- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Evi şu an terk edemem suçlu olurumMadem bosanacaksiniz neden misafir agirlamakla ugrasiyorsunuz? Ayrica sizin artik mjsafir ev sahibi durumunuz kalmamis. Fazlasiyla yüz göz olunmus kavgalar edilmis. Hala neden gitmiorlar. Bosanma durmunuz kesinse cikin gidin ailenizin yanina. Bir de bosanacaginiz esinizin akrabalrina hizmetcilik yapmayin giderayak
Hayır kocam benim işten çıkış saatimi beklemeden yine gezdiriyor onları bu sefer 1 saar uzsjlıkta çaeşıda geziyorlar bana gelir miain diyen olmadıBunlar evden gitmediler mi hala
Evi şu an terk edemem suçlu olurum
Her ne yaşiyorsaniz esiniz sizi sinir etmek icin yapiyor butun bunlari. Siz kendinizi degersiz hissedesiniz diye. Ama boyle pis zihniyetli bir adamin misafiriyle ugrasmak zorunda degilsiniz.Hayır kocam benim işten çıkış saatimi beklemeden yine gezdiriyor onları bu sefer 1 saar uzsjlıkta çaeşıda geziyorlar bana gelir miain diyen olmadı
Madem ayrilacaksiniz niye çarşıya çıkacaksınız ki anlayamıyorumHayır kocam benim işten çıkış saatimi beklemeden yine gezdiriyor onları bu sefer 1 saar uzsjlıkta çaeşıda geziyorlar bana gelir miain diyen olmadı
Zaten bosaniyormussunuz beklentiniz olmasın bosverin nereyi gezerlerse gezsinler çağırmasınlar. Ama sizden de ev sahipliği konusunda onların beklentisi olmasın agirlamanizi falan beklemesinler yani. Dün demişlerdi ya hani Kendi yemegimizi kendimiz yaptık diye ona istinaden soyluyorum. Tabi ki kendileri yapacak bosaniyorsunuz onları ağırlamak zorunda değilsinizHayır kocam benim işten çıkış saatimi beklemeden yine gezdiriyor onları bu sefer 1 saar uzsjlıkta çaeşıda geziyorlar bana gelir miain diyen olmadı
+10000Madem ayrilacaksiniz niye çarşıya çıkacaksınız ki anlayamıyorum
Boşanıyoruz dwmedim kavgalar arttı ve boşanma sözcüğü sürekliii geçiyoZaten bosaniyormussunuz beklentiniz olmasın bosverin nereyi gezerlerse gezsinler çağırmasınlar. Ama sizden de ev sahipliği konusunda onların beklentisi olmasın agirlamanizi falan beklemesinler yani. Dün demişlerdi ya hani Kendi yemegimizi kendimiz yaptık diye ona istinaden soyluyorum. Tabi ki kendileri yapacak bosaniyorsunuz onları ağırlamak zorunda değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?