Yüzsüz!

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Merhaba hanımlar
Bir şeyi kendimé çok dert etmeye başladım
Birini düşünün , affedemediginiz bir şey yaptı. onunla is icabı merhaba merhaba ancak demek geliyor içinizden. Zaten hiç frekansımda değil. ama bu kişi gidip gelip size yamaniyor.
Arabasi olmasına rağmen ise sizinle geliyor. ve siz bu durumdan çok rahatsız sinir.
Enerjiniz düşüyor, hatırlamak istemediğiniz şeyleri hatirliyorsunuz ve güne onun yüzünden berbat başlıyorsunuz.

Yani kendi malimla rezil oluyorum .
Ve onunla gitmek istemediğimi belli etmeme rağmen yuzsuzluge vuruyor.
Ne yapmam lazım ?
Bugün tersledim sayılır ki hiç yaptığım sey değildir özellikle de evimde ve arabada ki insana.
Ama hiç umrunda olmadı. Biraz sustu sonra yine laf attı konuşmaya başladı.
Çok çaresizim. onunla gitmek istemiyorum.

Bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylemezseniz haberi olmaz ki rahatsızlığınızdan, tabi devam eder yaptıklarına. Bunu kesmenin tek yolu sert bir dille ifade etmektir. Yok laftan anlar derseniz alın karşınıza sakin sakin konuşun.

Bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylemezseniz haberi olmaz ki rahatsızlığınızdan, tabi devam eder yaptıklarına. Bunu kesmenin tek yolu sert bir dille ifade etmektir. Yok laftan anlar derseniz alın karşınıza sakin sakin konuşun.
Düşünüyorum konuşmayı ama aynı yerde çalışıyoruz büyütür mu ona buna yanlış yansıtır mi bilemiyorum
KENDİSİ anlasın diye bekledim ama yok...

Bu gayet benim derdim niye taşındı ki buraya konu.
Baya bi arkamdan is çeviren bi kadın arabama binmeye çalışıyor.

Hic bir sevmedigim insanla beraber ayni ortamda olmak zorunda degilim.

Ben seninle gitmek istemiyorum derdim heleki oyle beynime yerlesmis affedemeyecegim birsey yapmışsa. benzinimi bedavaya getirmeye calisiyor ne yapiyor?

Hic bir sevmedigim insanla beraber ayni ortamda olmak zorunda degilim.

Ben seninle gitmek istemiyorum derdim heleki oyle beynime yerlesmis affedemeyecegim birsey yapmışsa. benzinimi bedavaya getirmeye calisiyor ne yapiyor?
Aynen öyle. Resmen kullanmaya çalışıyor. Hadi yine bişey deniycem daha önceki yıllarda da geldiği oldu. ama artık istemiyorum ya.

Aynen öyle. Resmen kullanmaya çalışıyor. Hadi yine bişey deniycem daha önceki yıllarda da geldiği oldu. ama artık istemiyorum ya.
Istemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin. o nasil.kendisini dusunuyor. aman işim gorulsunde nasil gorulurse gorulsun diyorsa... sende aynisini yapacaksin.

Merhaba hanımlar
Bir şeyi kendimé çok dert etmeye başladım
Birini düşünün , affedemediginiz bir şey yaptı. onunla is icabı merhaba merhaba ancak demek geliyor içinizden. Zaten hiç frekansımda değil. ama bu kişi gidip gelip size yamaniyor.
Arabasi olmasına rağmen ise sizinle geliyor. ve siz bu durumdan çok rahatsız sinir.
Enerjiniz düşüyor, hatırlamak istemediğiniz şeyleri hatirliyorsunuz ve güne onun yüzünden berbat başlıyorsunuz.

Yani kendi malimla rezil oluyorum .
Ve onunla gitmek istemediğimi belli etmeme rağmen yuzsuzluge vuruyor.
Ne yapmam lazım ?
Bugün tersledim sayılır ki hiç yaptığım sey değildir özellikle de evimde ve arabada ki insana.
Ama hiç umrunda olmadı. Biraz sustu sonra yine laf attı konuşmaya başladı.
Çok çaresizim. onunla gitmek istemiyorum.
Bence bi kac kez sabah ondan onceki saatlerde cik

Bi yerlerde kahvalti yap kahve ic sanada iyi gelir acilirsin

O insanda aradiginda ciktim de islerim bar de acik acik soyle
KEndilerini uyanik zanneden insanlardan nefret ediyorum

Bence yeri gelirse açıkça konus yalniz gidip gelmek istiyorum de

Istemedigimiz insanlarla mecburwn muhattap olduğumuz icin bu haldeyiz

Istemedigin birseyi yapmak zorunda degilsin. o nasil.kendisini dusunuyor. aman işim gorulsunde nasil gorulurse gorulsun diyorsa... sende aynisini yapacaksin.
Nasıl konusmaliyim?
Yani nasil denir ki arabama binmeni istemiyorum.
O affedemedigim ki af dilemeDigi zaten konuyu ileri sürerek mi bunu söylemeliyim?

Çok sinir bozucu ama var öyle tipler maalesef. Siz ondan erken çıkıp gitseniz işe. O kadar halinizden anlamadığına göre söyleyincede bi faydası olabileceğini zannetmiyorum. Erken ya da geç gidin , aynı yerde mi oturuyorsunuz bikmiyorum ama bi yere uğrayacağım falan deyin bi kaç gün. Alışmasın iyice. Nee insanlar var, bende tanıyorum bu tarz tipler, ama duvar ördüm araya:KK62:

Bence bi kac kez sabah ondan onceki saatlerde cik

Bi yerlerde kahvalti yap kahve ic sanada iyi gelir acilirsin

O insanda aradiginda ciktim de islerim bar de acik acik soyle
KEndilerini uyanik zanneden insanlardan nefret ediyorum

Bence yeri gelirse açıkça konus yalniz gidip gelmek istiyorum de

Istemedigimiz insanlarla mecburwn muhattap olduğumuz icin bu haldeyiz
Zaten ben zor kalkıyorum 1, 2.si çıkmadan 10-15 dk önceden telefonla tacizleriné başlıyor.
Bana ulaşamazsa birlikte gittiğimiz yakın bir arkadaşım var onu taciz ediyor. kurtuluş yok bugün çok ayar oldum.

Zaten ben zor kalkıyorum 1, 2.si çıkmadan 10-15 dk önceden telefonla tacizleriné başlıyor.
Bana ulaşamazsa birlikte gittiğimiz yakın bir arkadaşım var onu taciz ediyor. kurtuluş yok bugün çok ayar oldum.
Sırf bu kadar ısrardan götürmemelisiniz. Ay ben bile ayar oldum. Hanım ın özel şöförü var sanki:KK11:

Yakın malesef yol ustu
Birkaç gün işim var eve gitmiyorum diyerek reddet. Akşam dönerken de sabah alamayacağım de. Birkaç kez böyle dene. Sonra sana sabahına da dönüşte almayacak mısın derse bundan Sonra alamayacağım kusura bakma de.

Birkaç gün işim var eve gitmiyorum diyerek reddet. Akşam dönerken de sabah alamayacağım de. Birkaç kez böyle dene. Sonra sana sabahına da dönüşte almayacak mısın derse bundan Sonra alamayacağım kusura bakma de.
Dönüşte gelmiyor allahtan.
Ama sabahları yetiyor.

O zaman caresi acik acik soykeyeceksin

Bak bende yapi olarak cok cekingen bi yapiya sahibim
Kimseye kirildigimi bile soyleyemem kimseyi kirama(zdim)m

Ama simdi elimden geldigince baskalarina hayir demeye xalisiyorum

Ornek vereyim ben psikologa gidince yavas yavas hayir demem gerektigini soylemisti

Hani bir laf vardir ya dogruluguna inaniyorum devamli yaptiginiz iyilikler vazifeniz olur aynende öyle oluyor

Yuzsuz demissiniz ya hakkaten bazi insanlar yuzsuzlugun sinirlarini zorluyor

Back
X