Yüzsüz kp .s

Cnm bnm sahip çıkaninin olmamasından ziyade yaşında çok genç,hayat tecruben az.emin ol 23 değil 33 yaşında olsan ailenin bu durumu seni bukadar etkilemez.onlarda bukadar ezmeye kalkmaz.sen canını sıkma zamanla eminol bu imtihanın hafifleyecek.sende tecrübe ettikçe onalrla başetmeyi öğreniceksin.

İnşallah canm Rabbimden tek isteğim bu . Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın ..

Odani kilitle neden kilitli derse musait degil dersin. Surekli boyle yap esek degilse anlar ki o odada ne halt edecekmis sizin birlikte oldugunuz yatakla camasirlariniz var ne isi olabilir ne tur bi sapikliktir anlamadim. Cocuk odasi desen mutfak desen anlarim da yatak odasinda ne halt edecek. Sen kilitle kocana da derse desin sen de dersin donlarim sutyenlerim ortadaydi musait degildi babana mi sergileseydim dersin...

Banlanmışsın sanırım yazsam da görmeyebilirsin hakkında hayırlısı olsun k i b

Ayrıca ben artislik yapmam. Sizin gibilerin işi o .. hiç bi bişe bilmzsiniz ama herşeye yorum yaparsınız bölede ağzınızın payını alıp suçu karşı tarafa atmaya çalışırsınız
Neyse banlanmışsın zaten

kpdere direkt söyle
yatak odamıza girmenden rahatsız oluyorum girmeyin de

Neden bazı kelimelerin başına yada sonuna s. koyuyorsunuz konu sahibi?
Bunu merak ettim.
.s ?????

Kızlar mrb buraya ilk defa yazıyorum. Akıl almaya ihtiyacm var .s

4 senelik evliyim .. 3 senelik evliliğimde kiradaydık bundan 9 ay öncesine kadar sonra bazı sebeplerden dolayı kp in evine geçtik onlar başka şehire taşndılar. Bu 9 aylık sürede kp en az 10 defa gelmiştir bize. Tamm kendi evi torununu özlüyor ama inanın kızlar artık dayanamıyorum kp hiç susmaz devamlı konuşur saçma sapan konulardan bn cevp vermm ama konşmaya devam eder .s yatak odama izinsiz girer banyomada öyle çok bunalmdayım bi kaç gün sonra yine gelecek kendi evinde oturduğumuz için bu kadr duyarsz olduğunu düşünüyorum bıktrdı artk eşime dediğim zamnda ban kızıyor yatak odama girmesin diyorum nolck diyor .s kp o kadr çok çektrdi ki bna ilk evlndğim zamnlar artk nefret eder oldm ve her hareketi lafı batyr .s demem o ki geldiğinde nasıl davranmalıyım napmalıyım çok çaresizim :KK43:.:mad:
Yatak odanı kilitle.

Mesafeliyim zaten ama inanın hayatınızda bu kdar yüzsüz bi aile görmemşsinizdir
Adamın evinde oturuyorsunuz gelip gitme işine bir fikir veremem.Fakat yatak odası olayı gerçekten çok çirkin!
Yani gerekirse eşiniz konuşsun olmadı baba odam şuan uygun değil diyin.
Oda olmazsa kilit vurun....

Kusura bakmayın da ya elinizi taşın altına koyacaksınız çalışacaksınız başka evde kiraya çıkacaksınız ya da ses çıkarmayacaksınız sonuçta onun evi istemiyorum diyemezsiniz yani. Hem rahat olayım hem gelmesin olmuyor öyle. Ayrıca yatak odanıza neden giriyor ki neden girer yani anlamadım kayınvalide olsa neyse ona buna bakar. Kilitleyin çok mu zor eşiniz ne diyecek ki hak verir size. Banyoma izinsiz giriyor bile demişsiniz izin mi alacak adam banyo tuvalet için. Ayda bir idare edilebilir yani.

odanı kilitle neden kilitledin diyecektir sen girme diye kilitledim de. tamam ev senin bize oturalım diye verdin çok şağol da odama da girmeyiver de. zahmet olacak diye de ekleyebilirsin.

bende kv le falan anlaşamam ama kalmaya hiç gelmediler
yakın oturuyoruz gelselerde kv mi bilmem ama kp derim girmez
ben yokken mesela çocuğuma bakıyor öyle girer bişey lazım olursa
ama oda kapım kapalı olmaz ondan girer kapalı olsa hayatta girmz hele ben içerdeyken asla
yatak odam dışında heryeri kullanabilir sorun yok bana göre.. bu konuda konuşun bence
yatak odam özel deyin yada kapınızı kilitleyin rahatsız olduğunuzu anlar konuyuda belki kendi açar daha rahat söylersin
orası benim özelim girilmesini istemiyorum dersin.

Back
X