Yüzsüz misafir şaşkınım

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Bugün iç çamaşırını sağa sola bırakan intenettenn birsürü srvgilisi olan 35 yaşındaki kuzene aynen şöyle yaptım.aldım kaaızı karşıma sütyenini ortada bırakma bak bu 2. Oldu...kocam bu odaya giriyor bunlat brnim kırmızı çizgiletim dedim...kız birden kendine geldi kusura bakmq unutmuşym falan...bu affedilecek bişi değil defim.konuyu kapamak istedilet sanırım babası duyarsa net sevgilileti artı bu olayı iyi olmaz diye düşündü sanırım.herkrdin bir ahlak anlayışı var dedim bu bana ters.kocam odadan çıköadı çok utandı sanırım.bir bakıyorum bu ne saçma bir durum ve ben neler konuşuyorum diyorum.erkek kuzen kız kuzene aynen şöyle diyor sus sus ne derse sus elimiz mahkum.böyle bir olay olacak sen ne demek istiyorsun derim ve çekip giderim.bunlar hala gezme derdinde inanamıyorum

Esiniz sizin hoşlanmadığını bile bile niye davet ediyor ki en başta hata esinizde. Gönder gitsin uzlasmaya girme bile

Madem bosanacaksiniz neden misafir agirlamakla ugrasiyorsunuz? Ayrica sizin artik mjsafir ev sahibi durumunuz kalmamis. Fazlasiyla yüz göz olunmus kavgalar edilmis. Hala neden gitmiorlar. Bosanma durmunuz kesinse cikin gidin ailenizin yanina. Bir de bosanacaginiz esinizin akrabalrina hizmetcilik yapmayin giderayak

Evi şu an terk edemem suçlu olurum

Evi şu an terk edemem suçlu olurum

Hayır kocam benim işten çıkış saatimi beklemeden yine gezdiriyor onları bu sefer 1 saar uzsjlıkta çaeşıda geziyorlar bana gelir miain diyen olmadı
Her ne yaşiyorsaniz esiniz sizi sinir etmek icin yapiyor butun bunlari. Siz kendinizi degersiz hissedesiniz diye. Ama boyle pis zihniyetli bir adamin misafiriyle ugrasmak zorunda degilsiniz.

Diğer konuyuda anlamakta zorlanmıştım, bu da aynı.
Ayrıca devam niteliğinde konu açmak yasak değilmiydi? Diğer konuya eklenebilirdi yeni bi durummu bu?

Hayır kocam benim işten çıkış saatimi beklemeden yine gezdiriyor onları bu sefer 1 saar uzsjlıkta çaeşıda geziyorlar bana gelir miain diyen olmadı
Zaten bosaniyormussunuz beklentiniz olmasın bosverin nereyi gezerlerse gezsinler çağırmasınlar. Ama sizden de ev sahipliği konusunda onların beklentisi olmasın agirlamanizi falan beklemesinler yani. Dün demişlerdi ya hani Kendi yemegimizi kendimiz yaptık diye ona istinaden soyluyorum. Tabi ki kendileri yapacak bosaniyorsunuz onları ağırlamak zorunda değilsiniz

ikinci konuyu anlamak için ilk konuyu okumamız gereken bir konu daha

iyi olmuş diyorum anlamadım ama :)

Cepten yazıyorum kendimi ifadw etmektw o sebeple zorlanıyorym üZgünüm
Boşanıyoruz dwmedim kavgalar arttı ve boşanma sözcüğü sürekliii geçiyo

Konuda anladığım: bunlarda kalan iki kuzen var biri erkek, biri kız. Kız kuzen çok rahatmış, sütyenini ortada bırakmış, bayan ona sövmüş, kızmış, ahlak anlayışını özetlemiş, eşime ayıp demiş, yine bunlarda kalan erkek kuzen de kız kuzene sus ne dese eyvallah de, daha evinde kalacağız bunların gezeceğiz, tozacağız demiş. Köprüyü geçene kadar yani demek istemiş.

Konu sahibinin anlatma şekli; kız kuzen sütyenini koymuş, ben kızdım, eşim utandı çıktı, kız kuzen de anladı çünkü biliyo ailesi kızar, erkek kuzen sus dedi, gezme derdindeler.

Anladığım kadarıyla konu şu;
Konu sahibesi, misafir olan ve sütyenini ortalık malı eden kuzene uyarıda bulunmuş. Ama bu uyarı uzlaşmak için değil, utanıp sıkılıp gitmeleri için olmuş. Bir nevi yıldırma politikası. Yetmemiş eşinin adına onları ayıplamış eşinin bile bu durumdan utandığını söylemiş.

Ama konu sahibi yine de istediği cevabı alamamış. Çünkü sorun yaşadığı kuzen kişisinin erkek kardeşi, boşver elimiz mahkum tatilimize devam edelim tartışma büyümesin anlamında bir kaç kelam etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…