En azından huzurunuz olsun.

Bazı şeyler abartılıyor bence. Adam oğlunun yanına da gelemeyecek mi? Hem torunu da var. Çok rahatsızsanız yatak odasını kilitleyin gitsin. Yatak odasına girme sebebi ne? Mesela bebek orda uyuyor bakmak için mü giriyor? Bana pek kutsal gelmiyor yatak odası. Bi tek yatak var yani girip elbiseleri çekmeceleri karıştırmıyordur sonuçta :)

Bazı şeyler abartılıyor bence. Adam oğlunun yanına da gelemeyecek mi? Hem torunu da var. Çok rahatsızsanız yatak odasını kilitleyin gitsin. Yatak odasına girme sebebi ne? Mesela bebek orda uyuyor bakmak için mü giriyor? Bana pek kutsal gelmiyor yatak odası. Bi tek yatak var yani girip elbiseleri çekmeceleri karıştırmıyordur sonuçta :)

Onuda yapıyordu bir zamanlar

Onun isteyebileceği şeyleri mümkün olduğunca yatak odanda tutma benim kulak çöpü el kremi yatak odamdaydi baktım onu bahane ediyor ne varsa koydum banyoya

Eskiden çocuğun kıyafetini bahane ederdi girmek için yastık alcam falan derdi çocuğun kıyafetlerini başka yere koydum bu sefer kremdi kulak çöpü istemeye başladı onu da banyoya koyunca bahanesi yok şimdi

İmkanları zorla bahane bulamasin girmeye peki ne için giriyor kyp bişey mi arıyor bakınıp çıkıyor mi onu merak ettim

Bana yaptıklarını bilmediğiniz için normal geliyor tabi sizde haklısınız :KK43:

Back
X